Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 september 2019

POLITIK & MAKT – DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket bekanta med era politiska system och hur ni väljer de människor som driver era regeringar och vi vet att de flesta av er som får denna överföring är medvetna om korruptionen som är inbäddad i de politiska system som ni har där. Och vi vet också att det finns många teorier om vem som gör vad i det som ligger bakom kulisserna. Nu har ni lagt tro på era politiska ledare och era regeringar så länge och de har gjort er besvikna om och om igen till den punkt där ni är helt desillusionerade. Ni vet inte vem som verkligen är för folket och ändå fortsätter ni att följa valen och orden från de valda tjänstemännen med en känsla av hopp om att någon kommer att komma in och rensa det hela.

Och vi pratar om mer än bara korruptionen av mutor. Vi pratar om korruptionen av skuggregeringar, kabalgrupper och alla slags skumt praktiserande av mycket, mycket rika individer som har tillgång till extremt avancerade teknologier. Återigen, vi vet att de av er som upplever denna överföring är välutbildade om alla dessa saker och mer och därför talar vi till de av er som fortfarande ger för mycket av er uppmärksamhet åt vad som händer i regeringar och med de politiker som förmodligen driver era regeringar.

Vi vill så gärna att ni alla stärker er själva och tar er uppmärksamhet från vad de gör i dessa regeringsbyggnader och i de superhemliga möten som inte äger rum i regeringsbyggnaderna. Vi vill att ni ska uppleva er själva som maktfulla, de som är där på jorden för att integrera höger och vänster, liberala och konservativa, och alla andra polariteter som ni har och som utspelar sig på dessa politiska arenor med en sådan passion, men också med sådant hat mot den andra sidan och övertygelsen mot de som står på andra sidan av det politiska spektrumet.

Vi uppmuntrar er alla istället att titta i era hjärtan och känna er möjlighet att integrera alla aspekter av jaget, er förmåga att älska någon som röstar på det andra ‘laget’ politiskt. Vi vill också att ni ska veta hur kraftfulla ni är, även om ni förmodligen aldrig kommer att inneha ett politiskt ämbete och ha den typ av kontoutdrag som dessa skumma figurer har. Ni är fortfarande kraftfulla och ni behöver inte leta utanför er själva för att någon ska göra dem kraftlösa som arbetar mot mänskligheten bakom kulisserna. Ni måste samlas i kärlek och medkänsla och känna äkta förlåtelse i era hjärtan för dem som har utnyttjat ett korrupt system som har skapats av hela mänskligheten.

Detta system som ni lever i och under skapades inte i vakuum. Det skapades av er alla och det skapades för att testa hur långt ni kunde gå utan att förstöra mänskligheten och planeten Jorden och ni har gått till de motsatta ändarna av spektrumet mycket väl och lyckats överleva. Och nu är det dags för enhet att regera. Det är dags att lägga ner era vapen som kommer i form av era ord och ert hat mot dem som tror något annat än vad ni tror. Det är dags för kärlek att vara det som styr mänskligheten och det börjar med att var och en av er är den kärlek som era medmänniskor behöver så mycket, eftersom ni behöver kärlek så mycket mer än ni behöver lagar.

Och de av er som är vakna har beslutat, redan innan ni föddes, att ni skulle ta en mycket aktiv roll för att leda mänskligheten till det utlovade landet. Era hjärtan är vägen och ju tidigare ni lägger er tonvikt på vad ni kan känna i era hjärtan och mängden kärlek som kan strömma genom er och från er, desto tidigare kommer ni dit ni ska. Det är där vi vill uppmuntra er att fästa er uppmärksamhet mitt i alla orden och all den politiska verklighet som pågår utanför er. Kom ihåg vem ni är, varför ni är där och vad ni är där för att göra och låt det vägleda er mer än ideologi.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...