Stjärnljus via Galaxygirl, 25 februari 2024 

 

Stjärnljus via Galaxygirl 

25 februari 2024 

Var hälsade, vägens barn. Jag är Stjärnljus, ledare för mitt folk. (Jag ser en fantastisk vit enhörning med en lång silverfärgad man och djupbruna ögon.) Jag ser era framsteg, som vi alla gör här på Nova Gaia. Ni undrar om det någonsin kommer att ske någon permanent förändring i er värld. Ni undrar när saker kommer att hända. Ni undrar när era drömmar kommer att uppfyllas. Barn, ni har den stora äran att skapa era drömmar, att skapa byggstenarna till den nya världen, sten för sten, och ni gör detta. 

Det är mycket förändring som redan pågår i er värld, och det är bra. Det är inte trevligt eller vackert, men det är bra. Ni befinner er i reningen av sårstadierna så att det kan läka utan smuts eller infektion. Det är vad som rensas ut från era politiska, emotionella, andliga och geografiska regioner i er värld. De dolda sakerna kommer ut och de är fula, missbildade medvetanden som har valt att inte utvecklas i många avseenden, och har valt att hålla fast vid sina gamla sätt av brist, girighet och smärta. För det är vad de vet och allt de önskar uppleva. Det är fler förändringar på väg, vilket era kanaliserade budskap talar om. Det finns mer som kommer att avslöjas som era regeringstjänstemän anspelar på, när de långsamt läcker ut mer och mer rymdbror- och systerinformation (ufo disclosure). Inte allt medvetande upplever sig självt i kärleks- och ljusformer, men vid roten av det var det början på deras medvetandeström av medvetenhet. 

Ni förstår, ni är alla födda i tomrummet med en färg och ett skratt, en gudomlig gnista av Skaparen fraktaliserad från Alltet, på platsen för absolut renhet och ljus, i tomrummet där allt är det oändliga av allt, och allt är det enda av ren potential. Det är därifrån vi kom. Och många har varit underkuvade på sidan av brist, eftersom det har varit deras val av erfarenhet. Och många har varit från plats till plats, från hemvärld till hemvärld, och samlat erfarenheter av det ljusa och det mörka, av livstider med överflöd och brist, så att ni alla har ett vackert överflöd av erfarenheter, av sanningar och halvsanningar som behöver läkas. Ni befinner er i läkningsstadiet. Många av er gamla själar som läser dessa världar har verkligen läkt under en mycket lång tid, och ni för med er dessa läkekoder till de andra, en stor gåva och uppoffring. Men det är inte helt osjälviskt, för ni vill avsluta den här livstiden med den personliga och planetära segern i uppstigningen, verkligen en ädel uppgift. Och det är helt och hållet berömvärt att vara på ett sådant uppskattat uppdrag. Det Kristnade Medvetandet i mänsklig form för sig vidare och den Gudomliga Sophia-aspekten av detta är i full kraft. Det finns många fler kvinnliga kanaliserare och talare i det andliga samhället vid den här tiden. De finner sin röst, efter århundraden av förtryck. 

I mitt samhälle, enhörningsrasens samhälle på Nova Gaia, och på andra ställen, tjänar vi lika mellan könen. Våra jobb avgränsas lika baserat på våra personliga preferenser och styrkor. Det finns många män som njuter av att föda upp unghästarna och vi tjänar alla i olika ledarskapsfunktioner. 

Jag Starlight är ledare för min enhörningsras på Nova Gaia och ni kan vända er till mig för ytterligare förståelse av tomrummet, för jag minns mina upplevelser där och jag mediterar inom detta fält. Jag föredrar enhörningens förkroppsligande för dess renhet och släktskap med ljuset, för i min form känner jag ljuset strömma genom mig. Mitt horn är kristallint. Mina hovar är av obsidian, för att grunda, att grunda detta ljus på de platser där jag springer och lever är verkligen en stor ära. Du gör detta med dina sneakers, med dina mänskliga fötter, men inte av obsidian som mina hovar, utan av mänskligt kött och ben, av samma andetag av kol som du föddes av. 

Att vara människa är en stor ära. Det är inte en lätt väg. Det finns många sår på dina fötter när du vandrar genom ditt liv. (Han visar mig flisor i ömma fötter och hårda steniga stigar. Han visar mig bandagerade fötter som håller på att rengöras). Det är naturligtvis en metafor för er själs resa. Men sannerligen, ni som nu förkroppsligas på Uppstigande Gaia är de starka, de uthålliga, de som aldrig ger upp, och det värmer mitt hjärta att säga att jag är mycket stolt över er. 

Jag är Starlight av enhörningsrasen. Jag önskar att du fortsätter med din envishet i jakten på ljuset. När den kristallina matrisen tänds alltmer fullständigt kommer ni bokstavligen att börja känna livets brummande och puls i en sådan utsträckning att ni kommer att ifrågasätta om ni någonsin varit fullt medvetna om någonting tidigare. Er nuvarande medvetenhet kommer att vara så förhöjd och så medveten om er omgivning i både den inre och yttre världen att ni kommer att undra om ni någonsin varit helt vakna tidigare. Uppvaknandet kommer att fördjupas ytterligare även för er, dessa vägens krigare som läser dessa ord. Och det är en underbar sak. För ljuset är vackert och fortsätter att bli ännu vackrare för dem som har ögon att se med, som Yeshua ofta sade. Yeshua vandrar bland mitt folk och jag bland hans. Vi enhörningar börjar gå genom slöjan för att energetiskt överbrygga klyftan mellan världarna. Vi ser er. Vi älskar er. 

Jag är Starlight. Jag rör mitt kristallina horn mot ditt tredje öga. Känn hur uppvaknandet börjar på nytt, för varje dag, varje ögonblick är ännu en gåva från Skaparen att packa upp. Vandra med mig i Nova Gaia under dina meditationer. Jag finns här för dig. 

Alltid din, Starlight. ~ galaxygirl.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *