Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6 september 2017

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6 september 2017

 

Formulärets överkant

Hälsningar, Oh Upplysta! Är ni på ett bra ställe? Självklart kommer ni att vara det, för jag tror att ni inte kan vara något annat än det.

 

Och du skulle ha rätt. För vi är AV KÄRLEK och kan därför inte vara något annat.

 

Ändå är jag också AV kärlek, är vi inte alla det? Ändå lyckas jag inte alltid vara kvar på ett bra ställe!
Men självklart gör du det. Är du inte långt mer avancerad i detta än du en gång var?
Åh! Verkligen. Jag brukade vara en riktig gnällspik. På vilket sätt … Jag har nyligen läst en fascinerande bok som heter The Medical Medium. (Anthony William. En måste läsa.) Däri säger han att huvudandelen av vår ande ligger i tarmarna. Därför säger man ”Jag hade en magkänsla”, ”Jag hade inte mage”, ”Min mage berättade för mig” osv. Och därför är det lämpligt att vår tarm fungerar bra för att vår ande ska kunna fungera med sin högsta kapacitet. (Han föreslår att man dricker färsk selleri juice varje morgon. Det fungerar!!) Skulle ni hålla med om det?
Ja. Det skulle vi verkligen.
Jag trodde alltid att anden bodde i hjärtutrymmet (ungefär)?
Dina KÄNSLOR skulle vara bosatta där. Ändå är ”Energikällan” som är ”din ande” ”fundamentalt” ”bosatt” i magen.
I sanning … Jag kan tänka mig bättre ställen för en så vacker sak att umgås med! Tack för den bekräftelsen.
Du är varmt välkommen och vi är medvetna om att när vi använde ordet ”Energi” finns det några frågor som har ställts från vänner som du vill ta itu med?
Verkligen. Tack. Ok. Kan du dela med oss ​​hur man förstärker sitt eget energifält?
Förutsättningen är att man LITAR PÅ sig själv och fantasins konst! För den här fantasin som ni ALLA har begåvats med … som White Cloud alltid förklarar … är ett av … om inte det MÄKTIGASTE verktyg som ni har.
För att ”förstärka” din energi … måste du visualisera/föreställa dig själv ATT VARA FULL AV DEN. Så enkelt är det!
Det är direkt … förbundet/passar in med … ATTRAKTIONSLAGEN. I den måste du KÄNNA … föreställa dig KÄNSLAN av att VARA i/av hög energi … även när du är som lägst. Om du fysiskt inte kan röra dig bra eller känner dig speciellt dränerad … så HINDRAR detta inte dig från att kunna föreställa dig att du är full av energi … för att det ska ”äga rum”. Du måste ”skapa” det som du vill ha genom tankeformer … och sedan KÄNNA att det ”kommer till liv” genom hela ditt Väsen … och sedan Käraste Vänner … luta er tillbaka och se det manifesteras. Som vi har sagt tidigare … är det inte till nytta att föreställa sig själv … att ”se i sitt sinnes öga” själv … att vara av stor Energi … om ni inte går in i KÄNSLAN av den synen. Om du vill vara glad … visualiserar du dig själv lycklig … och inom den visionen upplever du vad lycka KÄNNS som. Detta gäller alla behov.
ANVÄND din fantasi. Spela spel i din kreativitet av det du vill. Att FÖRSTÄRKA upp din Energi … föreställ dig … att ansluta till en enhet ”där ute någonstans” … och titta på när batteriet laddas … Samma som du gör på dina tekniska enheter som du nu har så många av.
Glöm inte dig själv! Anslut dig … skruva upp wattstyrkan … FÖRSTÄRK UPP (Amp up) dig själv!
AMP = A MAGIC POWER. Du ser? Ha kul med det! Och får vi lägga till … ANDAS … ANDAS … ANDAS. Många av er vet redan att göra detta när det behövs en energihöjning. Men för dem som inte vet … PRÖVA DET! Bara ANDAS djupt … i VETANDE av att du ”förstärker upp dina vibrationer”. Stäng dina ögon och se vilken färg du ser. Behöver den friskas upp? Behövs det en lukt av rosor som läggs till den visionen? Behöver det gå från grått, genom lila till metalliskt blått, för att ta dig till det du vill känna? Lek! Lek! Lek, Käraste Vänner.
Varför är de små barnen glada det mesta av tiden? Eftersom de LEKER! Bläddra igenom deras mycket intelligenta bok och LEK MERA … I ALLT DET DU GÖR.
Talar vi inte alltid om ”SPELET” som du är med i? SPELA SPELET. SPELA ÄVEN, INOM SPELET. Och nästa fråga är?
En knepig en för mig. En man skrev vänligen in för att förklara för mig lite mer om frekvenser och elektromagnetiska frekvenser etc. Inte mitt område som du vet. Han undrade om du kunde vara mer specifik om detta ämne. Han pratade om Hz och MHz etc. (Åh glädje!) Och frågade mer vad du menar när du talar om högre frekvenser.
Är du redo?
Kommer jag någonsin att vara det? Jag ska försöka så mycket som möjligt att stänga min vänstra sida! Och… börja!

 

Formulärets överkant

Frekvenserna som vi talar om resonerar med en mycket HÖGRE upplösning än man normalt arbetar med/inom. Som mannen trodde kan vi inte ge dig ett tal, för när vi talar om sådana saker ”utanför din atmosfär” … går de in i en annan matematisk anpassning från det som du KÄNNER TILL är matematik.
Mig? Eller forskare? Två olika saker!
Ändå en perfekt förklaring till vad vi talar om.
Det som även de mest skickliga forskarna funderar över … skiljer sig mycket från matematiska frekvensnivåer som är ”i bruk” någon annanstans. Beroende på atmosfäriska störningar överallt/var som helst … finns det olika kodningar som sammanfaller med ”tillgängligheten” för den matematiska energi som ska tas emot.
OOOch … du har förlorat mig! Ändå fortsätt …
Därför, för nu … för att avhålla din hjärna från att explodera Blossom … och för att hålla denna konversation i linje med vart vi vill gå med den …
När Nyare Högre Energier/frekvenser går in/på/inom en nyare högre Vibrationsmagnetism … ändrar det ”formatet” av kodningen som en gång var på plats på din Jord. Det här scenariot har skett fortlöpande … eftersom det kontinuerligt kommer in Högre Energier. De ”gifter” sig med den kodning som ”finns” inom Jordens display … och sedan återkodas GUDOMLIGT för att balanseras ut och blandas … På/Inom.
Kodningen … den matematiska kodningen … ska vi säga … för att ge en förklaring i ord som inte räcker … ser till sig själv/för sig själv.
Vad, som en massiv dator?
En dator är det inte.
VAD kan då möjligen ”arbeta av sig själv” på det här sättet?
Gudomlighet!
Så ni säger … att ALL matematisk kodning … (som jag insett under åren, är det som saker är baserade på) … är ”styrd” av GUD/DEN GUDOMLIGA KÄLLAN? Oavsett vilka ord som passar bäst för varje individ … som KÄNNER TILL dess existens.
Vi är.
Och frågan från det som ber om att bli frågat är (även om jag inte vill gå dit!) Hur skapades siffrorna?
Genom ENERGI. På samma sätt som alla saker skapas … genom ENERGI.
Tänk på en ”ljus gnista” på din Planet i mänsklig form. Deras intellekt kan visa sig vara medvetet om mycket mer än ”genomsnitts Joe” … som du skulle uttrycka det. Tänk sedan på GUDOMLIG KÄLLENERGI… på toppen av … topprestationen … det ultimata. DEN ENERGIN… skapade ALLT SOM ÄR. ALLT SOM NÅGONSIN KOMMER ATT BLI.
Att bilda kodning för att tillåta ”funktion” av Energi är bortom intelligens av någon annan än den GUDOMLIGA ENERGIN SJÄLV.
Så allt är Energi som ”flyter runt” inom matematiken.
Nej.
Hjälp … Jag sjunker!
Du är mycket flytande, Blossom! Vi skulle vilja säga att ”efter en viss nivå” …. Ovan och Bortom … krävs inte matematik. ENERGI BLIR SIG SJÄLV I RENHET. Den behöver inte kodas och omkodas för att anpassa sig till ”vad är” ”var”. Ändå är detta alltför intrikat för att komma in i detta ”tillfället”.
Jag är hemligt glad över det! Tack. Jag kommer att fortsätta eftersom det är dags att fråga om hur jag själv och många verkar känna sig i dessa Högre Energier som sipprar igenom. Jag är verkligen inte en som ”följer” … jag tror inte det) … och ändå måste jag säga, sedan Solförmörkelsen …

Åh, jag har känt mig annorlunda! Jag kan bara inte få fram det i ord. Några nämnde att de kände att de var i två dimensioner på samma gång och även om jag inte kan säga att det är det jag känner … Det KAN vara hur jag känner … för att jag vet inte vad jag känner! Bara annorlunda. Mycket, mycket mer närvarande och samtidigt, ”utanför” allt. Kan du alls kasta Ljus på detta för oss?
Det är precis vad du gör, Blossom. Kastar ljus … ut ur … genom dig. Det är ett automatiskt svar som kommer FRÅN dig … på grund av den nivå du har gått in i.

 

DU ÄR ANNORLUNDA NU … från det du var.
Vi har uttryckt att du kommer att märka UPPFÖRSTÄRKNINGEN … Förändringen under de närmaste månaderna och det du känner kommer att bli tydligare och mer av samma slag. När du går djupare in i ”nyheten av allt” … kommer du att upptäcka mer och mer av/om dig själv … hur det, skulle vi säga … får dig att fnissa… för det är så kul!


Du kommer att upptäcka den SANNA meningen med att LEVA!

Vi är medvetna om att damen som skrev in om att hon kände sig som om hon befinner sig i två dimensioner samtidigt upplevde akut huvudvärk och yrsel. Detta är vad vi skulle förstå att anpassa sig till högre frekvenser. Inte alla kommer att uppleva detta. Ändå kan de uppleva liknande effekter.
Vi skulle kanske säga att det är ett Högre tryck som förändrar själva sättet du tror … på grund av att de högre Energierna/Frekvenserna/Kraften … som anpassar sig själva inom dig … och ditt eget jag… anpassar sig också till dem.
Så är vi i två dimensioner samtidigt? Är detta möjligt?
Blossom …
Ja jag vet. Alla saker är möjliga!
Ändå skulle vi föreslå att du i stället för att vara i båda samtidigt … hoppar in och ut ur båda. Med en tanke är du i det gamla och med en annan, är du i det nya … Och det är väldigt uppenbart beroende på tanken … vilken du är i vid vilken tidpunkt som helst.
Om vi ​​KÄNNER TILL hur det är att vara i denna 3D på jorden … som en dimension … vad/var är den andra?
Samma plats! Ändå på/av/inom … HÖGRE FREKVENSER … och när en gång en frekvens når ett visst krav/nivå … flyttas den in i den Högre graden av sig själv … och in i nästa Dimension.
Mycket som när du är i ditt utbildningssystem. Du är kvar i en viss klass … och lär dig många nivåer av olika ämnen … och när du är färdig … flyttas du till nästa klass.
Återigen tack. Jag känner att vi är färdiga för den här sessionen. Utmärkt! Tack så mycket, mycket, mycket! Älskar er.
Vi är mer än glada att hjälpa till på sätt som vi VET kan vara till nytta för var och en. I Kärlek och tacksamhet till alla som bor på din planet. Vi har så mycket att tacka dig för.

Gör varje dag till en LYCKLIG MÄNNISKODAG! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Vänligen se till Invokationen ”Vi är Spelväxlarna” när humöret tar dig … för att hålla energin så HÖG som vi kan.
http://youtu.be/MYeqbshjgmA
Länken för att kunna komma åt alla mina YouTube-enheter är http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Webbplats: Blossom Goodchild
Länken för att kunna komma åt alla mina YouTube-enheter är här.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...