Aurora Athena via Kjerstin Sisilla 12 februari 2020

Aurora Athena via Kjerstin Sisilla 12 februari 2020
 
Jag är Aurora Athena som vill tala med er. Varken ni alla är medvetna om det eller ej, så gör ni ett enastående arbete. Ni alla, man som kvinna, arbetar med att frigöra de Gudomliga feminina energierna i Frihetsgudinnans namn. Ni Ljusarbetare har enat er i detta då ni alla nu har fått nog av det förflutna. Likt Frihetsgudinnan låter ni Ljuset flöda i Guds Skaparens namn och ni låter Guds lag råda varmed rättvisa nu skipas. 
 
Ni vet att alla är lika nära Gud Skaparen och att alla har samma möjlighet att välja den Ljusa vägen, vad som än har skett tidigare. Minns att er uppgift inte är att döma utan att sprida Ljus och Kärlek. En själ kan förändras i djupet på ett ögonblick och behöver då förlåtelse och acceptans. Först när ni slutar döma andra kan ni uppnå full frihet. Vi ser hur fler och fler på jorden vaknar och deltar i arbetet för framtidens Nova Gaia. Många som upptäckt att de hamnat på fel väg hoppar av sin tidigare livsbana, där makten var betydelsefull. Fler och fler inser att familjen, vännerna och er Moder jord med sina djur och natur är det väsentliga, ingenting annat har betydelse.
En kort tid av kaos är oundviklig när denna rättvisa nu skipas i Guds Namn. Tänk då på att det är denna stund som ni har väntat på. Ni är alla mer än redo för denna förutbestämda händelse då ni kan stå starka i Ljus och Kärlek oavsett vad som händer. Ni är alla Frihetsgudinnor som står upp för Nova Gaias väg till att bli en Gyllene Planet. Friden som ni ”markbesättning” bär i era hjärtan kommer att spridas planeten över inom en nära framtid, så stå i er fulla kraft, mina hjältar.
Jag älskar er så mycket. Er Aurora Athena.
 
 

 

Du gillar kanske också...