Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari 2020

Det Arkturiska Rådet, 10 februari 2020

Via Daniel Scranton

Ta Emot Arkturiens och Lyrans Energier

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har sänt mer specifika energier till er under de senaste veckorna, eftersom vi har svarat på individuella frågor som ni har ställt. Ibland får ni energi från oss och från andra varelser som är avsedd för hela mänskligheten som ett kollektiv, och andra gånger besvaras era individuella frågor av oss och de andra varelserna som finns i de högre världarna och som vill hjälpa till.

När vi hänvisar till ”de energier” som ni har fått från oss under de senaste veckorna, vill vi att ni ska förstå att de inte är samma energier för var och en. Vissa har bett om hjälp med hälsofrågor, andra med relationsfrågor och några har bett om hjälp med att hantera känslomässiga problem. Listan kan göras hur lång som helst när det gäller era önskemål.

Vi har arbetat med era guider för att ge er de nödvändiga energierna och för att hjälpa er med era mycket specifika frågor. Nu när era guider har fått dessa energier och har placerat dem i ert fält, är resten upp till er. Vi ber er att koppla av och ta emot det ni har bett om. Återigen kommer era guider att hjälpa till med processen, vilket kommer att göra det lättare för er alla att tillgodogöra er dessa energier. Ni får göra det i er egen takt, närhelst ni känner att ni har fem minuter över för att öppna upp er själva, slappna av och ta emot de gåvor som vi har gett er.

Vi vill också att ni förblir öppna för de energier som våra kolleger här i de högre dimensionerna har försett er med. Vi är inte de enda som hjälper er. Varelser från Lyran, till exempel, har intensifierat sitt uppdrag. De har assisterat er på ett sätt som de tidigare aldrig har gjort, och de är delvis ansvariga för de energier som ni kan känna från de kattdjur som finns på Jorden.

Förhållandet mellan kattdjur och människan har förbättrats under det senaste decenniet, och det är ett resultat av ett noggrant utfört arbete från Lyrianernas sida, när de försökte läka den karma och det trauma som finns mellan mänskligheten och Lyrans ras. När ni slappnar av och låter all energi komma in och stödja er, kom då ihåg att alla vi försöker hjälpa er av olika skäl, och kom också ihåg att ni har förtjänat den hjälp som ni får.

Att bara ta några djupa andetag och slappna av och ta emot, är tillräckligt för att få all den hjälp ni har bett om och som ni har fått från era vänner över hela galaxen. Vi är bara en grupp av många som stödjer mänskligheten just nu och erbjuder mer stöd än någonsin tidigare.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...