Rådet av Strålande Ljus via Ailia Mira 17 juli, 2016

08-12-05elohimflamevanjose

Rådet av Strålande Ljus

via Ailia Mira

17 juli, 2016

Uppmuntran i svåra tider

Det finns ingen anledning för dig att inte låta dig själv vara så som du är.

Oberoende av vad som inträffar under detta utbredda och komplexa spel, så kan du fortfarande förbli dig själv.

Så som du är, är perfekt och du är viktig för Skapelsen. Du, i din helhet, är viktig.

När du hör detta, ombildas energin inom dig. Ljuset flödar in på nya sätt. När du hör detta, får du en djup inre vetskap om den sanning gällande det som vi delar med oss av och denna vetskap förstärks medan vi överför detta meddelande. I detta ögonblick är vårt sam-skapandes faktum i högsta grad närvarande. Du kan få tillgång till det, för att i svåra tider få uppmuntran. Du kan få tillgång till det, som en påminnelse om och en återgång till sanningen i varandet och till sanningen i dig själv.

Att leva i verklighetens olika sfärer är aldrig en upplevelse som sker på egen hand. Du får alltid sällskap av olika andra ljusfält inom din egen helhet, vilka delar dina avsikter och helt och hållet känner dig. Du blir alltid omgiven av änglavarelser och ljusfält, som kan ge kraft åt din tydliga känsla av dig själv och din inre kännedom. Du är aldrig ensam.

Djupt inom dig har du även en ständig ström av ljus som är Skaparen. Denna oupphörliga förbindelse med Allt Som Är, ger bränsle till din upplevelse och flödar genom de högre nivåerna i din varelse och in till er mänsklighet. Du är från födelsen överflödande, i likhet med Skaparen som är överflödande. Du är fullkomlig från början, i likhet med Skaparen som är fullkomlig. Du är från början evig, likt Skaparen som är evig.

Alla dessa sanningar kan energimässigt upplevas och kännas, på sätt som gör ditt liv mycket lättare och dina känslor av sammanhang mycket starkare. Du kan uppleva dessa sanningar på ett mycket verkligt sätt och leva med en försäkran och en känsla av uppmuntran, som hjälper dig att ta del i allting här, med en klarare och mer kraftfull medvetenhet.

Rikta nu in dig på ditt hjärta och ta del av de sanningar som vi erbjuder här.

Tillåt dig själv känna in i de subtila energierna runtomkring dig, för vi ger oss till känna för dig och vi befinner oss tillsammans med Himlens Kollektiv och många Varelser av Ljus.

Känn att du inte är ensam och att det faktiskt är omöjligt att göra allt ensam.

Du är omgiven av Storslagna Varelser av Ljus i detta ögonblick. Du är omgiven av Kärlek. Du är omgiven av varelser som känner dig och som älskar dig, vissa uppträder som förkroppsligade fält genom andra Jordiska varelser och vissa uppträder som multi-dimensionella uttryck av din egen helhet och vissa är dina vänner och hör till din Ljusfamilj. Alla tjänar dig i denna form och i detta fokus, för att ge kraft till en ytterst upphöjd upplevelse och för att hjälpa dig att minnas allt som du i sanning är.

Överallt omkring dig finns ljus som urskiljer dig från alla andra människor och ljus som kan lyssna, som tar direktiv av ditt fokus och dina handlingar och ditt liv, som svarar på ditt kallande. Du omges av kärleksfulla fält, som hör dig och känner dig och vi förstärker dig på sätt som följer din avsikt och ditt förkroppsligande, så väl som den gudomliga planen.

Det finns inget sätt på vilket du skulle kunna undkomma någon av dessa stöttande, kärleksfulla närvarande varelser, men du kan tona ut dem – med avsikt och oavsiktligt. Du kan befinna dig i en frekvens som gör det svårt att tro på detta, eller så kan du känna energierna av all den kärlek som omger dig och finns inuti dig.

Du kan också närsomhelst genom att fokusera, förändra din vibration och ändra din känsla för detta. Du kan skifta dina tankar och tona in dig på Kristus inom dig och återigen, på ett kännbart och mycket verkligt sätt, veta att du aldrig är ensam. Du kan mycket tydligt känna och återigen minnas att allt är väl, att allt är Enhet och ljus och att varje närvaro här också är en Kristus-varelse, som rör sig in och ut med de större krafterna inom Skapelsen, som påminner dem om sitt sanna jag.

Lev med vetskapen om att du är omgiven av kärlek. Känn kärlekens energi-signatur överallt omkring dig. Tona in dig till detta uttryck av Skapelsen. Låt det ta över dina sinnen. Låt din hud kittla, din kropp bli varm, ditt kronchakra öppna sig och ditt hjärta brinna med kärlekens eviga flamma.

Lev i vetskapen om att du uppstår ur kärlek. Lev i vetskapen om att du är ett manifesterat uttryck på denna vackra Kärleks-Planet. I din fysiska mänskliga form är du gjord av sub-atomiska energier som är KÄRLEK, som är partiklar och strukturer från din egen planet. Du låter kärlek flöda i ditt uttryck och dina gärningar och du föder fram kärlek i din auras vibration. Du får ta emot kärlek på alla sätt som du tar in och du ger ut kärlek i allt som du ger ut. Det är bara helt enkelt på det sättet.

Illusionerna här kommer en vacker dag att bli otillgängliga som en upplevelse. De kommer att blekna bort till det som har varit och det kommer inte att finnas samma upptäckarkänsla, som nu är möjlig och slutligen kommer också denna planet och detta universum att sammanslås med andra planeter och universa och bli större, upphöjda, utvidgade medvetandefält av ljus.

Ta vara på denna storslagna tid av uppvaknande och kontraster som utvidgar sig.

Ta inte miste på denna utveckling, genom att tro att den är något annat än vad den är; en värld av fokus, där omåttlig frihet och glömska ger kraft till allt som du är, på nya och mirakulösa sätt och därför blir det så rysande och spännande.

Glöm inte att alla andra varelser som befinner sig här med dig, också är Gudomliga Varelser av Kärlek, omgivna av ljus och också sökande efter sitt livs spänning i och med att de också, medan de befinner sig här, återigen är på väg att bli vilka de i sanning helt och hållet är.

Vi är Rådet av Strålande Ljus.

 

Council of Radiant Light via Ailia Mira, July 17th

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...