Arkturierna via Daniel Scranton, 22 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 22 december 2017

 

Energierna Som Ni Samlat ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det har varit tillräckligt med lidande på planeten Jorden för att ge er alla en gigantisk respons från de högre världarna. Det finns inget behov av ytterligare lidande för att skapa en ström av energi som kommer att flöda till er alla och ge er exakt vad ni behöver. Lidande, som allt annat, har ett syfte, spelar en roll och tjänar er på något sätt till en punkt. Men ni har långt överträffat den punkten där lidande ger er något som behövs på planeten Jorden.

Nu är det dags att släppa in den energi som har blivit samlad. Nu är det dags att släppa loss det som orsakar att ni väljer upplevelsen av lidande. När ni släpper, ger ni inte upp. Ni kan verkligen aldrig ge upp något ni vill ha. Ni kan aldrig bli frånkopplade från någon som ni har förlorat i döden, men ni kan släppa lidandet och släppa in responsen på det lidandet.

När ni förväntar er att få lättnad, lägger ni omedvetet ner er gard och ni släpper in det ni har bett om. Vi önskar att det här meddelandet ska nå tillräckligt många av er som letar efter något att hålla fast vid så att ni kan bevilja er själva en frist och släppa in allt som ni har begärt.

Nu finns det naturligtvis personligt lidande, och sedan finns det kollektivt lidande. Det finns den mänskliga rasens förtryck som ni också har i er mänskliga historia. Ni har alla varit förtryckta, och ni har alla känt er förtryckta, och kollektivets böner är enorma. Därför kan ni, oavsett om ni lider personligen eller inte, vara en del av öppningen av dammluckorna för kollektivet, så att alla som ber kan ta emot den energi som de har samlat och kan bygga ett nytt liv med den energin.

Det finns så mycket för er att skapa, och genom att släppa in den hjälp ni har bett om, kommer ni att göra processen så mycket enklare för er själva.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...