Benjamin Fulford Komplett Rapport, 3 september, 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 3 september 2018

Per Staffan 3 september 2018

Ben Fulford: “Den Goda Sidan” av Rothschildfamiljen säger att Trump skall Iscensätta Ekonomisk Återställning

3 september 2018

https://benjaminfulford.net/2018/09/03/good-side-of-rothschild-family-says-trump-will-stage-financial-reset/

Dödläget är över i det oannonserade amerikanska inbördeskriget som varade hela sommaren, och de goda killarna har redan påbörjat en serie fantastiska drag mot kabalen, inklusive att skjuta ner deras hemliga satelliter, bekräftar flera källor.

Dessutom, en fullständig återställning av det globala finansiella systemet har redan börjat, hävdar CIA-källor som är kopplade till Rothschilds familjs självbeskrivna ”goda sida”. Och det här är bara en inledning till vad som lovar att vara en mycket händelserik septembermånad, är källorna överens om.

Satellitnedskjutningen rapporterades först av den mystiska bloggen ”Q” och har oberoende bekräftats av tre separata källor. ”Den 30 augusti togs CIA-satelliter och superdatorer ner och har troligen beslagtagits av [U.S. President Donald] Trumps nya rymdstyrka och GCHQ [British Intelligence] och togs bort från NSA-databasen för att även göra kabalelement i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland, Japan, Frankrike, Tyskland och Israel döva och blinda, ” förklarar Pentagonkällor.

En CIA-källa i Asien som var involverad i att upprätta det hemliga satellitnätverket som togs ned förra veckan gav följande varning till kollegor: ”Vi är i potentiell fara. Jag hoppas att era fordon har bränsle och ni har nödproviant och vatten till hands. Det finns ingen förklaring som säger vem som gjorde det här eller varför … och nu när några av våra satelliter är nere, vet bara Gud vad som kan komma över oss. ”

Under tiden säger en tredje källa att Nathaniel Rothschilds fraktion var involverad i nedskjutningen och sa: ”Nat är tillbaka i spel. Han är hos oss. Vi demonterar det nazistiska/antarktiska globala kommunikationsnätet. Detta inkluderar åtskilliga kretsande satelliter, varav en redan har eliminerats. ”

Kommunikationsnedtagningen är en inledning till både en militär och finansiell offensiv mot kabalen, det är Pentagon och CIA-källor överens om. Av operativa säkerhetsskäl kan Pentagonkällorna inte säga mycket om den militära insatsen annat än att ”en amerikansk militär offensiv är på väg att avsluta den försvarslösa och desorienterade kabalen.”

Den finansiella dimensionen av kabalnedtagningen involverar emellertid ”en guldbackad dollar och arresteringar nästa vecka”, säger den tidigare (det finns aldrig verkligen en ”tidigare”) CIA-agenten och Marina Underrättelseofficeren Robert David Steele.

Separata CIA-källor kopplade till Rothschilds lägger till, ”Vi är redan i en global valutahärdsmälta. Den kan inte stoppas. Den ekonomiska återställningen är nära förestående. Titta på vad som händer med priset på guld och silver. Allt detta äger rum före december 2018. Trump har en mycket stor roll att spela. Han är nära kopplad till den goda sidan av Rothschild-klanen. (Nat är i spel igen). ”

Samtidigt är den finansiella sektorns mörka sida också sysselsatt, säger källan och noterar: ”Den indonesiska rupiahen blir tillintetgjord mot USD. Detta är resultatet av Jokowis regerings majoritetsövertagande av PT Freeport [den gigantiska guldgruvan] i Papua, Nya Guinea.

De khazariska sionistiska uthållarna i staden London förstör valutor i de länder som inte kommer att böja sig för deras krav. Brasilien, Argentina, Venezuela, Turkiet och Indonesien är de första att drabbas. ”

Khazarierna drar pengar från alla dessa länder eftersom de är desperata efter guld nu när schweizarna tvingas lämna tillbaka BIS-guldinsättningarna till sina rättmätiga ägare, säger White Dragon Society (WDS) källor.

Det här kan vara orsaken till varför brittiska underrättelsekällor, som avbröt all kontakt med WDS strax efter kärn- och tsunami-terrorattacken mot Japan den 11 mars 2011, plötsligt visat sig erbjuda stöd för WDS planer till en framtida planeringsbyrå. De kanske försöker förhindra ett planerat WDS-övertagande av Bank of Japan. Ett möte är planerat till nästa vecka.

Kontakten kan ha kommit på grund av att ”det verkar som att oktoberöverraskningen kommer tidigt med Kanonerna i augusti”, som Trump proklamerade den 31 augusti, att september är” nödsituationernas månad” och han kan släppa” sanningsbomber ”den 9/11 och 3/11 , ”förklarar Pentagon källor.

Dessutom, fortsätter källorna ”17 år efter att Twin Towers atombombades, avrättades statssekreteraren för Deep State John McCain 17 dagar före 9/11, eftersom stormen får landkänning i september,” medan ”I ett meddelande till patrioter, dök alla gemensamma stabschefar upp medan McCain låg i staten (i öppen kista) 31 augusti, för att deklarera seger. ”Andra Pentagon-källor noterar” McCains kista stängdes för att han antingen blåste ut sin hjärna eller inte fanns i kistan. ”

Det finns också många händelser som äger rum på cyberfronten, med flera källor som säger att Google, Facebook, Twitter, YouTube, etc. är i hårkorset, det är flera källor är överens om.

Här är Steeles analys av situationen:

”Kärnaktörerna i social media-ekologi (Facebook, Google, Twitter och YouTube) står inför ett trippelhot på grund av deras konsoliderade avstängning av Alternative Right Media Maven Alex Jones. En stämning har lämnats in och det finns indikationer på att flera stämningar kan väckas, var och en från en rad olika konservativa röster, som diskriminerats och slumpmässigt stängts av. Det senaste avslöjandet var att allt detta inte bara planerades år i förväg, utan också att det användes speciell NSA-programvara för att jaga och digitalt mörda konservativa tankeledare som med sitt namn gynnar presidentintressen i en RICO-undersökning.

”I en mer positiv anteckning diskuteras att Presidenten skall lämna Twitter, men bara när ett genomförbart alternativ finns. VD: arna i Mastodon, Gab, Minds och Plurk har kontaktats av en konservativ miljardär som är redo att finansiera en sömlöst integrerad ny ekologi som innehåller textmeddelanden, onlinespel (som kanske kan kallas Trumpeter), videor (BitChute är inlåst som kärnan där), delade filer och mötes- och nätverksapplikationer på flera nivåer. ”

Angreppet på de Kalifornienbaserade tech-jättarna kommer antagligen också att leda till en verklig militär ockupation av många högteknologiska företag i det här landet, noterar andra Pentagon-källor.

Den andra stora fronten för kabalen är Ukraina, och här ser det ut som att det faktiskt kommer att bli allvarliga krigshandlingar. Den officiella Ryska Tass Nyhetsbyrån rapporterar att det är sannolikt att det blir krigshandlingar som involverar kanadensiska, amerikanska och NATO-trupper som kämpar mot etniska ryssar denna månad i Östra Ukraina:

”Nazister från Azov-gruppen kommer att få till uppgift att stödja offensiven bakåt. Alla dessa operationer kommer att ledas av militärer från Förenta staterna och Kanada, eller med andra ord av Natos militär ”, säger Daniil Bezsonov, talesman för Donetsk People’s Republic (DPR), och citerade Donetsk News Agency.

http://tass.com/world/1019641

”Putin kommer att ta tillbaka hela Ukraina. Mordet på ledaren för DPR tippade vågskålen. Det är redan i rörelse, säger CIA-källor.

http://tass.com/society/1019633

Det finns antydningar om att Kina och Frankrike kommer att backa Ryssland i denna rörelse mot Ukraina. Kina skall delta i en rysk militärövning med 300 000 soldater, 900 stridsvagnar och 1 000 flygplan.

https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/08/29/300000-troops-900-tanks-its-called-the-most-massive-russian-military-exercise-since-the-cold-war-and-chinas-role-is-growing/

Samtidigt antydde den franska presidenten Emmanuel Macron vilken sida han var på genom att offentligt förklara att Europa måste förlita sig mer på Ryssland och mindre på USA för sitt försvar.

http://tass.com/world/1018746

Pentagonkällor, för sin del, säger att amerikanska militären inte kommer att strida mot Ryssland för att skydda nazisterna i Ukraina. Om så är fallet är dagarna räknade för den khazariska skurkstaten i Ukraina.

De andra khazariska skurkstaterna, Israel och Saudiarabien, kommer sannolikt också att söka fred innan de tas ner. För närvarande, ” avslutar Ryssland det syriska kriget med ett sista angrepp på Idlib”, berättar Pentagon-källan.

Det vi behöver titta på under de närmaste dagarna och veckorna är huruvida återstående äldre sataniska kabalister som Benyamin Netanyahu, George Bush Jr., Hillary och Bill Clinton, Dick Cheney, Barack Obama och andra (antingen de är kloner, kroppsdubbletter eller datorgrafik) arresteras offentligt och står bakbundna framför kamerorna.

[The Golden Age of Gaia tror inte på anklagelserna mot Obama.]

Den andra saken är om Trump äntligen kommer att gå ut offentligt med 9/11 sanning, som han lovade att göra under valkampanjen. Om det inte händer tar WDS sakerna till nästa nivå.

Till slut denna vecka, medan vi i allmänhet lämnar off-world avslöjanden och UFO-typ saker till andra, kände vi oss tvungna att skicka den här länken som skickats till oss av CIA som innehåller en länk till en UFO som påståtts filmad av en japansk flygbolagspassagerare den 2 augusti

https://www.youtube.com/watch?v=8xCBJNAXxcc

Dessa källor säger att en utomvärldsallians snart kommer att avslöja sig för världens allmänhet.

Vår inställning är emellertid fortfarande att även om det finns UFO (och denna författare har personligen sett och fotograferat några), stör de för närvarande inte på något synligt sätt mänskliga angelägenheter. Vi måste befria planeten själva, och om vi uppnår världsfred, kommer förhoppningsvis karantänen på denna planet att vara slut.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...