Brendas Blog via Brenda Hoffman, 15 november 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman

15 november 2019

Kära Ni,

Ni är förmodligen trötta, håglösa, och alla de andra orden som betyder att ni inte kan tro att det är dags att minska er förtvivlan.

Vilka tror vi i Universa att vi är? För om vi är allestädes närvarande som vi alltid säger, då skulle vi veta att ni knappt har energi för att klara av era dagliga sysslor. Så är det för er idag. Men då veckan blommar ut till något ni inte förväntade er, kommer ni att fyllas av energi, till och med upphetsning.

Ni kanske förstår bättre vad vi talar om, om ni tänker på ett skolämne ni inte tyckte om. Ett tråkigt ämne tills det var dags för ett prov som fick adrenalin och rädsla att rusa upp i förgrunden.

Många av er är nu oroade för att rädsla kommer att bli en del av era nya liv. Och det är förmodligen sant. Inte därför att det finns något att vara rädd för, utan för att något nytt på 3D-jorden vanligtvis skapar rädsla. Efter eoner av att undvika rädsloskapande aktiviteter, är rädsla den första känslan för de flesta. För ni har ännu inte upplevt tillräckligt med ohämmad glädje för att kunna skapa glädje utan rädsla.

Så, att säga att ni ska få uppleva något nytt och spännande orsakar rädsla för rädslan.

Men ni har övergått bortom ert 3D rädslobaserade varande till ert nya 5D glädje-varande.

Så nu kommer till och med de saker som får er att känna rädsla att lösas upp, trots era bästa försök att känna rädsla. Några av er förnekar det sista uttalandet med tankar på någon kär sjuk person eller en finansiell kris ni inte kan utforska utan rädsla. Så nu kommer kris efter kris att komma och gå utan det negativa resultat ni lärt er att förvänta.

Vi från Universa som informerar er om att ”allt är väl” gör lite för att trycka undan era rädslofyllda tankar. För våra ord har ännu inte blivit utforskade med glädje som bas. Så många av er kommer att uppleva potentiella rädslor, bara för att komma till slutsatsen att dessa var oberättigade.

Vissa av er frågar om det betyder att ni kommer att bli multi-miljonärer över natt. Kanske. Men detta skifte hänför sig också till dagliga rädslor som fokuserar på vad som skulle kunna hända, istället för vad som verkligen händer. Ni kanske är inblandade i en mindre krock utan ekonomiska återverkningar. Eller en kär sjuk person börjar få förbättrad hälsa. Eller att ni får en befordran på jobbet efter att ni varit rädd för att få färre timmar. Inte nödvändigtvis livsförändrande saker, men små korn av möjliga rädslor som vänds till glädje.

En sådan förklaring hjälper er att känna igen den fas ni befinner er i och varför. Syftet är att skifta era tankar från rädsla till glädje. Det betyder inte att ert liv kommer att förändras tvåhundra procent, utan att ni kommer att börja använda de kommande dagarnas exempel för att ta in att rädsla inte längre är er gå-till känsla.

Några av er kommer att välja smärta eller rädsla som den bästa känslan för er nu. Det är ert val. Men om ni gör det, erkänn då vänligen åtminstone för er själva att ni börjar skapa ett annorlunda sätt att agera/känna. Det är inget som sker över natt, men det kommer definitivt att ske.

Ni kommer att uppleva många exempel på potentiella rädslor som upplöses i en ”pust, undvek detta” känsla tills ni slutar känna rädsla först och lättnad senare.

Ni kan inte gå in i ert nya liv och förvänta er att det värsta ska hända. Så ni börjar öva på hur ni ska acceptera den glädje ni skapar. Ja, det är det roliga, kan man säga, i denna fas.

För ni har tagit över er övergång som förberedelse för ert nya liv.

De inre förändringar ni fullbordat de senaste dagarna var utformade så att ni kan styra er själva. Ni kan föreställa er att ni en gång fungerade på jorden som ¼-del ni och ¾-del Universellt dragande i trådarna. Då ni avancerade i er 5D förlöpar-status, gjorde ni anspråk på mer och mer av er varelse. Så ni drar nu i era egna trådar i förberedelse för de sista stegen 12/12 och 12/21.

En stor del av det är att ni upptäcker ett liv i glädje i motsats till ett liv i rädsla. Rädsla kvarstår som en så stor del av ert varande att det till och med nu är vad ni först känner, trots att ni tror att ni vet bättre.

Några av er är bekymrade över att ingenting i ert liv är glädjefyllt nu och att det aldrig kommer att bli det igen. Tillåt det vara så. När ni är redo kommer ni att acceptera och ta in er nya glädjebaserade varelse. Er rädslofyllda varelse är av gårdagen.

Så ni sätter er själva i arenor för att bevisa att livet kan vara och är glädjefyllt. Att gårdagens rädslor inte längre finns. Och att ni skapar er nya verklighet – inte vi, inte er familj eller era vänner. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...