Athena via Sharon Stewart, september 19, 2019

Athena via Sharon Stewart, september 19, 2019

 

Jag är Athena, den ni känner igen som Gudinnan av Visdom och Krig. Jag är klimaxet av Gudinnans Energi, som er värld är i så stort behov av. Jag kommer till er genom den här kanalen, Sharon, för att fördela energin, och infusera er med den kärlek och styrka ni behöver, för att hålla en sabel för Ljuset på denna planet.

Vi ser er, vi älskar er, vi känner er. Ni är våra bröder, våra barn, de vilda. Vi erbjuder er nu duvan för fred med sin olivgren, så att vi kan få kontakt med er, och hjälpa till när ni utför dessa underbara förändringar på denna planet, som är så stort behov av kärleken från alla som har den att ge.

Vi tittar på er. Vi känner er lika bra som oss själva, vi finns med er under dagarna, med dess prövningar och vedermödor, och vi viskar i ert öra att ni är med oss, ni är kärlek, ni är de allsmäktiga barnen och vi finns alltid med er.

Ja gråt, mina små vänner, tårar av helande glädje och sorg när allt det dåliga frigörs inom er, i min närvaro. Kalla på mig, kalla på mig när det känns svårt, så kommer jag för att hjälpa er att hålla ert svärd av kärlek högt igen.

Ni bär alla energin, kärleken inom er, som er planet saknar så mycket. Ni är svaret, ni är de som kom för att läka denna värld från sitt elände. Er gudinneenergi kommer att återbalansera denna obalanserade värld, för världen som skapades tidigare, har som ni ser svängt något extremt.

Ja, Jag är Krigets Gudinna, men det här är ett krig av Kärlek som vi strider i tillsammans. Jag är också Visdomens Gudinna, och dessa två i kombination kan aldrig misslyckas, med att utöka kärleken i ert universum. Jag kom för att hjälpa er. Jag har skickat några av mina mest älskade till er värld, och vissa vet vilka de är. Jag har många medhjälpare liknande Sharon, som har kommit för att kanalisera min energi. Men ni kan alla göra det. Kalla bara på mig.

Jag är Athena. Jag kom att älska er värld en gång, och nu är jag tillbaka. Ni har alla min energi, använd den klokt och kalla på mig när ni behöver mig.

Sharons anmärkning:

När jag kanaliserade hennes budskap, blev jag så överväldigad av intensiva känslor av kärlek, att jag inte kunde fortsätta. Jag var tvungen att be henne dra sig tillbaka lite, eftersom jag blev för emotionell. Hon får mig att gråta nu …

Athena är mitt Kristus-Själv.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...