Aurora Athena via Kjerstin Sisilla, 30 januari, 2020

Aurora Athena via Kjerstin Sisilla 30 januari 2020
 
Jag är Aurora Athena. Älskade Vänner, vad som händer nu är ett stort, om än inte oväntat skeende.
 
Allt löses upp i det Gyllene Ljuset. Vad ni har tillfogat er själva och andra, det släpps ni nu fria ifrån. Uråldrig svart magi och andra förhäxningar, ingrepp på er Gudomliga identitet förlorar sitt grepp om er. Relationer som bygger på makt över andra löses upp, blir till ett intet och ni får alla möjlighet att finna ert eget väsen, fria från er gamla historia. Det Gudomligt feminina har väckts till liv tack vare era fantastiska insatser, er samlade kunskap och visdom. 
 
Återigen kan balans råda på Gaia, balansen mellan det Gudomligt feminina och det Gudomligt maskulina är nu återvunnen inom er, Strålande varelser på Gaia. Så inom så utom. Därför kan nu detta Mirakel, denna omvandling ske i stor skala. Allt omvandlas. Så har skett en längre tid redan, men nu blir det tidigare osynliga synligt för er alla som har ögon att se med. Många som inte förväntat sig detta skeende blir tillfälligt sjuka eftersom kroppen får en smärre chock, innan den hunnit ställa in sig på de förändrade energierna Jorden över. Men Älskade vänner, era kroppar läks och helas nu, sedan det gamla har rensats ut.
 
Ni föregångare, ni markstyrka, ni fullkomligt strålar av de gyllene energierna som gör sitt intåg i stor skala på Gaias yta och sprids med Ljusets hastighet. De helande krafter som ni utstrålar, tillsammans med er Moder Gaia, läker vad som ska läkas och stöter även bort de varbildningar som nu brister för att sedan kunna läkas helt. Mina Vänner det sker nu det som sedan långeliga tider är förutspått att ske. Njut av Händelsen ni väntat på.
 
All min beundran, hänförelse och Kärlek – till en markbesättning i balans. Jag är Aurora Athena. JAG ÄR

Du gillar kanske också...