Händelse Uppdatering genom Dinar Chronicles, 13 juni 2016

Reval-22

Händelse Uppdatering genom Dinar Chronicles –

” FINAL SITREP ” – 13 juni 2016

Rapport från Dinar Chronicles

 

—-

FINAL SITREP

00:00:00 EST

måndag

13 juni 2016 ( 1 )

 

—-

 

I söndags eftermiddag Republic President General Joe Dunford & USA Inc. konkurs galjonsfigur Jacob Lew anlände till Reno med Air Force 1 och lämnade fullt godkända dokument avseende UST kontroll över Statens Finansportfölj till den nya republiken.

 

Republikens Finansportfölj har normaliserats med USN för att täcka en tioårig budgetplan, som omfattar alla behov för landets infrastruktur och grundläggande framtida operativa behov.

 

Som följd kan vi imorgon räkna med att se massiva Hedge Fonders köp av amerikanska statspapper.

 

WF Corp fick tillstånd att släppa RV söndag kväll (WF ATL ansvarar för 800 # numerna och kommer att avvakta med frisläppandet tills det känns säkert).

 

Vid denna tidpunkt är det Republikens ledarskap och Wells Fargo som håller er från er välsignelse. Inte det kinesiska. Och det är både olagligt och omoraliskt att låta de institutionella placerarna (aka hedgefonder) att få första ”ching” på de nya nationella placeringarna framför allmänheten.

 

Kom ihåg Joe och Paul (Republikens högsta ansvariga övers. anm.), vi ansvarar alla inför chefen. Ert uppdrag förpliktar er själ till ert älskade land och dess lidande befolkning på ett sätt som ligger utanför ramen för denna jord.

 

Ni måste nu släppa RV i USA eller möta vrede från himlen. Betrakta er som varnade.

 

I morgon bitti innan marknaderna öppnar i Europa kommer London Gold Exchange (BOC) och OPEC Oil Exchange (HSBC) officiellt att överlämnas till kinesiska Elders.

 

Alla Reno eller icke Reno grupper, som inte godkänts av Admiral vid ett tidigare datum kommer att åtalas.

 

Landa Kina Global fick 3 varningsmeddelanden avseende transferpriserna i fredags, varav en för Zap. Om ni inte har gjort återbetalning kommer han hålla inne medel lovade att återbetalas. Vet också att Landa kommer att ha tillgång till biljarder för humanitära projekt på tisdag. Känn er fria att be om pengar precis, som Zap har gjort.

 

Chase bank har priser på sina skärmar, men det är LÄGRE KURSER. Varför? Eftersom Chase Banks ledning avsiktligt lurade den amerikanska allmänheten i decennier, medan andra banker som WF / HSBC / BOC inte gjorde det. Det är därför dessa banker kommer att ha högre priser på sina inlösencentrum som följd.

 

Ha detta i åtanke när ni valuta innehavare väljer 800 # nummer för att ringa och håll en hög nivå av urskiljning nära ert hjärta -eftersom djävulen är en lögnare.

 

En enkel tumregel när man väljer bank för inlösen:

 

Chase – Bank of America – Citibank = Lägre priser

 

Wells Fargo – HSBC – Toronto Dominion – Bank of China = högre priser

 

Som en suverän medborgare på en nu fri Jord, bestämmer ni ert värde inte några betalade Informations gurus eller publicitet sökande samtalande DJ. Du!!!!!!

 

Endast speciella inlösen centra på särskilda platser kommer att erbjuda högre priser för en period av sex dagar till lördag. Alla andra banker kommer att ha lägre priser. Återigen DU bestämmer, inte de.

 

Nedan är de speciella inlösen centras (på särskilda platser) mest aktuella inlösenskärmpriser (WF / HSBC / TD / BOC):

 

IQD 90.00 ( mer än 90 % av alla valuta innehavare )

VND 70,00 ( mindre än 8 % av alla valuta innehavare )

ZIM 70,00 ( mindre än 1 % av alla valuta innehavare )

IDR 70,00 ( mindre än 1 % av alla valuta innehavare )

IRR 70,00 ( mindre än 1 % av alla valuta innehavare )

PHP 70,00 ( mindre än 1 % av alla valuta innehavare )

AFA 10,00 ( mindre än 1 % av alla valuta innehavare )

 

Alla T4 och T5 tillgångsslag kommer att slås ihop och hydratiseras samtidigt, vilket inkluderar valutor .

 

Förutse att nya USN valutan frisläpps innan marknaderna öppnar på måndag morgon .

 

Slutligen glöm aldrig att Yeshua Ben Yosef tog på sig korset, så att vi kunde få vår välsignelse nu. Denna vecka kommer vi att lösa in Hans arv i vårt eget namn – vänligen tjäna andra med ett generöst och ödmjukt hjärta, tjänande är glädje och glädje tjänande.

 

Gud är med oss.

 

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/06/final-sitrep-000000-est-monday-61316-1.html

Du gillar kanske också...