“Att Utforska Medvetenhet och Avvisa Överlämnande” av Victor – 4.10.2017

 

“Utforska Medvetenhet och Avvisa Överlämnande” av Victor – 4.10.2017

 

Att Utforska ”Medvetenhet” och avvisa ”överlämnande” bör vara den första gåvan till dig själv efter RV eller du kan börja nu också, eftersom det här kommer att vara vägen att fly från Matrisen. Vi är helt säkert i en Matris. Vi är väldigt mycket som i filmen under kontroll av en utomjordisk entitet som använder mänsklighetens Själsenergi som ett batteri eller en parasitisk Livskraft för sig själv.

Denna fjärde dimensionella främmande makt har lurat mänskligheten med teknik och alla former av bedrägerier. Ett av de bedrägerierna för att hålla oss förslavade är begreppet ”Överlämna”. Detta har främjats här nyligen till illamående utan förståelse för konsekvenserna. Jag säger utan förståelse för att om jag inte sa det, då är följden att detta missförstånd av ordet ”övergivande” främjades avsiktligt för att vidareutveckla ert slaveri i Matrisen.

”Överlämna” ……. Är exakt vad ordet säger. Överge din suveränitet. Dess avsikt är precis som det låter. Det finns ingen befrielse där. INGEN Gud eller INGEN Källa behöver ha sina skapelser (DIG) … .. ”Övergivande” …… dess suveränitet och DITT själva … .. ”LIV” …… Livet som Källan Skapade, ”överlämna” den du är, tillbaka till dig själv. Det är en motsättning och vridning av begreppet Fri Vilja, för att få det att låta som de två, ”övergivande” och ”Fri Vilja” är samma sak, fast de inte är det.

Andlig ”övergivenhet” kan innebära att man släpper och blir ”Medveten” om och ”Vaken” för negativa tillstånd som sänker energin till nivåer under ”integritet” och man börjar uppleva saker som rädsla. Precis som rädslan för de senaste Falsk flagg händelserna, är de iscensatta för att hålla din energi låg och i rädsla. Dessa iscensatta händelser är inte ”av människor” skapade när de är inspirerade av 4-dimensionella negativa utomjordingar som försöker hålla oss i sin artificiella holografiska värld .

Dessa händelser dödar människor och orsakar skada, men denna form av lidande är inte av människans natur, de är motsatsen. Källan är från skaparna av Matrisen …… ”Medvetenhet” …. kommer att bli det första som vi ALLA måste förstå efter RV och efter Nesara och Gesara, eftersom den utredningen och självuppvakningen är en del av det första syftet med en finansiell befrielse. Denna finansiella befrielse är bara ett litet verktyg och första delen av mänsklighetens befrielse från slaveri. Att bli ”Medveten” och veta varför du var fängslad för att missbruka den medvetenheten är det viktigaste syftet med RV.

Vi är i ett slaveri där dessa fångvaktare kan arbeta med ”tid” …… .eftersom det inte finns någon tid i en fjärde dimension och saker kan manifesteras direkt och inte som i en 3d värld. Denna fördel har använts mot oss och kräver den ”Självkännedom” som vi …… .. ”Saknar” … .. som en art. Det är därför som att bli ”Medveten” eller vår själva ”Medvetenhet”, och hur den kraften har blivit stulen och underminerad från oss i matrisen är avgörande. Hur vi har givit bort den makten genom att förlora vår kunskap om den Fria Viljan och glömma vår kraft av Medvetenhet och de enorma konsekvenser det har för oss när vi går med på att vara ”missbrukade” och förslavade.

Det är därför som ”överlämnande” … när det används i fel sammanhang som det har blivit främjat här är en del av ”Förslavningsverktygen”. Det är en av de ”okunnigheter” som de har främjat genom att korrumpera religioner med dem och använda dem under en mycket lång tid som en källa till Triggerord som håller vår energi låg och i missbruk av vår egen fria vilja för att behålla den… … .. ”LÅGA” …… ..energin på plats här och behålla Matrisens ”Vampyr”-sätt intakta … ..medan de ”De Lever” och Livnär sig av OSS.

Det är därför vi behöver …. ”Vakna upp” … efter RV till vad som verkligen händer. Det blir lättare då när de positiva energierna av finansiell befrielse kräver att vi gör denna Självutforskning av vår egen kraft för att verkligen känna ”Oss Själva” och hur vi är kopplade till Källan ………… så mycket anslutna och så kraftfullt eviga, att en hel parasitisk fjärde dimensionell främmande kraft har skapat en enorm holografisk artificiell fängelsevärld som vi skulle leva i och vi visste inte ens om det.

Chocken kommer bli stor och det kommer också att kräva att vi kontrollerar noggrant hur RV har sålts till oss och undviker att införliva ytterligare snedvridningar i våra liv, för att främja mer …… .. ”Brist” …… genom ytterligare vridning eller goda begrepp så att de blir förslavande begrepp av negativ energi. Ett sådant begrepp var att vara en Mänsklig Ängel eller en Tjänst-till-Annan person där du kommer att vara för evigt ”förslavad” av Tjänst till andra. Inte sant.

Det är ett annat propagandaverktyg för att få dig att känna att du kommer att vara … .. ”I Brist” ……. för alltid …… ..igen. Mer av samma BS (Bull shit). Kan du känna hur ”DÅLIGT” det känns .. …… När denna förvrängning främjades tillsammans med den andra förvrängningen av ”överlämnandet” så att tjänsten till Andra och till dig själv alltid är en ytterligare källa till smärta och slaveri. Om du lever på det sättet och tänker på det sättet, omintetgör du hela syftet med RV.

Detta gjordes med att INTE att låta dig veta, eller NÅGONSIN lära dig om vikten av ……. ”GLÄDJE” … .. Eftersom GLÄDJE är ett attribut av källan själv och bär den höga energin av Källan. Varför blev GLÄDJE aldrig uppmuntrad och varför fanns bristkänslan av ”överlämnande” alltid där?

Har ni någonsin lagt märke till hur religionerna aldrig uppmuntrade GLÄDJE? …… NEJ … .. det gjorde de inte. Religioner främjar alltid …… .. ”SYND” ……… Synd som höll dig i ytterligare slaveri och i skuld till någon kontrollerad negativ hämndlysten, dömande liten gud. Allt detta var fiktion och lögner. Precis som de senaste veckornas strider här mellan Intel-leverantörer, var en lågenergilögn. En lögn där kamp med stolthet och arrogans främjas som ett Andligt begrepp som har egenskaper som är bra när de faktiskt inte är det. Allt för att förvirra och hålla energin låg.

Högmod är av låg energi under ”Integritet” ……. Så att slåss med Högmod, det är en energi av Matrisen och en energi som återigen saknar den befrielsekraft som kommer att Frigöra dig.

Beviset till Hur Verklig RV är ………… är hur verklig din förslavning är och hur verklig Matrisen är och hur verklig ”Ansträngningen” …… ..för att snedvrida RV med felinformation är och har varit, även här . Om du inte var förslavad i matrisen och använd för din själva LIVS-kraft av en negativ 4d Utomjordisk förtryckare så skulle inget av dessa negativa propagandaprojekt för att få falska Flaggor eller förvränga andliga sanningar genom att vrida ord som ”överlämnande” någonsin ha befrämjats.

Vad som också befrämjas är ignorans av Fri Vilja och den sanna Kunskapen om behovet av att känna ”GLÄDJE” och att känna till själva ”Medvetenheten” av Källan som vi redan har berört. Hur den Självkännedom som vi personligen kan uppleva genom Medvetenhet ………… ”som Kommer oss göra oss Fria” …… kommer att vara den avgörande kunskapen för att få RV att fungera. När vi har tid att vila och lära känna vad vi är …… .. … kommer ”Medvetenhet” att kontextualisera vår egen självkännedom av själva vår värld och vi får då befrielsen som RV kommer att Medföra …… genom Självkännedom och Medvetenhet.

Vi kommer att vara i en ny verklighet ……….Äntligen Fria

Mycket kärlek, Victor.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...