Blossom Goodchild – Kanaliserar Ljusfederationen – 22 december 2017

Blossom Goodchild – Kanaliserar Ljusfederationen – 22 december 2017

 

 

Här är vi då … förmodligen den sista chatten för året. Efter det senaste meddelandet om ”Ljuspelarna” och den fantastiska bilden, undrar jag om ni skulle kunna vara snälla och berätta för oss vad 2018 kommer att innehålla? 2018! Det verkade så långt borta, vid 2012!

Hjärtliga hälsningar till dig Blossom och till alla. Vi tror att det kommer ett HO HO HO för att Förgylla dagen. Faktum är att det finns annat i kalendern som ”slår an ett ackord” för det nya årets början, och därmed … blir det mycket att fira. För eftersom energin fortsätter att förstärkas … så verkar manifestationerna komma med allt Ni av hjärtat önskar.

Inte bara på en personlig nivå kan ni märka att LJUSET STRÅLAR IGENOM ER … utan även globalt, … OTROLIGA FÖRÄNDRINGAR KOMMER.

Som vadå?

Som att … Sanningar som Förvrängts kommer att exponeras för massorna. Många av de av mindre Ljus kommer att bli ”trängda”, dras inför rätta och hållas ansvariga för sina handlingar. När mer och mer avslöjas av vad som har hänt bakom kulisserna … leder det till att fler och fler blir avslöjade. Vi kan säga … Den största ”maskburken” kommer att öppnas.

Vi har tidigare berättat om hur dessa saker kommer att chocka världen … Chocka själen. Ändå ska det göras på hjärtnivå. Därför är det klokt att stärka FRIDEN I SINNET … sätta det i spel … och vara i en position där man omedelbart kan hålla sig över det som kommer fram.

Då dessa ”överraskningar” överraskar … bör själen vara beredd för; För det första, att inte ha möjlighet att vara i överensstämmelse med allt som kommit till Ljuset … men allt eftersom det absorberas och förvandlas … kommer man att veta att dessa saker nu ”dör” då de avslöjas … och långsamt skiner DEN NYA VÄRLDEN AV LJUS igenom.

ÄLSKADE SJÄLAR, LÅT ERT HJÄRTA OCH SINNE BLI FULLA AV LJUS.

FULLA AV KÄRLEK … HELA TIDEN … MED ALLT.

För det som ligger framöver, är för att förbereda er för allt som kommer att komma.

Stå stadiga i er egen SANNING.

Under åren har vi många gånger talat om sätt att uppnå den ultimata drömmen för er själva. Det finns inget nytt att säga om det. Ändå finns det ett ”steg uppåt” för självet, som kan och kommer att föra Er Varelse till en plats, där en Större Förståelse hjälper själen att förbli i sin SANNING … oavsett vad NI matas med av medier och social propaganda.

TÄNK PÅ VILKA NI ÄR … FÖR DÅ KOMMER NI ATT KÄNNA SANNINGEN.

Så vi ”förutspår” att världen där ni finns, inte bara blir mer uppochnervänd följande år … utan samtidigt med det, kommer ett mer Energetiskt laddat fenomen att skydda och vägleda er.

Vi kommer inte att ”lämna er i sticket”, som ni skulle uttrycka det … speciellt inte vid sådana avgörande tider … och Älskade Själar … tiderna som kommer … skulle vi faktiskt beteckna som … avgörande.

Vi har talat om en vändpunkt. Vi har talat om en brytpunkt. Nu talar vi om den ultimata punkten! I vilken allt uppenbaras som har att göra med ”chock, skräck” … då MÅSTE den motsatta delen också finns, där oh och ah av glädje, och det fantastiska Ett av KÄRLEK uppstår … Bokstavligen.

Vad menar ni … fantastiska Ett av Kärlek?

Balansen av det som ska komma av Kärlek … behöver uppväga mycket … av det som kommer att såra hjärtat.

Vi har förberett oss för detta … vi har förberett ER för detta.

Folk har frågat om ”Ljuspelarna”, som ni talar om, är kopplade till det som beskrivs i gamla skrifter som en Solblixt … vilken ger mycket Upplysning? Ni har talat om en slags HÄNDELSE som känns som om det är en och samma … och nu med det ni säger idag … får jag fråga, om det här är det som ska komma?

Det har alltid varit på tapeten att detta ska komma, Blossom.

Ja, jag vet. Saken är den, att det har pratats om det här år efter år, och vanligtvis runt den här tiden … och här är vi alla … Fortfarande! … Väntande!

Allt gott kommer till de som väntar, som man säger i er värld.

Vi talar inte så mycket om tidsramar … för de betyder inget. Men vi skulle kunna säga att faktum är att FAKTISKT, JA … ni är närmare nu än någonsin, att en sådan Händelse ska kunna inträffa.

Nu är ni ute på svag is killar! Ni förstår det, eller hur? För ”närmare” är inte ett snällt ord!!

Det är därför vi är försiktiga med att använda det! Närmare än någonsin … allt närmare.

Missförstå mig inte! Jag blev glad att se Ljuspelarna som kom från solen … för det måste betyda något. Fast ni talade om dem för sex år sedan. Att vänta ytterligare sex år för nästa spännande del, är egentligen inte värt att nämna just nu. Ta ett tips från mig … om en Händelse kommer så långt fram i tiden … så skulle jag vänta med att nämna det till december 2024 … eller nära inpå, om jag var ni!

Vi har lärt oss förstå din humor …

Påverkad av sanningen!!

Älskade Blossom … Älskade vänner … VI TALAR SANNING.

Det vet jag! Det är bara det att ni inte bär klockor, eller har klockor i era bostäder!

Låt oss vara modiga …

Det kommande året tar er inte bara ett steg, utan många steg längre in i ER NYA BOSÄTTNING.

Allt som presenteras för er på olika nivåer … kan inte bara låta er förbli där ni befinner er.

DET ÄR STORA FÖRÄNDRINGAR I GÖRNINGEN.

Jag vet att jag låter som om jag har något emot allt ni säger … Jag menar inte att vara oförskämd. Fast jag är säker på att om jag går tillbaka till de senaste sju Julkanaliseringarna, så skulle de mer eller mindre säga detsamma.

Vi förstår Blossom. Men, med all respekt … så vill vi inte byta linje och ”slå ner dig med något nytt”. Vi talar om det vi vet. Vi VET att vi talar Sanning, och vi kommer att fortsätta att säga samma saker, om och om igen … tills dagen är kommen när något nytt uppstår, för att det gamla inte längre gäller.

Jag försöker förstå det faktum att ni sa ”slår ner dig med något nytt”. Det fick mig att tänka på i början på veckan, när jag slog huvudet i en metallstång, vilken knockade mig! Förvirrad i några dagar! Finns det någon koppling? Antagligen inte.

Jo antagligen! Det är inte bara för själen att vakna upp. Det finns massor som är avsett för kroppen, och ibland behövs det en omskakning för att ”göra den en tjänst” så att säga.

Intressant! Jag kommer att betrakta mig som bra och verkligen omhändertagen! (Jag är säker på att det var ett elakt skämt, som var helt ovidkommande, medan ni kommunicerade med Ljusvarelser och pratade om undren som kommer under nästa år!) OK, jag kommer att sluta avbryta med mitt ”men ni har redan sagt allt detta om och om igen” … och låta er flöda. Vilken typ av information, till exempel … har dessa/kommer dessa … Ljuspelare att medföra? Kommer de att ha med sig en direkt nedladdning?

Informationen som dessa pelare innehåller och erbjuder, är VETANDET som väcks upp inom er.

Liknande som när en knapp har tryckts ner och hålls kvar … så vet ni det här och ni vet det där. Inte så att ni inte visste det här och det där förut … men den väntade på att bli ”påslagen” för att ni skulle kunna känna igen det.

VETANDE om vad då?

Om självet … och vilken väg ni ska fortsätta längs er resa. Ni kommer att bli Gudomligt inspirerade och känna en sådan upprymdhet om era framtida dagar, och era framtida själv. Ni kommer att känna FÖRENINGEN AV ERA SJÄLAR, och där det tidigare förekom förvirring och tvivel … kommer det att finnas riktning och motivation.

Energin som KOMMER att komma igenom, blir även mer starkare än nu … och kommer att fortsätta … kommer att tillåta er att ”Få det”.

Vi förstår att du skulle vilja fråga ”Få vad då?

Nå, jag förstår ”Att få det” … är en KÄNSLA.

Rätt och perfekt uttryckt i konversationen.

Mer än allt annat, så kommer KÄNSLORNA AV KÄRLEK att kännas igen i den Högre Vibrationen, vilket eftersträvats.

DETTA … DETTA MER ÄN ALLT ANNAT, ÄR DEN FÖRÄNDRING SOM NI SÖKER.

Sådan KÄRLEK … på/av/i/som/genom … dess HÖGRE frekvens … Vibrerar … inom/runt … er … av/ som/i/genom … er … på ett sådant sätt som KÄNNS SÅ BRA!

HÖGRE … BÄTTRE … ÄN NI NÅGONSIN KÄNT.

Det låter så coolt. Kommer vi att få se mer av dessa Ljuspelare under nästa år?

De kommer inte att ”skölja ner” regelbundet på er. Fast, de kommer att märkas. Vi säger det utan förhinder.

Det kommer inte bara att bli dessa saker … utan färger kommer också att framträda.

Ja, ni nämnde en gång tidigare att vi kunde få se förbluffande regnbågar.

De kommer också.

Vi kan säga… dessa Ljuspelare … dessa Regnbågar … dessa Molnformationer … dessa Ljusskepp … dessa Ljusvisningar … presenteras inte som kompensation på grund av det som har upprört Varelserna, genom de grymheter som har uppenbarats osv . De visas för er eftersom ni kommer ha nått en viss Vibration, som gör att dessa underverk kan skina igenom.

Så, något att ta i beaktande … kommer det bara att ses av dem som har tagit sig in i den Högre Vibrationen?

Nu kommer vi att ge er olika svar. Så kan det vara med vissa saker, men ändå kommer vissa saker att ha en ALLMÄN påverkan.

Vi vill säga att det kommer att bli minst EN mycket intressant … ofattbar … presentation som kommer att SKAKA OM ALLT!

Låt oss förtydliga detta … kan ni bekräfta att det kommer att bli av nästa år?

Vi vill bara säga … vi hoppas verkligen att det blir då.

Svaret på det blir … jag hoppas verkligen att ni har rätt. Hur som helst, mina vänner … jag måste sluta chatten genom att säga, att utan tvekan känner jag mer än någonsin, förändringen av Energin inom mig. De olika sätten jag upplever, är inte lätta att sätta ord på. Jag vet bara att jag har förändrats och fortsätter att göra det, och även om det ibland känns konstigt och jag varken är här eller där … så VET JAG att det är kopplat till allt ni har delat med oss … om det vi går igenom och vart vi går. För detta … är min Tacksamhet obeskrivlig. Och TILLITEN kan ni känna från mitt hjärta.

Vi tar till oss alla hjärtans Energi. Det är därför vi kan Veta att allt som är bra kommer att komma till var och en.

Ni är av Godhet …

Ni är av Ljus …

Ni är av Kärlek …

Det skulle förresten inte förvåna mig, om Tomten svänger förbi hos er. Det känns som om det vore det rätta, för att önska en Välsignad Juletid till dig och de dina!

Vi KÄNNER välsignelserna som tillönskas oss … och vi översköljer er med Fridens regnbågsstjärnor, som ansluter sig och strålar ut.

MED KÄRLEK TILL ER. Tack så mycket, och jag ser fram emot att återknyta till er i början på det Nya året.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

Du gillar kanske också...