Aspekter av glädje | The Elders via Lee Degani, 27 februari, 2024

 

Aspekter av glädje | The Elders via Lee Degani

av Lee Degani

https://connectiontohealing.org/category/channeled-messages/

”Hälsningar. Hälsningar, älskade, vi kommer som de äldste. Vi talar med en röst. Vi är kända som Arcturians och vi ger dig visionen, vi ger dig bilden av en sol, en gyllene sol med strålarna som strålar ut. Det är vad du gör när du utstrålar din kärlek, när du utstrålar frid, när du utstrålar böner. Allt är ett och samma. Men varje stråle, varje stråle, bär sin egen essens som hämtas från solen.

När du reser uppför den gyllene spiralen, färdas du genom passagen till den stora centrala solen och sedan genom den portalen till den högsta punkten av enhet och ja som är tillgänglig för dig. Men vi ber er att komma in i en annan aspekt, aspekten av er. För enheten bärs hela tiden.

Du hittar sätt att vara medveten om det, att komma åt gåvorna, krafterna som du har inom var och en av er. Den kraften är din vilja, din gudomliga vilja och att hitta din glädje. Tänk på glädje som solen själv när du är på en plats för glädje oavsett om det är att sjunga eller ta hand om ett barn eller kyssa en älskad godnatt eller krama ett träd eller skapa en berättelse att dela med andra, du är på en plats där Glädje.

Att Joy har olika aspekter. När du är på en plats av sanning finns det glädje, det är sanningen om glädje, det är sanningens glädje. När du bevittnar havets vågor som kommer till stranden och sedan går tillbaka ut igen, ser du, du känner, du är glädjens skönhet, skönhetens glädje.

När du känner lugnet av att sitta i solen och höra tystnaden omkring dig, tystnaden hos fåglarna som sjunger sina sånger, tystnaden i träden som viftar med sina grenar, med sina löv, när du ser tystnaden från den blå himlen, är du inom skönhet glädje, glädje skönhet.

Glädjen är i centrum men det är den. Och hur är det med Love, frågar du dig? Kärlek är bränslet som ger glädjen, för när det finns kärlek, finns det glädje av kärlek, där finns glädjens kärlek. Kärlek finns runt omkring dig, den finns inom dig, den är i luften. Använd den. Använd den för att ge den glädje som kommer att ge förvandlingen, gåvorna du har bett om, fridens gåvor för alla, glädjen av frid för alla.

Fokusera på Joy älskade. Fokusera på det som ger dig glädje. Hitta ögonblicken. Som reser in i den stora centrala solen så att den kan stråla ut till alla. Vi lämnar dig med mycket glädje. Vi lämnar dig med kärlek. Farväl.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *