Benjamin Fulford Rapport, 19 februari, 2018

”Det Finansiella Mega-slaget kommer att eskalera”

Fulford Rapport 18-02-19

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018/02/19

Den hemliga kampen om planeten jorden går in i en kritisk fas under de kommande veckorna, i synnerhet gällande området finanser, där en episk trevägsstrid rasar, är flera källor överens om.
I denna kamp slåss kryptovalutor och Kinesiska Yuan med varandra, med det kämpas också om ersättningen av petrodollarn i den nuvarande privatägda Western central bank, Euron, och det Japanska Yen-baserade systemet.

Till största delen har gatloppet utförts av Kineserna, eftersom de utmanar den Amerikanska petrodollarn, med ett formellt tillkännagivandet den 26:e mars, för starten av framtida oljehandel med den guldbackade Yuanen. Asian secret societys källor säger att Hundens år, som just har börjat, brukar vanligtvis bli instabilt (i detta fall förmodligen på de finansiella marknaderna), innan det lugnar ner sig till det normala, då året fortskrider. Detta innebär att Kineserna är redo för ett finansiellt krig, när de återvänder från sitt nyårsfirande, under denna eller nästa vecka.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-09/china-ends-25-year-wait-as-yuan-oil-futures-set-to-start-trading

 

Detta Kinesiska drag gentemot petrodollarn, sammanfaller med ett Ryskt hot om att dra sig ur det västerländskt kontrollerade SWIFT internationella betalningssystem. En CIA-källa i Asien säger att han informerades av sina Ryska motsvarigheter, att om Ryssland startar handel utan att använda det internationella SWIFT:s konton för handel, och helt växlar över till den Kinesiska Cross-Border Interbank Payment System (CIPS), ”så kommer minst ett dussin andra nationer att göra detsamma inom några dagar.”

 

https://www.rt.com/business/418665-russia-banks-ready-shut-swift/

https://www.zerohedge.com/news/2018-02-14/russian-deputy-pm-our-banks-are-prepare-survive-without-swift?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+zerohedge%2Ffeed+%28zero+hedge+-+on+a+long+enough+timeline%2C+the+survival+rate+for+everyone+drops+to+zero%29

 

Samtidigt konstaterar en kanadensisk agent inom Secret Intelligence Service att ”Premiärminister Dmitrij Medvedev i Ryssland också är CEO (VD) för Ryska Federationen, med rätten att operera utanför London. Så om order ges att slopa SWIFT-systemet, dör den Amerikanska dollarn helt enkelt, och vi kommer att se en enorm inflation.” Det han menar med detta är att Londons finansdistrikt, som innefattar 2,4 miljarder medlemmar i det Brittiska Samväldet, kommer att ansluta sig till Ryssarna och Kineserna, och dumpa den Amerikanska dollarn.

Det finns också ett stort tryck av att ersätta petrodollarn med en guldbackad kryptovaluta, som kan konkurrera med den Kinesiska Yuanens inflytande, enligt de Ryska, CIA, Pentagons, Japanska regeringens och andra källor, som är involverade i projektet som vi berättar mer om nedan.

Denna utveckling är förmodligen varför högt uppsatta medlemmar av P2-Frimurarlogen, som kontrollerar det befintliga dollar/euro /yen-systemet, kontaktade White Dragon Society (WDS) förra veckan, för att sluta fred. Mer om dessa diskussioner med P2 nedan.

Förra veckan dök också före detta CIA-agenten och grundaren av den Marina Underrättelsedivisionen, Robert David Steele upp i Japan, (folket som nyligen plundrade CIA:s huvudkontor), för att träffa WDS medlemmar.

http://robertdavidsteele.com

Kom ihåg att toppgeneralerna i Trumpregimen, inklusive försvarsminister Jim Mattis, Vita husets stabschef John Kelly, och ordföranden i Joint Chiefs of Staff, Joseph Dunford, var alla Marina generaler, så timingen för Steeles ankomst i Japan, kan inte vara en tillfällighet.

I Japan träffade Steele medlemmar av Asian secret society, höjdare inom högerfalangen, medlemmar av den Japanska kungafamiljen och andra. Diskussionerna fokuserade på sätt med alternativ till det nuvarande västerländska ekonomiska paradigmet. Mr. Steeles uppfattning är att den faktiska kostnaden för att producera varor, måste inkluderas i kostnaden för en produkt. Exemplet han presenterade var, hur användningen av farliga cancerframkallande ämnen i produktionen av smartphones, skulle leda till cancer bland telefonernas fabriksarbetare, och att kostnaden för denna cancer, borde ingå i priset på telefonen. Man kom överens med de olika parterna om att de verkliga kostnaderna för föroreningar, exempelvis, bör betalas i sin helhet av de som orsakar dem.

Det fanns också en allmän enighet om att det nuvarande systemet med privatägda centralbanker förstör planeten, och måste upphöra. En Asien-placerad CIA-källa involverad i diskussionerna, sade att ASEAN-nationerna (Singapore, Malaysia, Thailand, Brunei, Indonesien, Filippinerna, Kambodja, Laos, Vietnam och Burma), förbereder sig för att starta processen, genom att nationalisera sina centralbanker.

Det var dock oenighet om Kryptovalutorna. Det Asian secret societys representant, sa att Kineserna hade fattat ett beslut i februari 2017, om att sluta stödja kryptovalutor, eftersom de fruktade att ”skurkar med Artificiell Intelligens” skulle kunna ”ta kontrollen över dem, och på så sätt ta kontroll över det mänskliga samhället.”

Men, det Asian secret societys representant, sa att de var villiga att stödja WDS idéer med guldbackad kryptovaluta, men bara om de fick bevis på att guldet verkligen existerade. WDS lovade att ge detaljerade bevis till Asiaterna, i form av statistiska mängder giltiga kärnprover. Guldfyndigheterna finns i Bougainville, Indonesien och på andra håll, och är inte kopplade till de legendariska grottorna där guldet redan brutits ”av säkerhetsskäl”. Det kommer att brytas med hjälp av miljövänlig teknik.

I vilket fall som helst, de nuvarande kryptovalutorna som backas endast av datorer och mänsklig psykologi, skrämmer ägarna av det nuvarande finansiella systemet. Till exempel så kommer Arizona, Florida, och Wyoming, att låta skatterna betalas via kryptovalutan, trots instabiliteten. Det kommer inte att dröja länge innan andra stater följer efter.

Detta kan vara anledningen till att Agustin Carstens, Manager of the Bank for International Settlements (BIS), centralbanken för centralbankerna, sa i sitt allra första offentliga tal den 6:e februari, att ”Om myndigheterna inte agerar i förebyggande syfte, kan kryptovalutan bli mer sammankopplad med huvudfinanssystemet, och utgöra ett hot. Mest betydelsefullt är att den explosionsartade ökningen av kryptovalutan, inte får oss att glömma den viktiga roll centralbankerna spelar, som förvaltare av allmänhetens förtroende/kapital. Privata digitala symboler, som maskerats som valutor, får inte underminera detta förtroende/kapital.”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-06/bis-chief-sees-strong-case-for-intervening-on-cryptocurrencies

 

BIS, förresten, är där konspirationsteorier möter de så kallade huvudnyheterna. Publikationer som The Wall Street Journal och Financial Times, är fulla av artiklar med mystiska BIS-uttalanden som påverkar hela planeten, men BIS är inte ansvarig inför någon regering på jorden, och ingen valde dem (ni kan få det bekräftat genom att ringa BIS på +41 61 280 8080).

En annan sak, de riggade börserna, Libor-skandalen, Lehman-chocken, etc, gör att de redan underminerat allt förtroende som någon någonsin haft för dem.

I vilket fall som helst, säger Pentagons källor, att ”Det nya globala finansiella systemet kommer, då Kabalens DUMB (Deep Underground Militry Bases), laboratorier, satelliter, undervattensbaser och andra militära tillgångar, har förstörts.”

Dessutom går förberedelserna för en ny pan-Afrikansk valuta vidare, då ”Zimbabwe nu är så politiskt stabilt att deras dollar ska kunna bli reservvaluta för Afrika, eftersom oppositionsledaren sedan lång tid tillbaka, Morgan Tsvangirai är död,” säger källorna.

Utveckling av de sätt som nämnts ovan, i synnerhet med starten av oljehandeln med den guldbackade Yuanen, är varför P2-Frimurarelogen, ledarna för det gamla petrodollarsystemet, förhandlar om fred med White Dragon Society. P2 underrättades om att de måste tillkännage ett jubileum, eller en engångsannullering av alla skulder i världen, liksom en omfördelning av bedrägligt överkomna tillgångar, som utgångspunkt för ett nytt finansiellt paradigm.

De ombads också att instruera FN, G7, Världsbanken och andra filialer, att utlysa en multibiljondollar-kampanj för att rädda planeten. Som en del av detta, skulle en ny, meritokratisk och transparent framtida planeringsbyrå skapas, som genomför dessa planer i samråd med människorna på planeten jorden.

När detta skrivs har ingen positiv respons kommit från P2, så processen för att ta bort dem permanent från alla maktpositioner, kommer att fortsätta tills den blir klar.

Ärkesatanisten och massmördaren Benyamin Netanyahus avlägsnande från makten, nu när han har åtalats av den Israeliska polisen, kommer att bli nästa steg i denna process. Netanyahu försöker hålla Judiska medborgare i Israel som gisslan, genom att hota med ett självmordskrig mot Iran. Men Judiska CIA-källor säger att det är oundvikligt att Netanyahu hamnar i fängelse, ”Om Khazarianmaffians Netanyahu hamnar i fängelse, kommer han inte att komma ut levande.” Det verkar som om Judarna slutligen vaknat upp till det faktum, att de fortfarande befinner sig i den Babyloniska fångenskapen, och efter tusentals år och är de nu på väg att äntligen bli fria.

Sambandet till det senaste ”skottdramat” i Florida, tycks ha varit ett försök att skrämma Judarna till fortsatt underkastelse. Här är vad Pentagons källor hade att säga om det: ”Det var ingen vanlig skolskjutning, utan ett meddelande till den Judiska maffian, eftersom Parkland Florida high, består till 40% av Judar, och 5 av de 17 dödade var Judar.”

Det säger en hel del om tillståndet i USA, med att det finns något sådant som en ”vanlig skolskjutning”. I vilket fall som helst säger denna källa: ”Parkland är också det sjukhus i Texas som tog hand om John F. Kennedy när han blev skjuten, så detta var också ett budskap till Busch och Israel.”

Denna källa informerar oss också om att ”anti-Trump-skådespelaren Robert De Niro, kan bli exponerad som kund hos en internationell minderårig prostitutionsring.”

Dessutom säger Pentagonkällan, att NSA nu har bekräftat att USA:s president Donald Trump vann folkets röster med 70 miljoner röster, jämfört med Hillary Clintons 57 miljoner.

Vi önskar Trump det bästa, men det är fortfarande svårt att se hur Washington DC, kommer att kunna undvika en formell förklaring om konkurs.

https://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...