Ashtar via Susan Leland, 25 juli, 2017

Ashtar

via Susan Leland

25 juli, 2017

Ashtar On The Road Telefonkonferens

“Ni hjälper till att fullfölja vårt uppdrag genom att stråla med era Ljus”

”Hälsningar, Älskade Familj! Vi befinner oss sannerligen i de mest spännande av tider. För att citera ett av mina favorit-litterära uttryck, som en aning baserar sig på Sanningen – Sanningen i er historia, vid en tid som var en ytterst väsentlig tid i Världen*. Och Saint Germain var i hög grad en del av den tiden. ’Vi befinner oss i de bästa av alla tider; vi befinner oss i de värsta av alla tider’, eller ’Vi befinner oss i de värsta av alla tider; vi befinner oss i de bästa av alla tider’.

”Nåväl, vad menade Dickens med det? Han talade om det som pågick i Europa. Nåja – idag pågår det överallt i er Värld – under, på och ovan – och av någon anledning, är dessa de värsta av alla tider. Men jag kan försäkra er, Älskade Familj, om att dessa är DE BÄSTA AV ALLA TIDER!!!

”Nåväl, vi använder vanligtvis inte bedömande ord såsom ’värsta’ och bästa’. Men det är lämpligt att ni förstår vad ni befinner er på randen till, eller precis i färd med att komma över på den andra sidan av, via bron, eller via era egna merkabas, era flygande maskiner eller vadsomhelst! När väl Planeten Jorden, samt alla som önskar följa med på denna fantastiska resa, flyttar upp till de Högre nivåerna av 4D och högre, så kommer dessa saker som ni kämpar med, som ni utmanas med just nu i detta ögonblick så som ni mäter tiden, inte längre vara en del av era liv och era sätt att leva på.

”Om ni vill komma över bron snabbare – eller hur ni än önskar se det – och bemäktiga er själva mycket mer för att komma till den punkten, så behöver uppenbarligen ert fokus förbli detsamma som vi har uppmuntrat er att göra. Så vi ska gå vidare till andra ämnen, men här är det! Stora bokstäver, mycket högljutt: FOKUSERA PÅ ATT UTFÖRA ERT INRE ARBETE!!! FOKUSERA PÅ ATT GÖRA VILKET YTTRE ARBETE NI HAR ENERGI TILL ATT GÖRA!!! OCH FRÄMST AV ALLT FOKUSERA PÅ ATT FÅ NESARA, INTE BARA TILLKÄNNAGIVEN, UTAN IMPLEMENTERAD PÅ FREDLIGA SÄTT!!!

”NESARA är Gudomlig och därför kommer den från Gudomliga källor; den kommer från era Gudomliga Själv! Så, Saint Germain har mer av detta för er,** men jag vill att ni vänligen ska komma ihåg det. Det handlar om prioriteringar, om ni verkligen önskar se det på det sättet. Håll ert sikte på priset. Håll ert fokus där det kan göra det som är mest upplyftande och bemäktigande och ge er den största Glädjen, som är att fokusera på er själva och er utveckling och ert upplyftande, samt på vad ni kan göra för att hjälpa den resterande Världen att komma dit – för ni kommer att gå exakt jämte resten av Världen!

”Så skulle jag vilja kommentera, om ni inte tror att jag inte uppmärksammar de ansträngningar som ni, Älskade Familj, gör inom dessa två områden av prioriteringar så som jag beskriver dem. Jag skulle ändå säga detta: Ni är verkligen underbara! Ni är magnifika! Ni är Strålare av den Högsta graden!

”Ni vet, när jag startade Ashtar On The Road – och missta er inte, i händelse ni undrar var det namnet härstammade från – det kom från mig. För min ursprungliga vision för denna grupp var att resa, för att engagera och personligen kunna ta mina energier till publiker hela vägen upp och ner längs västra USA, och sedan vidare. Syftet för detta var att börja sprida de goda nyheterna! Och jag bad folk att ansluta sig som ’Strålare’, för de människor som kände sig lockade var medlemmar eller anhängare eller ambassadörer inom Ashtar Command!

”Vi har flera divisioner i vår Command, vårt Befälsområde, men det är helt cirkulärt. Alla har en röst och ni kanske tänker: ’Nåväl, om ni kallar till ett möte för hela Befälsområdet, hur kan alla tala samtidigt?’ Eller ’Faller det inte samman?’ Ni har sett program på TV med olika grupper – ni kan kalla dem ’grupper med specifika intressen’. Ni kan kalla dem era ’republikaner och demokrater’ som möts för att diskutera något – ett program, en linje för handlande, ett möte för att debattera något – och ni vet hurudana dessa möten är.

”Alla pratar och ingen löser i själva verket något slag av problem! Alla vill se vilka speciella fördelar de kan få bakom de lyckta dörrarna. Det sker penningutbyten och annat – hmm, låt oss säga ’tjänster’ som når hela vägen till de mörkaste av tjänster. Gud välsigne! Och jag säger: Gud/Gudinnan som Vi Är – låt oss välsigna alla inblandade och i synnerhet barnen som kom in för att tjänstgöra på ett högst olyckligt sätt.

”Så dessa saker pågår hela tiden. Så i min Command är det helt annorlunda. Det är ett cirkulärt Befälsområde och alla kommer dit på något slags fysiskt sätt, i sina Ljuskroppar, i sina Merkabas, vadsomhelst. Ni vet, vi har höga 4D-varelser i vår Command och de tar sig ofta till former som till och med är mer möjliga att känna igen. Med andra ord så lyser de rätt starkt, precis som ni, Älskade Ni, när ni lyser med era Ljus! Men vi kommer samman och vi vet omedelbart vilken vår nästa kurs ska bli – eller vadsomhelst – för alla deltar med sitt bidrag, men alla får ta emot på samma våglängd!!! Nåväl, det är en stor skillnad, eller hur?

”När ni har människor som representerar specifika intressegrupper – nå låt oss säga, människor från specifika intressegrupper som alla kommer samman – är de på samma våglängd? Nej! De är alla där för sina egna specifika intressen! Så det finns en stor skillnad från det sättet som regeringen kommer att ledas under den Gudomliga NESARA-Lagen! Allt kommer tillbaka till er. När jag till en början startade Ashtar On The Road – och det finns vissa av er som har funnits här från allra första början, inklusive den Röst som har gett mig tillåtelse att använda hennes talförmåga – så bad jag er att bli Strålare!

”Vi har till och med haft en Älskad Familjemedlem som var Arnold,*** som kallade oss ’Strålar-Gänget’ (Beam Teamers).Det var hans fras som han tyckte om att använda för alla som kom till någon av våra Samlingar, eller som läste de utskrifter som han skrev från våra Samlingar, eller på något vis letar upp oss på webbsidan – ’Beam Teamers’.

”En bra definition, visar den sig vara, för allt handlar om att stråla med era Ljus. Det handlar om att lysa upp Världen. Och varför ska man lysa upp Världen? Nåväl, ni kanske har hört en mycket bra anledning som har lämnats av våra Älskade Nyhetsmästare****, för när vi lyser med våra ljus allt starkare, alltmer kraftfullt, så finns det ingenting som är så mörkt att det längre kan gömma sig!!!

Det är ett sätt på vilket vi rensar upp Världen. Och ni behöver inte ens lämna era bekväma soffor för att göra det! Ni kan lysa med era Ljus specifikt och fokusera varsomhelst, på alla platser, hela Världen över och bortom. Eller så kan ni bara lysa ut med det i vågor överallt. Låt allt som fortfarande ska avslöjas, allt som fortfarande gömmer sig i mörkret, allt som är av en låg vibration, allt som är av kontrollens gamla 3D-protokoll – låt allt det bli avslöjat!

”Och vet ni vad? Medan ni gör det, så är ni inte bara ’Strålare’, ni är Fredsmäklare av det allra kraftfullaste slaget! Ni säger inte: ’Åh, låt oss radera ut dem från Jordens yta, låt oss göra det ena, låt oss göra det andra!’ Ni behöver inte säga något av det. Ni överlämnar dem till oss. Vi är ansvariga – Ashtar Command, Saint Germain, Sananda, alla denna ’ofantliga’ – om ni gillar det ordet, jag tycker det är ett fint ord – gruppen av Ljusvarelser, som arbetar i partnerskap med alla Vita Knektar och Medlemmar av Faction 3. Medan ni är i färd med det, så kanske ni vill stråla dem ert tack!

”Vissa i vår Markbesättning, många i markbesättningen, har i själva verket förlorat sina liv, sina fysiska liv. Ni kan var säkra på att de finns uppe på Bryggan på mitt skepp. Alla som var en del av denna operation befinner sig nu uppe ombord på ett skepp, och strålar klarare än någonsin och hjälper till med att bemäktiga ER och er alla som just nu är Ljusarbetare inom markbesättningen!!!

Låt oss för ett ögonblick tala om att förändra våra Hjärtan. Låt oss tala om Mod. Sekhmet belyser verkligen detta, men jag ska här säga några ord, för jag vill hylla er alla, först av allt, er som finns här – alla ni som hade Modet, inspirationen, vägledningen eller nyfikenheten för den delen, att komma till denna Samling, att uppmärksamma ert medlemskap i Ashtar On The Road – Familjen, att stråla med era klara Ljus, även fast ni precis bara har kommit igång med det. Det spelar ingen roll! Välkomna!

”Ni har i alla fall funnits här hela tiden, inom en del av er, eller en aspekt av er, så välkomna! Och tack för att ni har kommit med era medvetna – illusoriska – men hursomhelst, mycket verklighetstrogna 3D-kroppar, sinnen och Hjärtan till vår Samling, för vi ökar alltmer i antal, för att alltfler av er bokstavligen börjar visa upp er. Ni har alltid varit synliga som Strålande Gudomliga Varelser, men nu stärker ni upp era Ljus – ni strålar ännu klarare!!! Och detta är hur vi får det gjort!

”Om ni inte var med oss, här inom denna familj, så skulle Världen se mycket annorlunda ut än vad den nu gör, för det skulle inte finnas ens i närheten lika mycket Ljus som lyser på det mörker som återstår, för det skulle inte finnas ett sådant stöd för hela markbesättningen av Faction 3! Och det skulle säkerligen inte finnas något stöd och någon tillåtelse för oss som kommer från de Högre Dimensionerna av Ashtar Command att få vara i en sådan närhet tillsammans med er, att få komma samman i en sådan assistans tillsammans med er!

”Så om ni på något sätt känner att det förekommer något slag av hinder, en barriär eller något sådant mellan oss, lys med era Ljus på det och lös nu upp det, och bara se att vi alla är tillsammans på Ljusets Väg. För detta, Älskade Ni, är Sanningen om Vilka Vi Alla Är!

”Släpp taget om alla era rädslor, era orosmoment, bekymmer gällande vadsomhelst som pågår i 3D-världen. Fokusera på att lysa med era Ljus på det. Fokusera på att hjälpa till att få NESARA till stånd, för den kommer varifrån vi alla finns inom de Högre Dimensionerna, för att bli det ultimata, låt oss säga, Ljus som lyfter upp Planeten Jorden dit där det bara förekommer Ljus. Inget mer mörker!!!

”Vi arbetar tillsammans och vi uppnår storslagen hjälp, storslagna uppdrag längs vägen. NESARA är det slutliga, ultimata steget – det sista steget på bron som går över, om ni vill uttrycka det så. Och vi önskar hylla er och tacka er alla för att ni finns med här i denna Familj! Jag önskar komma med ytterligare ett påpekande, att jag finns här tillgänglig för er alla. Ni kan komma för ett privat samtal tillsammans med mig om ni så önskar.***** Ni kan få reda på det på vår, på min, webbsida, ska jag säga, för det står mitt namn på den fastän den är VÅR webbsida – den är till FÖR OSS ALLA i denna Ashtar On The Road-Familj!

”Ni kan helt enkelt själva ta er upp som individer – eller, till och med i små grupper – till den plats där det bara förekommer Ljus och ni kan samtala en-och-en. Ni kan ha ett rådsmöte såsom Sananda lär ut****** – vadhelst ni önskar göra och på vilket sätt ni än vill göra det! Vissa av er kanske vill skriva. Ni kan ställa några frågor till mig och skriva ner svaren. Och de kommer att hjälpa er bättre om ni har enkla frågor som kan få ett ’ja’ eller ’nej’, tills ni blir alltmer vana med att vara en-och-en eller i en liten grupp inom min energi, om ni önskar göra så.

”Jag finns tillgänglig för er alla. Jag önskar poängtera att jag har välsignats med sådana som var redo att engagera sig i partnerskap med mig på ett mer fokuserat sätt av service och uppdrag. Jag bad Melissa ******* att lägga upp denna webbsida för skeppen på ett annorlunda och unikt sätt, som ni kommer att se. Om ni inte har varit där, kolla upp den!

”Det förekommer inga misstag. Jag har bett mitt folk att komma samman. Dr Vinyak är en.******** Jag bad denna Ashtar On The Road-grupp på två kvinnor – och ursprungligen fanns där fler – att flytta till Maui och nu finns han här. Jag bad Heather – jag kan säga att jag bjöd in Heather att komma och diskutera med mig och utifrån det, så – kan man säga – lyfte vi upp vår relation!******** Nu kan hon samtala med mig medvetet och det bidrar i hög grad till att föra fram M.T. Keshes arbete till Världen!

”Det finns många, många andra bland er – transkriberare som har stigit fram alltigenom åren; många volontärer; de av er som har funnit det möjligt att hjälpa till på finansiella sätt; de av er som stöttar denna Familj med era böner och välsignelser; de av er som förenar er med denna Familj i meditationer. Ni alla är volontärer som sade. ’När jag får en signal, ska jag vara där!’ OCH NU ÄR NI HÄR!!! Vad kunde vara underbarare och mer synkronistiskt och inte bara något slag av slump eller tillfällighet? Ni kom hit för att ni frivilligt ställde upp, för att ni på något sätt var Ashtar Commanders eller bundsförvanter, tillhöriga, ambassadörer – hur ni än kom hit, så är ni nu här!

”Därför, Älskade Medlemmar i det som jag kallar ’Ashtar On The Road-Familjen’ – jag och alla de av oss som finns här med er, finns i våra aspekter av våra Ljus-Varelser, våra Ljus-kostymer, eller om ni vill uttrycka det så, våra Ljus-kroppar. De är inte exakt kostymer för vi är verkliga, men vi väljer att tillfälligt visa oss själva – vissa av oss – med något slag av igenkännbar form av en kropp, medan vi fortfarande lyser med våra Ljus igenom, så att ni ska veta att det verkligen är vi.

”Jag vill säga att Sananda är en Mästare på det. Och ja, han står precis här, tillsammans med andra Mentorer i vår Mentor-grupp. Vi välkomnar er att komma till Bryggan på ’The New Jerusalem’, eller till vårt råd med en eller alla av oss, närhelst ni väljer att göra det. Låt alla barriärer lösas upp i Ljuset av den Kärlek som Ni Är – om ni känner någon sådan som helst – och anslut er till oss i firandet av vår Familj, vår Enhet och vår Kärlek. Tack så mycket, Älskade Ni, för att ni finns tillsammans i denna Gudomliga Samling! FORTSÄTT STRÅLA! Och så är det. Salut!”

 

*         A Tale of Two Cities, by Charles Dickens

**       http://www.ashtarontheroad.com/st-germain-join-call-7-30.html

***      http://www.ashtarontheroad.com/arnoldspage.html

****    Tara and Rama Report: 

          http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-7-25-17.html

*****   http://www.ashtarontheroad.com/discussions-with-ashtar.html

******  http://www.ashtarontheroad.com/sanandas-lovelight-mp3.html

******* www.myfirstcontact.net

********(See articles below)

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-beaming-your-light.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, July 25, 2017. www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...