Sananda och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 2 februari 2020

Sananda och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 2 februari 2020

 

SANANDA (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Och som alltid uppskattar jag dessa tider då jag kan vara med er och kommunicera med er på dessa sätt. För så mycket förändras nu.

Många av er känner energierna, vågorna av energier som kommer in. Och de blir starkare och starkare.

Och nu idag, just denna dag, har en stor port öppnats som gör det möjligt för många fler av dessa energier att komma igenom, så att ni, alla Ljusarbetare och Ljuskrigare över hela världen, ska kunna ta in dem och fortsätta att acklimatisera er till dem, när de fortsätter att arbeta i ert centrala nervsystem.

Och många av er får symptom av det, eftersom ert centrala nervsystem i vissa fall inte är riktigt redo för dessa energier. Några av er är det. Men vissa har svårt med det. Det kan vara magsmärtor. Det kan vara i kroppsliga smärtor. Det kan vara hjärtklappning. Det kan ibland vara ganska svår huvudvärk. Energin utvidgas eller kontraheras i dessa tider. Ni kanske känner att ni behöver sova mycket. Ni kanske känner er så energiska att ni skulle kunna erövra världen. Ni kanske till och med börjar känna mer av att en lycklig känsla kommer över er. Detta är återigen att ni acklimatiseras till dessa energier.

För på denna dag, den 2 februari 2020, har det hänt något som inte hänt på över tusen år, sist det hände var den 1 januari 1010. Och nästa skulle vara 3 mars 3030. Så det är gynnsamma tider ni befinner er i nu.

Och alla ni förbereds, och förbereder er för denna uppstigning, er egen personliga uppstigning, liksom för den mänskliga kollektiva uppstigningen. Eftersom detta är en kollektiv satsning. Ni brukar säga: ”ingen man eller kvinna kommer att lämnas kvar.” Och så är det nu. För ingen som vill fortsätta om man väljer att göra det, kommer att lämnas kvar.

Ja, det finns definitivt saker ni kan göra, steg ni kan ta, verktyg ni kan använda för att hjälpa er i denna uppstigningsprocess. Men jag säger er nu, som Sananda, ingen som väljer att gå vidare kommer att lämnas kvar.

För det är ämnat för er alla, alla ni Ljuskrigare och Ljusarbetare, Vägvisare, Ljusbärare, alla ni är ämnade att gå vidare. För detta är era stunder. Detta är er tid. Tider som ni har förberett er för under tusentals år, och under många, många liv. Detta är de stunder som anländer nu. Ni behöver helt enkelt bara luta er tillbaka, titta på showen och se det som en show, kanske till och med som en film som spelas upp framför er.

När ni ser en film, så tittar ni bara på den. Ni är inte en del av den. Ni är inte en av skådespelarna i filmen. Men i just den här filmen är du en av skådespelarna. Du är skådespelaren, du är regissören, du är fanset. Du är till och med producenten av filmen. Medan allt detta pågår omkring dig, var då medveten om det, men involvera dig inte i det.

Vissa av er, och många där ute i världen, blir rädda för den så kallade pandemin som sprider sig, men det är bara ännu ett försök, eller ett annat knep, av de mörka krafterna att både ta er uppmärksamhet från något de inte vill inte att ni ska se, eller skapa rädsla så att de kan få näring från den. Och då försöker många av dem nu fly från ljuset och ta sig till ställen där det finns mycket rädsla. Och den finns i det Asiatiska området.

Men det finns inget att frukta förutom rädslan själv. Förutom programmeringen av rädsla. Om ni stannar i stormens öga när den fortsätter att rasa, och rasa runt kommer den fortfarande att göra, men inte så länge till. För de som försöker öka stormen upptäcker att de inte har kraft att göra det längre. Och när de mer och mer inser detta, så kommer stormen att avta.

Och stormen som sedan ökar av Ljusets styrkor, ska ta över. Ni är stormen. Varenda en av er. Ni är stormen som höjer Ljuset, höjer kärleken, höjer medvetandet över hela planeten. Så fortsätt med det. Varje gång ni har möjlighet. Men ni gör det genom att förhålla er neutrala i alla situationer.

Hitta den neutrala hållningen i er, det neutrala tillståndet i er. Eftersom det, mer än något annat mina vänner, förbereder er för er uppstigning. Hitta den neutrala punkten. Hitta nollpunkten i er och stanna där så mycket och så ofta ni kan, och du kommer att upptäcka att 3D-matrisen, illusionen i 3D-matrisen, kommer att upplösas mitt framför era ögon.

Jag är Sananda, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enighet, så att ni kan fortsätta framåt varje dag, varje stund. Hitta den neutrala punkten inom er.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna står bredvid och vi är redo att sätta igång.

Innan vi gör det, vill vi dock upprepa det Sananda har gett er här, och hur viktigt det är för er att fortsätta hitta den neutrala punkten i er själva. Det är mycket viktigt att inte reagera i någon situation. Hitta förbindelsen av kärlek i er själva, och lyssna på den.

Lyssna på den svaga viskningen som kommer djupt inom er, som kommer från Källan i er. När ni gör det, så kommer ni alltid, alltid och på alla sätt att dirigeras mot kärlekens väg, vägen mot Ljuset. Och ni kommer att fortsätta att röra er in i de högre vibrationerna, och stanna i de högre vibrationerna längre och längre och längre.

Och ju mer ni finner er själva i dessa högre dimensioner, eller högre vibrationsfrekvenser, då kommer ni också att finna er själva i den femte dimensionen, mer och mer. Och när ni är i den femte dimensionen mer och mer, så kommer den 3D-värld ni känner till att upplösas mer och mer. Det lovar jag er alla.

Gör detta varje dag. Hitta något som ni kan ändra för att ändra programmeringen i ert liv, vad som helst. Något litet kan börja skifta programmeringen. Kan börja skifta programmeringen för er själva.

Det här är vad ni behöver göra mer och mer nu, för då tar allt hand om sig självt. Som vi sagt många gånger, så är det att ”gå med flödet” nu. Och om ni går med flödet, så kommer ert Högre Själv att visa er. Okej?

Shoshanna, har du något du vill dela nu innan vi börjar med frågor?

Shoshanna (kanaliserad av JoAnna McConnell):

Vi kommer att bidra när det finns en fråga.

OWS: Mycket bra. Då är vi öppna för frågor nu. Ni kan sätta på era telefoner.

Vi har en fråga som James delar med sig till oss ​​just nu, som kom från er e-post. Det handlar om de som inte är kolbaserade. Det har ibland sagts att de försökte ta över planeten, ta över mänskligheten och sådana saker.

Naturligtvis så är det en skrämseltaktik. Det är rädsla. Men det finns också en viss sanning i det de mörka krafterna försökte göra. I många fall var deras plan, att ta över planeten någon gång i framtiden. Detta var de tidigare förutsägelserna om jordens förändringar och alla andra saker som skulle hända, såväl som en eventuell pandemi eller ett tredje världskrig med kärnvapen, allt detta planerades av de onda mörka krafterna.

Men, som ni vet det, har allt begränsats av Ljusets krafter. Och Ljusets krafter är mycket, mycket starkare än mörkrets krafter. Och helt säkert nu när Källan till hela skapelsen här i detta universum har tagit ansvaret, så att säga, engagerat sig i allt som händer, och som vid en viss tidpunkt till slut sa, ”nog är nog!”, och lät det Primiära Direktivet, så att säga, ta över här i vissa avseenden.

Och detta har till stor del hänt genom de vi kallar Galaktikerna, vilka kommit hit för att hjälpa Jorden, planeten här, att övervinna de mörka krafterna. Och detta har verkligen hänt och händer nu i detta ögonblick. Ljuset ska segra – det är det ingen fråga om.

Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Finns det några frågor från ”jordnötsgalleriet” där ute

Gäst: Hej Kära En Som Tjänar och Shoshanna. Vi pratade tidigare om skillnaden mellan emotioner och känslor, vad vi ska göra med dem och vad 

skillnaden mellan dem är? Jag undrar om ni kan säga lite mer om vad ni ser som skillnaderna mellan dem, människornas känslor och de känslor vi talar om i en högre mening, och även när vi behöver ta itu med dem, så de inte fastnar i vår kropp och om vi inte tar itu med dem.

OWS: Mycket bra. Shoshanna, vill du dela med dig?

Shoshanna: Nej, jag har inte något just nu.

OWS: Mycket bra. Då kommer vi att berätta om en skillnad, så att säga, mellan emotioner och känslor. På vissa sätt är de en och samma. Men ert emotionella innehåll inom er själva, kan leda till många olika saker. Det kan leda till hat, det kan leda till ilska, fördömande, rädsla, allt detta kan bero på era emotioner.

Era känslor dock, kommer från djupet av er. Så det är skillnaden ni kan se. Era känslor finns djupt inom er. Era känslor kan trigga igång känslor i olika avseenden, som vi säger. Känslorna kan vara från den ljusa sidan, men de kan också vara från den mörka sidan, inom er egna natur vi nu talar om.

Shoshanna: Vi vill dela med oss.

OWS: Ja, snälla, ja.

Shoshanna: Vi kan dela med oss av vårt perspektiv på detta. Får vi det?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Det är enkelt. En emotion är en reaktion på ett program. Det är en reaktion som triggas av ett program som människan har lärt sig att reagera på. En känsla är en närvarande instruktion i stunden som vägleder, och visar vilken riktning man ska ta. Namaste.

OWS: Mycket bra sagt. Ja.

Gäst: Wow. Tack.

Det var en sak till som jag inte vet om ni hörde.

OWS: Ja?

Gäst: När skulle ni säga, för jag vet att även emotioner ibland kan fastna inom oss, om vi inte släpper ut dem. Så när skulle ni säga, att det är viktigt att uttrycka känslor eller släppa ut dem där vi befinner oss. Det behöver vi kanske inte längre. Vi kanske är tillräckligt högt i vibration. Så är det fortfarande viktigt? Eller när är det fortfarande viktigt?

Shoshanna: Om du vill, får vi dela med oss igen?

Gäst: Ja snälla gör det.

Shoshanna: Om du vill uttrycka en känsla som du känner har fångats, så kan du göra det enskilt. Du måste göra det enskilt. Du kan skriva. Du kan spela in. Du kan tala med dig själv om det. Den utmaning vi ser, är att när någon känner ett behov av att uttrycka det öppet, så är det i allmänhet inte bra.

Det gör er nästan omedelbart till offer, och den andra som lyssnar känner sig orättvist behandlad.

Så vi kommer att säga att om du själv eller någon annan känner ett behov av att uttrycka något öppet, så måste ni göra det skriftligt eller enskilt, inte till någon annan, och låt oss säga att du bestämmer dig för att gå till någon professionell, så kommer du även då att upptäcka att emotionen är cirkelformad – den går bara runt, runt och runt, och blir aldrig löst, förstår du. Så snälla, om du känner att något sitter fast, skriv om det. Namaste.

OWS: Och vi tillägger, att när du flyttar in i de högre vibrationsfrekvenserna, så kommer behovet av att uttrycka öppet, som du säger, att bli mindre och mindre. Du kommer inte att ha en önskan eller något behov av att göra det, eftersom programmeringen som skapade dessa känslor, kommer att begränsas, och kommer i många avseenden att försvinna.

Shoshanna: Och minskas.

OWS: Minskas, ja. Eftersom all den programmeringen kommer från ditt förflutna. Och när du släpper det förflutna, som vi tidigare har sagt, ”förlåt, glöm och fortsätt”, för när du glömmer det förflutna, om du förlåter de som fanns före dig, så kommer allt att fortsätta ta hand om sig självt, då du flyttar in i de högre vibrationerna, och du kommer aldrig att ha den här frågan igen. Det kommer inte att finnas något behov av det.

Shoshanna: Vi behöver dela med oss ytterligare en aspekt av detta.

OWS: Ja.

Shoshanna: Får vi dela med oss av en aspekt till, Kära Syster?

Gäst: Naturligtvis. Tack.

Shoshanna: I din progressiva kultur, utvecklade människan en vetenskap som de kallar ”psykoanalys.” Och vad detta gjorde för människan, är att det höll hjärnan i en loop. Du förstår, du kan analysera saker i evighet, men det kommer inte att minska programmeringen, den kommer att hålla dig i den. Så vi skulle säga, att om någon person behöver analysera något, så sluta helt enkelt göra det. Du förstår, om något händer, så är det inte nödvändigt att analysera det, det är nödvändigt att gå förbi det, förstår du. Och att gå förbi det, kräver medvetenhet och förståelse för varför du måste göra det, inte om vad det beror på. Namaste.

OWS: Ja. Och när du analyserar något, så stannar du i det förflutna. Men när du börjar släppa analyserandet, så är du i stunden.

Shoshanna: I stunden, ja.

OWS: När du är i stunden, så betyder inget annat något längre. Du fortsätter bara att vara i stunden. OK?

Shoshanna: Och vi vill tillägga en sak om vi får. Detta är en mycket viktig fråga. Får vi tillägga något?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Det finns många saker som triggar emotioner. Det finns många program som triggar emotioner: självtvivel, rädsla, att vara oälskad. Alla dessa saker kommer att trigga emotionerna, men har ingen grund i den sanna verkligheten. Vi måste verkligen förstå att det här är reaktioner på program som är falska, som inte hör hemma i människans hjärta. Namaste.

OWS: Mycket bra. Har vi några andra frågor här, nu?

Inga fler frågor? Känn er fria att fråga, om ni vill.

Kom ihåg att när du ställer en fråga, även om du tycker att den inte är så viktig, och även om ni tror att andra kommer att tycka att den inte är viktigt, så kan den ändå vara det. Någon kanske vill ställa samma fråga, men vågar inte göra det.

Gäst: Nå, om ingen annan hoppar in, så kan jag ställa en fråga?

OWS: Ja.

Gäst: Mest för att jag hatar när ni försvinner (skrattar)! Nej, jag skämtar bara.

Shoshanna: Vi förlitar oss på dig, Kära Syster, vi förlitar oss på dig! Du får bollen att rulla!

Gäst: Jag gör det, jag hatar när jag sitter där och tänker, ”fortsätt och ställ en fråga, jag vill inte att de ska lämna oss!” (Skratt).

Fast allvarligt, kan ni berätta lite mer om entiteter, och hur de förekommer ibland oss, hur vi kan förstå att de kanske finns där. Inte nödvändigtvis inom oss själva, men hos andra, och hur man hanterar det.

OWS: Vi är glada över att ni tagit upp detta, för det är något som mer och mer oroar de er av er som är av Ljuset och Ljusarbetarna, och säkert ännu mer, Krigarna här. Men vi kan säga er att ni har tillräckligt med Ljus inom er alla, var och en av er, så ni behöver inte känna någon oro, beträffande era egna personliga själv.

Endast om ni öppnar upp för det. Ni öppnar upp för det genom användning, eller snarare missbruk, av droger eller alkohol. Eller så kan det vara dåligt att nu öppna upp ett visst område i ryggraden, till denna anslutning. Så det kan vara olika saker. Det kan komma om ni plötsligt vänder er till den mörka sidan. Men säkerligen kommer ingen av er att göra det. Så åter igen, känn ingen oro för er själva angående detta.

För andra, är sätten ni kan hjälpa till på inte nödvändigtvis genom att försöka ta bort entiteten, eftersom ni inte kan gör det själva. Ni ber om hjälp eller vägledning från de som finns tillgängliga för att hjälpa er göra det. Det kan vara ert Högre Själv. Men det kan också vara sådana som Hilarion eller Ärkeängeln Mikael. De kan alltid hjälpa i sådana fall.

Men åter igen, var inte bekymrade beträffande er själva. Och det viktiga med er uppstigningsprocess, er egen personliga uppstigningsprocess, är att den är just det, den är personlig för dig. Så du kan inte kontrollera vad som händer med andra. Du kan hjälpa till, men du kan inte kontrollera det. Shoshanna, något att tillägga?

Shoshanna: Ja, vi kan dela med oss ​​om det här. Får vi det?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: När ett medvetande har blivit ett bihang till ditt medvetande, och som du tror är negativt, så kan det transmuteras genom kärlek. Du förstår, om du känner att ett medvetande invaderar dig, skadar dig och styr dig i fel riktning, så kan du tända ditt hjärta med Ljus och kärlek, då transmuteras det. Det kommer att gå in i Ljuset.

Om någon annan kanske uppvisar ett bihang, så är kärlek alltid svaret. Ljus är alltid svaret. Att älska, att känna medkänsla, att lysa med ett ljus, ditt ljus, på det som är negativt, gör att det transmuteras. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor nu, innan vi släpper kanalen?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Är solarna universums chakran?

OWS: Är solarna universums chakran? Mycket intressant att du har kommit till den tanken eller det konceptet. För anledningen till att det blivit så, är att det har kommit till dig. Det kommer till dig som en påminnelse, en förståelse som ligger utanför den tredimensionella medvetna förståelsen. Så vi gratulerar dig, Kära Du, för att du inser att det finns så mycket mer kopplat till universum, och så mycket koppling mellan universum och den individ du är. Eftersom du har chakran, så har galaxen också chakran, och även universum har chakran. Så ser vi tillbaka så har du rätt.

Gäst: Underbart. Tack.

OWS: Ja. Något du vill tillägga Shoshanna?

Shoshanna: Vi har inget.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Jag har i min familj förmodligen upplevt en walk-in, och jag skulle vilja få en definition av vad en walk-in är. Jag har en känsla av att jag vet det, men jag vet inte exakt. Och varför är de walk-ins. Och jag förstår att det kommer många walk-ins nu, men vad är syftet?

.

OWS: Du har rätt. Det kommer många fler just nu. Men naturligtvis så skulle många människor runt dessa walk-ins, inte ens inse att de är det du säger.

Och för er som kanske inte vet det, så är en walk-in normalt en överenskommelse som har tecknats innan livstiden, där den som lever livet, personligheten som lever livet vid en viss tidpunkt kommer att lämna kropp, och avsluta det på ett ganska, vi kommer att säga lätt sätt, för det mesta. Och den som kommer in som walk-in tar då över kroppen med minnen och allt från livstiden. Men ofta sker en förändring, eftersom den som kommer in är där för att utföra ett uppdrag. Och för att kunna utföra uppdraget då, så måste den finnas i ett lämpligt fordon. Med andra ord, om det fanns en sjukdom av något slag, säg cancer eller något sådant, så går den personligheten ut ur kroppen, och den nya som kommer in, healar kroppen omedelbart. Detta händer ofta nu. Du hör inte talas om det så ofta. Men om du känner någon, så som den här personen, så har hon en indikation på en som är en walk-in i hennes liv, och hon har fått lite vägledning om hur man arbetar med denna situation. Det är allt vi kan säga om detta nu. Det händer allt oftare och det kommer att fortsätta, eftersom många har gjort valet att lämna kroppen vid en viss tidpunkt, innan de kom in i denna livstid. Okej?

Shoshanna: Får vi dela med oss?

Gäst: Ja. O ja, snälla gör det.

Shoshanna: Själens medvetande som går in för att dela ett tredimensionellt medvetande, har som syfte att utveckla mänskligheten. Syftet är att visa oss vad vi behöver göra, för att öka vår egen vibration och öka medvetandet. Det är därför de går in. Namaste.

OWS: Ja.

Gäst: Ja. Du svarade just på nästa fråga jag skulle ställa. Tack.

Något annat jag ville fråga: Jag har hört, eller jag tror att det var i Ruth Montgomery’s bok jag läste, att ibland så behöver själen inte lämna kroppen. Kan det finnas två själar i samma kropp, om den andra inte behövde lämna den?

Shoshanna: Vi vill dela med oss ​​av detta. Vi vill dela med oss, Kära Syster. En Som Tjänar, får vi det?

OWS: Ja snälla.

Shoshanna: Kära syster, får vi dela med oss av vårt perspektiv?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Ja. Det stämmer. Eftersom själen som går in i medvetandet som en annan själ ockuperar, så har den som syfte att förena sig i medvetandet, och då föra fram en nödvändig starkare förståelse, för att mänskligheten ska öka sitt medvetande, och gå vidare i livet, förstår du. Det är vanligt. Namaste.

Gäst: En annan del av detta, om det är ok att jag upptar er tid, är att vi säger att en hel del nya walk-ins kommer. Okej, så det måste då vara för att hjälpa oss med uppstigningen, att de måste hjälpa kollektivet eller samhället. Så vad är syftet, finns det ett syfte, eller finns det bara inget svar?

Shoshanna: Vi berättade syftet, Kära Syster.

OWS: Ja.

Shoshanna: Vi berättade det två gånger.

Gäst: Okej, men säg det igen, (skrattar).

Shoshanna: För att utöka människornas medvetande. Att föra människorna framåt. Att driva människornas medvetande och vibrationer framåt. Det är syftet.

OWS: Ja. Att hjälpa det kollektiva medvetandet med uppstigningen.

Gäst: Okej, jag fattar. Tack.

OWS: Ja. Finns det ytterligare frågor nu?

Gäst: Ja, jag har en fråga om jag får.

OWS: Ja.

Gäst: Jag känner en person som år efter år efter år befunnit sig i loopen med negativa emotioner. Hon har varit i den loopen, under många, många år. Och nu gör hon ett medvetet försök att bryta det här tillståndet, men det verkar som om hon inte kan göra det, även om hon har en stark intention. Hon använder de verktyg som har presenterats för henne, eller som hon hittat, men utan framgång. Hur ska hon kunna bli kapabel att bryta detta, när hon verkar vara helt besegrad. Jag vill förstå det.

Shoshanna: Kan vi få dela med oss om det här, En Som Tjänar?

OWS: Ja. Snälla gör det.

Shoshanna: Får vi dela med oss, Kära Syster?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: En av de saker som håller någon i det du kallar en ”loop”, är hur vi ser dem. Du har beskrivit den här personen i termer som är av mycket låg vibration. Du måste nu börja se henne annorlunda. Det är det första du måste göra.

Det andra om du vill hjälpa henne är, att då bör hon be om din hjälp, för då kommer hon att få den. Om du försöker hjälpa henne medan hon motsätter sig det, måste du stiga åt sidan. Hon måste ge dig tillåtelse. Du måste be om tillåtelse varje gång du har något att erbjuda henne.

Det tredje är, att vi finner att denna person du talar om, är genomsyrad av sitt förflutna. Hon talar om sitt förflutna. Hon fortsätter att beklaga sig över sitt förflutna. Och så länge  hon fortsätter att tala i termer av sitt förflutna, så kommer hon att stanna där. Hon kommer att fortsätta att trigga program med trauma, då hon stannar i det som varit. Hon måste ändra sin historia. Hon måste hitta sätt att komma förbi sitt förflutna, och vara i stunden.

Och enda sättet att hjälpa någon annan i denna process, är att inte gå med i den. Gå inte med den som vill tala om sitt förflutna. Du måste hjälpa henne om hon önskar att det ska höja hennes vibration, och be henne då att tala om nuet, vad hon gillar nu, vad hon gör i det här ögonblicket och hur hon banar väg för sin framtid i stunden. Det är det enda sättet som någon annan kan bryta programmets loop av emotioner. Namaste.

OWS: Mycket bra. Då behöver vi släppa kanalen nu. Shoshanna, har du något du vill tillägga så här i slutet?

Gäst: Tack.

Shoshanna: Vi vill dela med oss. Vi tänker att, nå, JoAnna tänker att hon kommer att lyssna på dessa meddelanden. När de de väl har givits, så kommer hon att gå till webbplatsen, lyssna på dem och förstärka dem.

Många av de meddelanden som ges, innehåller storhet, visdom från En Som Tjänar och från de högre aspekterna av JoAnna, oss själva, Shoshanna, för att ni verkligen ska kunna ta emot denna information på allra bästa sätt. Det är viktigt för människan att lyssna igen och igen, eftersom människan är djupt programmerad. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi slutar med detta: på grund av denna stora port som har öppnats här idag (02/02/2020), så kommer ni att uppleva att mycket mer ljus kommer in, in i planeten, i era kroppar, i ert centrala nervsystem, dessa vågor av energi, för att fortsätta öka frekvensen över hela planeten. Och det är vad det här handlar om.

Och när frekvensen fortsätter att öka över hela planeten, så kommer ni att upptäcka att  3D:s illusionära matris, kommer att börja lösa upp sig mer och mer och mer. Och alla dessa saker som ni ser i nyheterna, och sådana saker, kommer att bli mindre och mindre viktiga.

Precis som ni ser nu, där många, särskilt i detta land, inte ens uppmärksammar vad som händer med de så kallade ledarna i er regering. De vänder dövörat till allt, i många avseenden, eftersom det bara är mer av ”samma gamla,” samma gamla.”


Gäst: Jag vill bara säga tack till alla. Så många fantastiska och underbara saker har diskuterats här idag.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...