“Saker Hettar till” – Fulford Report – 25.11.2019

“Saker Hettar till” – Fulford Report – 25.11.2019

 

“Things Heat up” – Fulford Report – 11.25.19

28/11/2019 01:56:00 AM  Fulford, Intel, News

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Saker hettar till när Netanyahu åtalas, medan Trump förklarar krig mot Drottningen

25 november 2019
Av Benjamin Fulford

Striden om planeten Jorden har hettat till igen när den massmördande den israeliske brottsministern Benjamin Netanyahu står åtalad, medan U.S. President Donald Trump förklarar krig mot drottning Elizabeth. Ekonomisk krigföring och informationskrigföring mellan USA och Kina hettar också upp, särskilt över asiatiskt guld och de senaste amerikanska litiumtillgreppen i Bolivia. Detta är en del av den pågående kampen om kontrollen av det internationella finansiella systemet som rasar mellan det Gnostiska Illuminati och en allians av asiatiska och europeiska kungligheter.

Låt oss först titta på kampen om kontrollen av den anglo-saxiska världen som blossar upp mellan Trump och det Brittiska Imperiet. Här säger Pentagon-källorna: ”Trump förklarar krig mot drottningen inte bara för spionage och försök att ta bort honom från makten, utan också för pedofili, mord och andra avskyvärda brott av kungafamiljen.” Brittiska kungafamiljekällor säger att medan de traditionellt försöker hålla en styv överläpp och hålla sig ovanför striden, funderar de allvarligt på att anställa advokater för att stämma till åtal över sådana nyligen gjorda anklagelser mot dem.

Den offentliga striden är centrerad kring prins Andrew och hans förbindelser med pedofilutpressare Jeffrey Epstein och en påstådd affär med en 17-årig flicka. ”Pedofil Prins Andrew eller” randy Andy ”är så giftig att han har blivit eller håller på att dumpas av British Telecom (BT), Standard Chartered, Barclays, Stelios Philantropic Foundation, Bosch, Cisco, Aon, Salesforce, TV Azteca, Inmarsat, KPMG, AstraZeneca, Air Asia, Woodside Petroleum och till och med kinesiska företag som Bank of China, China Construction Bank, JD.com, Tencent och Li Ka Shing Foundation, säger Pentagon-källorna.

Drottningen har också offentligt avskedat Andrew från alla officiella kungliga aktiviteter. En europeisk kunglig nära drottningen sa: ”Jag skulle inte bli förvånad om affären allvarligt skadar monarkin. Drottningen är inte längre i högsta kontroll över monarkin och domstolen i Saint James. För insiders är det verkligen mycket allvarligt nu. ”

Den verkliga striden är naturligtvis över kontrollen av de anglo-saxiska flottorna, håller Pentagon- och MI6-källorna med om.

Här började, ”Trump-utrensningen med avskedandet av marinminister Richard Spencer för insubordination, och kan följas av Obamas flaggofficerare, eftersom ’Donald’ har vunnit lojaliteten hos de krigsenheter och specialoperationsenheter som behövs för att ta ner Sionisterna och deep state, säger Pentagon-källorna.

MI6-källor, för sin del, säger, ”Det verkar vara mycket intern maktkamp nu och försök att ta ifrån drottningen saker som CIA, U.S. DOD, etc., så det här senaste fiaskot kan vara ett uttryck för allt detta.”

Som ett tecken på hur allvarlig kamp detta är, säger Pentagon-källorna att ”Eftersom viceamiral Andrew inte kommer att utlämnas och kan gömma sig bakom diplomatisk immunitet, kan han överlämnas av den amerikanska militären, eftersom drottningen också är högsta befälhavare för de brittiska styrkorna. ”Naturligtvis skulle en sådan operation vara liktydigt med en krigsförklaring.

Striden om att kontrollera amerikanska och brittiska marinen är också bara en aspekt av den större striden för kontroll av det finansiella systemet. Trump är på krigsstråt mot de europeiska och asiatiska kungligheterna eftersom de håller på att arrangera ”en samtidig omkalibrering av valutamarknaderna och statsskuldmarknaderna på global nivå”, enligt Europeiska Kungligheter.

Trump försöker motverka detta genom att jaga efter de 29 biljoner dollar i indonesiska guldbedrägerier som genomfördes av Federal Reserve Board vid Lehman-krisen, enligt CIA-källor i Asien.

Enligt CIA: ”Under finanskrisen gavs New York Fed exempellösa befogenheter av Federal Reserve Board of Governors i Washington, D.C., för att skapa över 29 biljoner dollar i elektroniskt konstruerade pengar för att köpa ut Wall Street. En betydande del av dessa 29 biljoner dollar gick för att stötta upp många av centralbankerna runt om i världen. ”

I hans motattack är ”Trumps snart kommande drag” att det Green Hilton Memorial Avtal som undertecknades av den dåvarande presidenten John F. Kennedy och president Sukarno i Genève i november 1963 blir verklighet. Trump kan, med sitt pennstreck genom en Verkställande Order, återupprätta Verkställande Order 11110 eller en ändring därav, och därmed låta finansdepartementet utfärda de nya amerikanska dollarna. Det här kan vara omstarten av den amerikanska dollarn, eftersom Trump lämnar Federal Reservs skuld att lösas av de faktiska ägarna – den kazariska sionistiska kabalen, säger CIA.

De europeiska kungliga kommenterade att ”Om detta är omfattningen av de mottagna underrättelserna hos CIA, har vi en lång väg att gå med dem. Enskilda nationsstater som Amerika skulle uppenbarligen förhindras från att gå ensamma på grund av det inneboende inbördes beroendet i det hela. Men planen är att migrera bort från fiat till tillgångsbackad [valuta]. Den delen är korrekt, ja. ”

Trump attackerar under tiden också Wall Street, enligt Pentagon-källorna. ”Efter de misslyckade börsintroduktionerna av WeWork, Lyft och Uber kan det giriga Wall Street inte tjäna mycket pengar på att pumpa och dumpa Aramco-IPO, eftersom deras högsta höns som JP Morgan och Goldman Sachs står inför kriminella företagsundersökningar av DOJ tillsammans med Boeing, General Electric och andra skurkaktiga företag, ”säger källorna.

Saudis Aramco är naturligtvis nyckeln till stödet för Rockefellers petrodollar. På denna front konstaterar Pentagon-källorna: ”Canadas Pensionsplans Investment Board, det ryska oljebolaget Lukoil och det malaysiska nationella oljeföretaget Petronas säger alla nej till Aramco, vilket leder till att andra pensioner som den japanska pensionsinvesteringsfonden och statligt ägda oljeföretag som Rosneft, PetroChina, Sinopec, Gazprom, Petrobras och Pertamina följer efter. ”

Trump har också lagt beslag på Japans nationella pensionsfond på 1,5 biljoner dollar för att hålla den amerikanska regeringen flytande, enligt CIA-källor i Asien. Det är därför fonden slutade avslöja hur den fördelade sina tillgångar för det finansiella kvartalet som slutade i september – det vill säga då den amerikanska regeringen behövde pengar för att betala sina räkningar.

https://www.reuters.com/article/us-japan-gpif/japans-gpif-reports-167-billion-second-quarter-profit-gives-fewer-details-while-deciding-new-portfolio-idUSKBN1XB3NY

”Var är de verkliga pengar som alla japaner arbetade för under alla dessa år? När marknaden kraschar, eftersom den är mycket nära att göra det, försvinner även alla datorposter. Jag antar att det är nästan samma sak med alla statliga pensionsfonder. Spelet är nästan slut, ”är hur CIA-källan förklarade situationen.

Den andra saken som Trump-styrkorna gör är att fysiskt fängsla och döda, eller i vilket fall fängsla politiska fiender. Det är därför, så långt vi vet, som alla nyliga uppträdanden av Barack Obama, George Soros, Nancy Pelosi, Adam Schiff, etc. är datorgrafik. Det blir svårare att förklara, men till exempel om du tittar från märket 1:13 till 1:15 på den här videon från ett nyligt ”TV-framträdande” av Nancy Pelosi, kan du se i hennes ögon att hon är en dator- genererad bild:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xofh_ySHug8

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...