Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,  20 november 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 

20 november 2019

Nästa Våg av Energier ∞ Det Arkturiska Rådet av 9D

”Hälsningar. Vi är det  Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att bevittna hur ni alla kommer att svara på nästa våg av energi, som kommer in för att stödja er. Dessa energier har sparats tills dess ni skulle vara redo för dem, och de är inte bara för de som tar hand om sig själva andligt, känslomässigt och fysiskt. Dessa energier är avsedda att stödja hela mänskligheten, genom slutet av detta kalenderår och början på nästa.

Hos mänskligheten finns en kunskap om att ni går in i tiden för stort uppvaknande, och för att det stora uppvaknandet verkligen ska ta tag i det kollektiva medvetandet, så måste det också till en hel del avslöjanden med information, som kommer att göra många människor upprörda. Så energierna som kommer in är till för att stödja er alla, men särskilt de som har minst medvetenhet om vad som verkligen pågått på Jorden, beträffande vilka de verkligen är och närvaron av de utomjordiska och deras samverkan med mänskligheten.

Fast, de som är vakna har fortfarande mycket att uppleva, för ni har inte ett enhetligt trossystem på det sätt som de Kristna på Jorden har. Och därför, inom den nya tidens samhälle, så finns det vitt skilda övertygelser om vad som händer, var ni kommer ifrån, om ni får hjälp, om ni kommer till skada eller kanske både och, av utomjordingarna. På grund av de olika övertygelserna i den nya tidens samhällen, så kommer informationen under det kommande decenniet, också att bli chockerande för en del av er. Vissa av er kan använda er vägledning, er intuition och ert omdöme för att avgöra om något är sant eller inte, när ni stöter på det. Andra är benägna att få storhetsvansinne, och vissa kommer att tro att någon sorts konspirationsteori läggs fram för dem.

Den delen inom den uppvaknade nya tidens samhälle, kommer att kunna dra stor nytta av dessa energier som kommer in, och till och med de som mestadels har räknat ut det, kommer att möta några av era trauman sedan långt tillbaka, när ni får bekräftelse på era övertygelser. Nu kommer det alltid att finnas olika sidor av alla berättelser, men de av er som är vana att använda ert omdöme, kommer att kunna förstå när informationen offentliggörs, om den är sann eller inte. Ni har tränat er själva för att kunna avgöra vad som är i resonans och vad som inte är det, och inget kan övertyga er att något är sant, när det känns konstigt.

Så ännu en gång kommer vi att be de av er som mottar denna överföring, att vara klipporna för de runt omkring. Ni kommer att vara ledarna och de som kan hålla ihop allt i tider med stor turbulens. Så dessa energier kommer att stödja er som som finns där, så att ni kan stödja alla andra. Ni kommer alla att fortsätta att frigöra låst energi och trauma, när ni fortsätter in i det nya året och i nästa årtionde, och dessa energier kommer också att stödja er i dessa ansträngningar. Vi finns naturligtvis alltid här för er. Kalla bara på oss och känn för vår närvaro. Ni har alltid vårt stöd.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat kontakten med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...