Ärkeängel Mikael via Linda Dillon, 11 november 2020

 

Ärkeängel Mikael via Linda Dillon

11 november 2020

Efter vårt senaste Hjärt-Samtal levererade Ärkeängel Mikael detta meddelande om fred och om hur vi, som ljusarbetare och kärleksbärare kan skapa fred på Gaia på så lite som en dag.

Kom med mig, snälla ni, och mäkla fred, förankra kärlek och minns glädje.

Hälsningar, JAG ÄR Mikael, Ärkeängel av Frid, Krigare för Kärlek, Frambringare av Nyheter. Och ja, jag har på senare tid talat en hel del om skapande och sam-skapande med var och en av er, om fred på denna planet, om lugn, om frihet och ja, om min vän St. Germains frihet.

Det finns stunder när ni kan känna att ni måste gå i krig. Jag har deltagit. Jag har bevittnat. Jag har försvarat och skyddat. I detta fall, älskade, i Moderns oändliga Paus så är det vad Hon säger … Gå hem allihop och ta ett djupt andetag och kom till insikt om vad som verkligen är viktigt för er.

Det handlar inte om att vinna, såvida inte alla, ja, alla 8 miljarder vinner. Det kan inte finnas någon plats, i något land, någon familj, något samhälle, för dem som önskar ta kontroll eller dominera, som vill utöva våld … om det så är en kränkande partner, eller en kränkande polismyndighet, eller ett kränkande statsöverhuvud, eller ett kränkande samhälle … det finns ingen plats och det kan inte bli någon fred förrän detta är utrotat. Och vi ger er möjligheten, med Porlana C, med Moderns Tsunami av Kärlek som aldrig har varit på det viset, med vår kärlek, med Tsunamin av En, från mästarna. Allt vi säger, allt vi erbjuder, allt vi har tillit till är ni … vägfinnare, ljusarbetare, kärleksbärare, visare och vägvisare, av vägen till kärlek, vägen hem, vägen till fred.

För länge sedan, ja, årtionden och eoner, initierade och ropade jag på fred, vilket är omöjligt, bokstavligen, på en dag av er tid över hela planeten. Allt som krävs är ett beslut, ett gudomligt auktoritets-beslut. Vem tar detta beslut och kommunicerar ut det över haven och himlen om inte ni?

Mina älskade, ni som stått vid min sida genom så många strider, vi räknar med att ni är i linje, att ni är viljan av Din Vilja, att ni är uttrycket av kärlek, att ni är lugnet i stormen, att ni är rösten för förnuft och kärlek. Detta är ett uttryck för er gudomliga auktoritet och er andliga, känslomässiga och mentala mognad.

Från vår sida är det inte fråga om ni är redo. Ni har varit redo länge. Så kom med mig, snälla ni, och mäkla fred, förankra kärlek och minns glädje. Jag är med er. Jag är alltid med er. Gå med min kärlek. Farväl.

 

©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...