Björnens Ande via Galaxygirl, 11 november 2020

Björnens Ande

Via Galaxygirl, 11 november 2020

  

Vi är Björnens Ande. Som ett kollektiv är vi starka. Vi har anpassat oss till er världs tuffa miljöer, men vi är mindre i antal nu än innan när det fanns färre människor. Vårt bestånd är högre i planetens inre värld, där klimatet är stabilt och pålitligt. Och ändå har vi anpassat oss ganska väl till planetens yta. Vi erbjuder visdom till dem som söker det. Vi skyddar våra ungar. Vi sover under vintern. Hunger driver oss ut ur våra krypin när det varma vårvädret kommer. Vi ser detta som mänsklighetens vår. Ibland kommer hårda snöstormar alldeles innan våren, vilket gör att vi uppskattar solens värme mer. Björnarna känner förändringarna och den energetiska disharmonin. Det är därför vi talar nu. Vi talar för Gaias djurkollektiv. Vi har förenat de inre och yttre världarna med våra vänner och familjer i den inre världen. Var inte oroliga för att vi minskar i antal. Vi har gått till Jordens inre värld. Utrotningar är i stort sett en evakuering av ytan för söka en plats i det inre av Gaia.

Vi är tuffa vid behov, men i huvudsak bekväma varelser. Vi njuter av enkla nöjen. Vi ser likheten i detta mellan oss och människan. Vi har känt energiernas aggressivitet och det har gjort oss nervösa. Men i stort sett söker vi fred. Vi njuter av de lugna stunderna. (Jag ser björnar på ängar fulla av blommor som de lyckligt äter av, björnar i träd som äter honung eller i strömmar där de fångar lax). Djuren önskar att få tala. Det är det ögonblicket när halsen rensa chakrat. Djurens röster vill bli hörda. Vi är deras röst just nu.

Vi är Björnens Ande. Vi söker balans och harmoni i vår värld, er värld. Vi är mäktiga krigare och balanserar energin. Vi äter det som behöver ätas. Vi balanserar kedjan. Vi föredrar färsk frukt, bär och honung. Det är inte alltid som det finns tillgängligt. (Jag ser bränder). Vi har blivit påverkade av dessa bränder. Många fler av oss har valt att färdas energetiskt inåt till Gaias mage, där vi söker en fridfull existens. När det yttre balanseras och höjer sig ska djuren känna sig säkrare och agera med mer förtroende för människorna. De uppvaknade människorna kommer att leda det här. Deras energier kommer att få oss att känna oss trygga. Trygghet. Visdom. Vi söker det. Vi lyssnar på vår planetariska moder, Gaia. Vi känner hennes energi när vi vandrar. Vi kommunicerar med hennes fält. Vi ser det som ni inte ser – ännu. Vi ser den balans som måste komma. Vi minns tider av balans och vi önskar att den återkommer. Var inte oroliga för att Jorden förändras. Allt kommer att rättas till. Vi känner Gaias inre frid, och vi är nöjda med det för ögonblicket. Det räcker.

Vi erbjuder er visdom. Vi erbjuder er kommunikation från vår värld till er. Bina kommer att återvända. Haven kommer att renas. (Jag ser laxar med plast inuti sig). Vi älskar våra ungar, precis som ni gör. Vi vill också ha en bättre och fredligare värld.

Kanalisera er egen inre björn. Känn hans eller hennes styrka. Vi väger mycket och är stora. Vi är också hoppfulla inför framtiden. Gaia håller på att återfödas. Precis som vår art kommer att återinföras, så kommer också mänskligheten att uppleva ett återinträde. Vi kommer att leva i fred med människorna igen. (Jag ser en liten flicka på en blomsteräng som leker med björnungar. Det finns ingen rädsla där).

Vi är Björnens Ande. Känn er inre styrka. Många av er har varit björnar i tidigare inkarnationer. Vi njuter av vila, vi tycker om att vandra med Gaia och våra ungar, i lugn och ro i naturen. Naturen kommer att lugna er. Mänskligheten är retlig som en ilsken björn som känner sig inträngd och vilsen. Vi skickar er energier från en som är väl utfodrad och nöjd. Båda finns inom er. Ni måste välja vilken ni vill ge näring. Mata er inre fredliga björn. Känn er lika stabila, som vi gör. Vi är stabila i vår tro på Skaparen. Vi är hoppfulla om att mänskligheten kommer att leda oss in i ljuset. Vi känner solens värme och vi vilar i den. Vi känner tröst i naturen och det lugnar oss. Vi är Björnens Ande.

 Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...