Ashtar via Susan Leland, 12 juli

images

Ashtar, 12 juli 2016
via Susan Leland

Höj Er Upp till Ert Högre-Dimensionella Perspektiv!
Telefonkonferens med Ashtar På Väg

Hälsningar, Älskade Familj! Om ni inte känner er Höga ännu, så kommer ni! Det har aldrig funnits ett ögonblick i er tid, som det vi har nu. Det har aldrig funnits en sådan möjlighet, sådan energi och så mycket sammanfogning, från det allra Högsta av Ljusrikena ända ner till den tredje dimensionen – och vi talar om ”upp” och ”ner” så att ni kan förstå storheten i detta!

Vi vill inte tala i termer av tid eller datum – absolut inte datum – men vi kan säga att det är dags för er nu att stiga, att lyfta, att gå samman, att kalla på oss, att nå ut, att samarbeta, eftersom ni har en överblick större än ni någonsin har haft förut, vart ni än tittar! Nu pratar vi om icke-traditionella källor, såsom att vara här just nu. Vart man än tittar på Internet och olika former av kommunikation där, får ni berättelserna. Ni får sanningen! Och ni blir samtidigt inspirerade att höja er över alla de tredje-dimensionella reaktioner med rädslobaserat ursprung ni kanske känner och låta dem gå, eftersom det är det dags att stiga upp, in i de Högsta nivåerna av era varelser !!!

Och ni vet vad jag menar med det. Men jag kommer att nämna det ändå och det handlar om de Högsta nivåerna av era varelser. Var och en av er har en Hög-nivå-varelse-aspekt som är en del av er. Det är Den Ni Egentligen Är! Den är SANNINGEN om er. Den är ert LJUS. Den är ert HÖGRE-DIMENSIONELLA JAG!!! Och ändå, även om ni är nere i träsket, och det är okej – bara erkänn det och lyft upp, så snabbt som ni kan, för ni är fortfarande mänskliga!

Ni är alla i människokroppar och ni är föremål för mänskliga känslor. Och ja, ibland kryper rädslan in och det finns ingen skam – absolut ingen skuld – i det. När allt kommer omkring så är det en del av er, en naturlig del av er, en del av er som har hängt med dessa program under eoner av tid. Bara lyft upp och förena er med ert Högre-Dimensionella Jag. Vem tror ni att er Främsta Guide är förresten?

Ja, det är inte falsk ödmjukhet från min sida, om jag säger att det är inte jag, Ashtar eller Sananda eller Saint Germain eller Ärkeängeln Michael eller någon annan, känd eller inte – DET ÄR NI! Det är ert Högre Jag!!! Så gör det som behövs och anslut! Gå upp i KärleksLjuset och ANSLUT TILL ERT HÖGRE-DIMENSIONELLA JAG, eftersom det är där ni får det Högre-Dimensionella Perspektivet! Det är där ni får kraften – egenmakten, styrkan – att komma upp och ut ur träsket!

Nå, Sananda kan ansluta er i hans KärleksLjus-sessioner och det är ett sätt att göra det*. Och det är ett bra sätt om ni inte är alltför bekanta med den delen av er. Eller även om ni är, så är det ett underbart sätt att komma dit! Jag talar om att komma dit; Jag pratar om upplyftande; Jag pratar om resande. Ja, DET ÄR EN HANDLING! Det är en åtgärd som ska vidtas. Det är en inlevelse och ni kan göra det – telepatiskt eller verbalt, kan ni göra Händerna av KärleksLjus*, ni kan göra det hur ni vill, men agera på ett upplyftande, positivt sätt!!! Åh, ja, och om ni vill komma upp till Kommandobryggan på Nya Jerusalem, är det också ett sätt att göra det på. Ni kommer ändå upp i er sömn, ni vet!

Jag ser – det finns inte en enda av er som är främmande för Kommandobryggan på Nya Jerusalem, inte en enda av er i denna publik! Tänk på det! Ni tycker det är en tillfällighet att ni alla är här – antingen i direktsändning eller om ni går in på den inspelning som kommer att läggas upp inom kort, för er som inte är här närvarande, direkt under det här samtalet? Ni blir närvarande när ni går in i alla fall, och ni får all energi i denna magnifika grupp av Ljusarbetare, Ljusvarelser, medhjälpare, partner-på-Vägen och så vidare!

Men jag talar om att engagera er med er själva. Gör det till en daglig vana. Får en känsla av det! Ni vet, det är viktigare än några råd eller vägledning eller ord som ni kan tänkas få. Få känslan med vanan. Vet ni varför? Eftersom det är vägledning från ert Högre-Dimensionella Perspektiv som kommer direkt in i era Hjärtan! Och era Hjärtan är anslutna direkt med era Högre-Dimensionella Jag!!!

Ja, detta är en ganska cool blåkopia, är det inte? Naturligtvis finns det mer i detta än så. Jag förenklar det ganska mycket här för att ge er essensen av vad jag talar om. Och inte bara det, men när ni ansluter med ert Högre-Dimensionella Jag och kommer in i det där Högre-Dimensionella Perspektivet, är ni inte bara mer kraftfulla i att hjälpa er själva med vad det än är som ni vill skapa, men ni kan också hjälpa andra! Ni kan hjälpa hela Världen och Universumet bortom, eftersom ALLT UTVECKLAS, inte bara ni själva, inte bara Planeten Jorden, även om det är enormt!

Och jag har ingen önskan alls att minska betydelsen av ert Ljusarbete här på Planeten Jorden. Jag säger bara, kom in i de Högre nivåerna där ni är obegränsade, ni kan gå varsomhelst ni väljer att gå, och ni kan hjälpa till med att få det Högre-Dimensionella Perspektivet ända ner till de som sover – de som av olika skäl inte är vakna. Vet ni varför? Eftersom de alla också har Högre-Dimensionella Jag och ni kan kommunicera med dem genom den ingången!

Det är som att alla har fått denna portal, ni vet, och ni kan kommunicera med dem och bjuda in deras Högre-Dimensionella Jag att komma in i deras medvetande – deras medvetna medvetande – som skiljer sig från deras Högre-Dimensionella medvetande – deras medvetna 3D-hjärnas medvetande, om ni vill uttrycka det på det sättet. Och då har ni möjlighet att ansluta deras Hjärtan med deras hjärnor! Oooh, det är så bra! Men ni kan göra det åt er själva också, vet ni. Jag ger er bara en överblick.

Och vad är det för stor grej med allt detta egentligen? Tja, jag ska berätta vilken stor grej det är! Det är nyckeln till era Uppstigningar, för det första. Det är nyckeln till alla de transformerande transformationer som kommer att äga rum – och sker förresten, på Planeten Jorden och bortom. Det är nyckeln till salighet! Det är nyckeln till att underlätta i er livsstil – komfort, överflöd, oh ja, och healande och för dem av er som är, hmm, låt oss bara säga ”visa” av vad som skulle kunna kallas lite mer av åren – fysiska år av era kroppar – det är nyckeln till er Föryngring!!!

Ja, jag menar inte att låta som att jag säljer något till er, men vad jag säger är att detta är er nyckel och JAG GER DEN TILL ER, eftersom jag informerar er om att detta är en process, en handling, en inlevelse som ni kan göra! Nå, jag får det att låta enkelt, jag inser det. Och jag vet att för många av er, särskilt de av er som har varit med ett tag och har arbetat med just dessa saker, det har varit en lång process när det gäller denna livstid. Och jag kan säga att de flesta av er har varit i den under många livstider!

Men snarare än att känna er lite trötta på det, och för guds skull, ge inte upp, för ni är precis framme!!! Jag brukade tala om bron över ravinen – ni kommer runt och ni kommer till den plats där ni inte vet att det finns en bro där, men det finns det. Tja, ni är precis vid början av bron för att gå in i Högre-Dimensionalitet. Så stanna inte nu! Om ni behöver, ge er en liten knuff. Stå framför spegeln och visualisera en liten knuff på baken, om ni vill göra det på det sättet. Eller sträck ut er hand och ta min, eller någon som ni väljer, med ena handen och ert Högre-Dimensionella Jag med den andra och flyt upp! Vem behöver en bro under fötterna egentligen när ni kan flyga eller flyta eller sväva? Det finns så många sätt att komma dit!

Åh, Kära Ni! Jag hedrar er så mycket för allt som ni har gett till er själva att uppleva, för de visdomar som ni har fått från era erfarenheter, och för det faktum att ni har kommit ända till portgången, eller öppnandet av bron eller portalen eller hur ni väljer att se det! Några av er kanske vill se en regnbåge som ni bara kan flyta upp i. Det spelar ingen roll vilka visioner ni använder, bara kom dit. Eller jag borde säga, ”Kom Hit”, för ni kommer att älska det!

Denna Gyllene Tidsålder som vi har talat om – den framträder mer och mer!!! Ärkeängeln Michael har mer att säga om det till er**, men vad jag är här för att berätta är, ENGAGERA ER I DET! Ta in detta KärleksLjus, bemyndiga er, skjut iväg som raketer och kom ihåg – vi är tillsammans i detta – en mycket stor, vacker, strålande, skinande Familj av Ashtar-På-Väg, i Enhet med allt KärleksLjus i Universum!

Så låt gå och släpp alla föreställningar som ni kan ha, att ni måste uppleva fler svårigheter, att ni måste spendera mer tid i gyttjan, eller någon av dessa typer av föreställningar, eftersom DET ÄR INTE SANT! Ni är här för att sväva; ni är här för att flyga; ni är här för att stråla upp er, där era Högre-Dimensionella Jag kanske är era piloter! Ni behöver inte ens Scottie (Saint Scottie som gillar ”Star Trek” – övers. anm.), även om det finns den teknologin och den frodas på andra ställen, och nu har ni Mästare – ni kan kalla dem trollkarlar, genier, vad ni än vill kalla dem. Vi kallar dem Mästare, ja, som vandrar i människokroppar och, oh, de har haft sin andel av slit och svårigheter för att komma dit där de är. Men de har mycket att erbjuda, och de är här i tjänsten – budbärare, lärare, alla typer av forskare och andliga ledare. Och gissa vad? Ni älskade, är bland dem!

Det finns ingen, absolut ingen i universum som är mer Gudomlig än var och en av er! Allt vi begär är att ni ser det i er själva såsom vi gör; att ni vet det lika helt och fullt som vi gör. Och sedan uttrycker ni och agerar ur det Perspektivet som vi gör, eftersom vi är här för att göra det tillsammans! Och om ni behöver mer stöd för er, kom ihåg – inget av detta kan hända utan er!

Vi har inte kommit hit för att göra det åt er, eller göra det till er. Vi kom för att ni var redo och ni kallade! Och vi gör mer och mer, eftersom ni stiger mer och mer. Kom ihåg det! Kom ihåg det och håll det i era Hjärtan, i er vetskap, och i era Gudomliga Perspektiv, och tillsammans ska vi flyga! Vi gör det redan! Och det, Mina Älskade, är Sanningen!

Så vi tackar er. Vi erbjuder våra välsignelser till er. Och mer än så, våra Hjärtan och våra händer förenas med er i vår Enhet av KärleksLjus! Tack, mina kära Bröder och Systrar! Vi Är En i vår Ashtar-På-Väg-Familj! Och så är det. Salut!

* Sananda Healande Händer av KärleksLjus gruppmöten
** Den utskriften av Ärkeängeln Michaels budskap kommer att publiceras i ett kommande brev.

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...