Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 januari 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

29 januari 2020

ERA ASTRALA RESOR – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så lyckliga över att se hur ni alla drar nytta av de äventyr ni varit ute på medan ni sover och reser i det astrala planet. Nu förstår vi att de flesta av er som tar emot denna överföring inte minns dessa astralresor på natten, när ni vaknar. Dock tar ni små bitar av det ni fått till er och införlivar den visdomen i ert dagliga liv.

Ni blir aktiverade. Ni tar emot kunskap, och ni lär känna er själsfamiljs medlemmar bättre när ni far ut på dessa resor. Nu är en fantastisk tid för er att börja minnas mer av vad som redan sker på dessa astrala resor. Så vi arbetar med era högre själv och era guider för att etablera olika drömsymbologier som ni lätt kan tolka som meddelanden om vad ni faktiskt upplevt under resan i astralplanet.

Vi uppmuntrar er att skriva ned era drömmar när ni vaknar eller att spela in dem. Sedan föreslår vi att ni gör lite drömtydningsarbete för att bättre förstå vad det är ni redan har laddat ned från oss, från Plejadierna, från Sirianerna och från många andra varelser som representerar stjärnsystem i galaxen.

Ni kan föra mer av denna information tillbaka till ert medvetna sinne nu när har nått den nivå av medvetande ni nått. Så detta är en underbar tid för er att förvänta er att ta emot mer, inte för att ni inte redan har tagit emot, utan för att ni är redo att mer medvetet förstå vad som pågår under era astrala resor. Ni är redo att mer medvetet tillämpa det ni tar emot på ert dagliga liv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...