Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 1 september 2017

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 1 september 2017

 

Kära ni,

Det finns ingen rätt eller fel handling, bara vem du är – som det är sant för andra.

Många av er tror att ogillande grupper eller kulturer är felaktiga. Innan du kallar något rätt eller fel måste du se den större bilden av varför etiketterna tillämpas.

Någon kanske spelar upp ett minne av något som inträffat för länge sedan. Eller de kan behöva ta itu med personliga rädslor som är relaterade till en annan kultur innan de känner av alla människors enhet.

Kanske du ifrågasätter sådana motiv, och känner djupt inom dig att andra ska veta hur hemskt det är att de stämplar andra som dåliga, onda eller felaktiga. Gör inte du detsamma? För att du vill att andra ska tänka och agera som du gör och därvid berätta för dem som inte gör så att de har fel.

Det är dags för en vidare inställning till dina personliga övertygelser. Det betyder att du börjar förstå att även om du inte håller med om andras övertygelser ger du dem rätten att ha dem. På så vis kommer fördomarna mot andra som du ser på dina mediaskärmar att försvinna.

Ett sådant begrepp är kontraintuitivt mot vad du har lärt dig. För dina lärdomar har handlat om att antingen samtycka till andra eller attackera dem – att vara vaktmästare eller offer. Inget av dem är tillämpligt för 4D eller senare.

Kanske tror du fortfarande att du har rätt och andra har fel. Att du har de rätta svaren och världen inte kommer att bestå av kärlek och fred förrän alla delar din tro.

Under hela övergången har vi informerat er om att ni är unika liksom alla andra varelser. Begreppen unik och fel blandar sig inte samman. För när du väl accepterar kärlek inom din varelse, kommer du att acceptera att andra kanske behöver utforska bitar som du inte längre vill utforska.

Naturligtvis innebär sådana handlingar att andra kan skadas fysiskt, andligt eller emotionellt. Det beror på att båda parter fortsätter att spela offerroller eller vaktmästarroller. Du är inte en del av dessa klargöranden – om du inte kallas till handling inom dig själv.

Kanske kallas du för att protestera – eller inte. Låt det vara. För att införa dig själv i en situation som inte ingår i din process är att ta dig av spåret såväl som de andra som är involverade.

Detta är ett svårt begrepp för många att förstå när de ser ilska och våld som projiceras på sina mediaskärmar eller i sitt grannskap. Vad säger ditt hjärta åt dig att göra? Det är din riktning.

Kanske ditt hjärta, din inre varelse kallar dig till handling eftersom du kände dig som ett offer i detta liv eller andra. Kanske är det din vaktmästarsång som ringer i ditt huvud.

Om en handling är av din inre varelse, är det dags att kasta dig själv in i striden. Men om det är en ”bör” tankeprocess, ”Jag borde ta hand om den här gruppen människor”, så det är inte något som du behöver agera i inom 5D eller senare. Ett sådant anrop handlar mer om ett 3D-rollspel.

Du fortsätter att tro att du måste rädda andra trots att det kan vara dags för dem att rädda sig själva. En sådan tanke verkar naturligtvis kontraintuitiv för du tror att andra inte är tillräckligt starka eller inte är i tillräckligt stort antal för att rädda sig själva. Att bara med stora antal kan diskriminering och hat (som du ser hat) skiftas till kärlek.

Sådana tankar visar att du fortsätter att tro att du är en frälsare av andra som är mindre kloka eller svagare än du.

Det betyder inte att om ditt hjärta kallar dig för att gå in i striden det är fel för dig att göra det. Utan i stället måste du låta dina idéer flyta in i din varelse, ditt hjärta, om du skall gå in i striden, för att avgöra om det är rätt för dig eller bara en fortsättning på din vaktmästarroll.

Kanske är dina tankar att utan ditt stöd, på vilket sätt som helst som känns mest rätt för dig, kommer andra inte att kunna ta bort sina fjättrar. Vi måste påminna dig om att du själv har tagit bort dina fjättrar utan stöd från andra jordvarelser för att bli föregångare i denna övergång.

Det betyder inte att du inte kan stödja andra fysiskt, utan istället påminner det dig om din största stödmekanism – din inre varelse. Om du fortsätter att tro att du måste stödja andra för att de är för svaga att göra det själva, kommer du att uppmuntra dem att vara svaga. Om du skickar kärleksfulla tankar till samma varelser, kommer de att hitta sin inre styrka och kärlek – om de vill det.

Din roll förändrades dramatiskt när du korsade 5D Rubicon. I 3D behövde du kontrollera andra eller dig själv. I 5D fungerar du mycket som vi gjorde för dig under din första övergång, vilket gav dig inre budskap om din styrka och vår kärlek.

Även om du är annorlunda än du var i 3D, behöver du påminnelser i vissa aspekter av ditt liv, inklusive att hjälpa andra i vad du tycker är grupperna av elaka människor. Skicka dem styrka genom dina inre tankar, och du kommer att hjälpa dem att bryta sitt offer-eller vaktmästarmönster.

Du är starkare än du någonsin har varit. På grund av den styrkan har du mycket mer makt att hjälpa dig själv och andra med kärlekstankar än vad du hade när du marscherade eller protesterade fysiskt.

Skicka kärlek, och du hjälper till att skapa ett kärleksfullt liv för dig själv och andra. Skicka rädsla och hat, och du återskapar vad som har hänt under eoner av livstider på jorden. Så är det. Amen.
http://www.LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.


Upphovsrätt 2009-2017, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, skriv in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: http: //www.LifeTapestryCreations. com

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...