Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 april, 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 april 2017

Kära Ni,

Följande kanaliserades på Påskdagens morgon, söndag, 16 april

Idag är en glädjens dag och ett exempel på möjligheterna för er jord. Av olika anledningar är i dag en fridens och glädjens dag för många – frid och glädje som ekar över hela klotet när ni förbereder er för de kommande dagarna som ligger framför er.

Kanske känner ni inte glädje, för ni har ingen särskild tro eller ni känner ingen anledning till glädje under denna tid av kaos. Det spelar ingen roll för även de, som inte förstår glädjens ’vibrationer’ som förkunnas över hela Kristenheten idag, tar emot dem. För verkligen, alla gnistor av ljus expanderas nu långt bortom vad ni på jorden förväntar er.

Det är inte detsamma som att säga att gnistan av glädjens eld om ni vill, kommer att förbli tänd, bara att ni kan använda den gnistan för att förstora flamman. För många av er är upprörda över de senaste händelserna på jorden och har inte ännu föreställt er hur de delarna kan stoppas eller ens saktas ner.

Idag tändes den globala gnistan. Imorgon kommer ni börja känna – inte nödvändigtvis se – utan känna hur världen skiftar på sätt som ni inte förväntat er skulle ske på ganska lång tid.

De av er som inte har en Kristen tro eller någon organiserad tro undrar varför just denna Påskdag är så bidragande. Räcker det med att säga att denna religiösa helg av glädje sammanfaller med att glädjefyllda energier pucklar på jorden.

Gnistan har skett. Och det som följer kommer att överraska till och med de mest ’utslitna’ bland er. För det som verkade vara förlorat kommer att bli funnet. Och det som verkar vara tungt och oåterkalleligt kommer att skiftas.

Dagens gnista – Påsk, det tidigare ’hedniska firandet’ som adopterats av Kristendomen – är gnistan som ni väntat på.

Kanske kommer ni inte känna något på några dagar. Eller kanske känner ni er glada när ni läser dessa ord. Det spelar inte roll för gnistan är tänd.

Allt som krävs av er är att fläkta på elden, gnistan, genom att gräva djupare in i er glädje. För även de med de tyngsta tankarna föredrar att uppleva glädje mer än rädsla.

Några av er tror att vårt senaste påstående är motsats till allt ni har lärt er om de som vill stanna kvar i kontroll över andra, finansiellt, politiskt, eller personligen. Det är sant. Men det var då.

Det kommer verkligen finnas några som håller ut – de som vill fortsätta fast i 3D under denna livstid. Men i dagsläget har deras antal minskat stort. Och detta kommer ni att märka till och med i er nyhetsbevakning.

Detta är verkligen en glädjens dag vilket kommer att fortsätta genom era liv på jorden i denna livstid. För ni har har ’lekt’ med glädjens eld utan att skapa en gnista mycket större än ni själva och några vänner.

Idag är den gnistan början till den globala glädjens eld. Tillåt detta att vara. Vet att er enda roll är att förbli i glädje så andra ’fattar eld’ av glädjen inom er. Och vet att detta inte bara är möjligt utan berömligt.

Så är det att ni har fullbordat ännu en fas på denna evigt utvidgande väg av glädje och kärlek.

Ni är alla mirakelarbetare i den största innebörden av det uttrycket. Tillåt er själva att acceptera den del av denna mirakulösa tapet och vet att denna tapet har blivit mycket större de senaste timmarna pga era pågående ansträngningar.

Kanske undrar ni nu hur ni kommer att verifiera vårt påstående. Detta är inte nödvändigt. Ni behöver inte räkna, övervaka, mäta eller ens förvänta er. För sådant är det.

Så är det. Amen

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...