Athena via Sharon Stewart, 27 september 2019

Athena via Sharon Stewart, 27 september 2019

 

Jag är Athena, Visdomens och Krigets Gudinna.

Många av er vägleds att göra ert inre arbete i denna uppstigning, och det finns ett stort problem, som berör många av er just nu.

Ni överlever – ni växer inte.

Ni har utvecklat en mentalitet för överlevnad på jorden, som säger att ni är mindre än ni är. Att ni är mindre värda. Att ni inte blir ombesörjda av den Enda som älskar alla. Detta är naturligtvis felaktigt. Ni begränsades och denna begränsning måste ändras.

Vi i de högre rikena ser hur ni kämpar dag ut och dag in, bara för att leva. Många av er i Ljuset finns i de värsta positionerna i era samhällen, eftersom ni är där för att göra mest förändring för kollektivet. Ni finns där för att förändra omständigheterna för många som kommer att följa i era fotspår.

Sharon har att göra med sina egna överlevnadsproblem, och då handlar det om pengar.

Problemet är er syn på pengar. Enkelt uttryckt, ni har lärt er att se dem som en falsk gud, den som gett er allt ni har, och skaparen för allt ni vill ha.

Så är det inte. Pengar är helt enkelt papper och mynt, nu datoriserade och skapade i virtuella transaktioner.

Glorifiera inte falska gudar. Högakta inte något eller någon över er själva. Det är det som är problemet med pengar. Ni har satt dem över er själva. Se dem som ett användbart verktyg, inte som de som kommer med ert överflöd. Pengarnas gud måste försvinna.

Ni är energetiska varelser av Ljus, av Skaparens ras. Ni skapar allt ni har.

Se på vad ni har, när ni inte har några pengar, eller när ni inte har behövt köpa något. Se på alla stunder under dagen, när ni inte spenderar eller tjänar pengar. Är dessa stunder värdelösa? Vi anser inte det!

Värdera det som kommer till er genom de högre rikena, värdesätt maten ni odlar, fåglarna i trädgården, solskenet och luften. Det ger er alla liv, skönhet och energi, mat att äta. Allt det kan göras utan pengar.

Pengar är falska idoler. Ni har vuxit upp med att hedra idoler. Ert Hollywood och era rockstjärnor, era politiker, kungar och drottningar – alla är falska idoler som ni fått lära er sätta framför er själva, och de har pengar. Det är därför ni tycker som ni gör.

Sätt ingen framför er själva. Vörda istället jorden för allt hon ger er, ära er själva som gudar eller gudinnor, för det är vad ni är. Sätt inte någon person framför er själva. Sätt inget framför er själva.

Ni lever i en falsk värld med falska värderingar. Detta måste läggas åt sidan, för att se sanningen om vilka ni är.

Ni får betalt, vare sig det är en gång, två gånger eller flera gånger per månad. Och detta är viktigt för att få tak över huvudet, och kunna ge er själva och era barn mat. Tänk på varje dag ni inte blir betalda, och hedra den dagen. Lägg energi på de dagar då inga pengar behöver tjänas. Värdera ert arbete, vare sig det är betalt eller inte, som ett självuttryck, som ert skapande, men inte för att uppnå allt.

Lär er se allt ni äger som er skapelse, inte som något ni köpte. Stoppa tillbaka pengarna där de hör hemma: det är ett byte för att köpa föremål. För många av er har pengar konsumerat era liv, och måste nu ges det värde de förtjänar, men inte mer.

Börja värdera denna planet. Delta i upprensningar, massmeditationer (det finns någon flera gånger per dag) och i användningen av kemikalier, rengöringsmedel. Ge Gaia er energi och hon kommer att välsigna er med en rik trädgård. Lär er älska naturen, eftersom det är den fysiska människans hem – den som gud gav er, inte den oreda ni har skapat.

Jag är Athena. Jag kom att älska er värld en gång och jag har återvänt.

Gråt, mina kära, gråt. Jag omfamnar er ömt med kärlek.

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoStewart

 

Översättning: Maggan

 

 

Du gillar kanske också...