Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 september 2019

 

Ascending in Spite of Your Oppressors ∞The 9D Arcturian Council

UPPSTIGNING TROTS ERA FÖRTRYCKARE ∞DET 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har bevittnat den kamp som mänskligheten har utstått med förtryck, och vi förstår varför så många av er är arga på detta förtryck. Vi förstår varför ni är arga på regeringstjänstemän, kabaler och negativt orienterade utomjordingar och vi känner medkänsla med er för det ni har utstått där på Jorden. Vi tror dock att vi kan hjälpa till att lindra något av det lidande ni har upplevt genom att påminna er om att ni är väldigt kraftfulla varelser och att ni skapar er egen verklighet.

Så allt förtryck som ni har upplevt har varit nödvändigt för att ge er den tredje och fjärde dimensionella upplevelse som ni har kunnat få där på Jorden. Om det inte vore för förtrycket, skulle ni ha gått igenom den tredje dimensionen mycket snabbt, och många av er hade flyttat till den femte dimensionen innan resten av mänskligheten var redo. Vi såg detta hända med mayaindianerna, till exempel, där många av dessa steg upp eftersom de helt enkelt var redo att göra det. Om detta hade fortsatt på Jorden skulle ni ha haft civilisation efter att civilisation att stiga upp, och de som inte var så lyckligt lottade och hade valt att inkarnera i en avancerad civilisation skulle ha gått igenom ännu mer lidande och ännu mer förtryck.

Så de av er som har hållit utrymmet för hela mänskligheten, och håller den högre vibrationen som ni gör för ert kollektiv, har skapat en balans där, och den balansen var nödvändig för att ge er alla de många upplevelser som ni ville ha före skiftet. Kom ihåg att allt är ett val på någon nivå. Bara för att ni inte kommer ihåg att ni valde att inkarnera där och bli förtryckta gör det inte detta till ett mindre val. Nu när de flesta av er som är vakna också har blivit medvetna om sina förtryckare känner ni mycket ilska och ni vill ha rättvisa. Ni vill att de ska tas ner, fängslas, och några av er vill till och med ha dödsstraff som en nödvändig konsekvens av vad de har gjort.

Men det är inte så ni utvecklas och stiger upp. Ni utvecklas och stiger upp genom förlåtelse, medkänsla och ovillkorlig kärlek. Och att förlåtelse möjliggörs genom förståelsen att ni behövde dem till att spela rollen som de onda, de mörka. Ni behövde det förtrycket för att stanna i den fjärde och tredje dimensionen tillräckligt länge för att få en kollektiv händelse som kommer att vara uppstigningen för hela mänskligheten som finns på Jorden.

Så leta efter det vetandet i er själva, bearbeta era arga känslor och kom till platsen för förlåtelse och medkänsla för dem som valde att spela sina roller, och vi kan försäkra er att dessa roller inte ger så goda känslor som ni kanske misstänker. Att ha all den makten och alla dessa pengar är meningslöst utan kärlek. Och några av dessa varelser som har varit era förtryckare har till och med kommit fram till denna slutsatsen genom de liv som de har levat, och de kommer att behöva sådana som ni som är vakna för att förlåta dem. Och det är vad vi tror är nödvändigt också för uppstigningen av hela mänskligheten.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få kontakt med er. ”

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...