Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 30 november

 

Bild t Michaels text

Brendas Blogg

 

Mina Kära,

Är ni frustrerade eller rädda därför att er jordedröm inte har materialiserats än?

Förmodligen tror ni att ni behöver skapa något på ett visst sätt. ”Om jag gör detta, så kommer detta att hända. Men om jag försummar mina tankar, rädslor, glädje, hjärta eller kärlek, så händer det inte.”

Många säger till er vad ni måste göra för att gå framåt. Sådana meddelanden är handlingar som känns rätt eller njutbara för dem.

Ni går alla på separata vägar. Så ingen kan säga till er att ni ”bör” göra något. Kanske att detta är svårt för er att förstå för ni fortsätter att tro att ni inte kan belönas utan en ansträngning.

Så, ni tar lektioner, mediterar, handlingar och utrensande som är rätt för andra.

Om något känns rätt och glädjefullt för er, fortsätt absolut med denna tanke, utrensande eller handling.

Men många av er rusar från en övning till nästa i rädsla för att om ni inte fullbordar den ena eller andra så kommer inte er jordedröm att materialiseras. Att ni måste göra något annat än att bara vara.

Detta är inte sant. Vem ni är räcker absolut för att skapa alla skapelser ni bestämmer er för att göra.

Trots det fortsätter ni att tro att ni är en syndare eller en dålig person som måste arbeta för att åstadkomma något – att ni inte förtjänar att få bara för att ni finns.

Övningar är bra och fina. En del är underbara. En del är förlorad tid. Men ingen är rätt om det inte känns rätt och/eller glädjefullt.

Kanske att meditation är en bättre jämförelse. En del mediterar i timmar, dagligen och tar ära i det. Andra går i skogen och uppnår samma effekt. Fortfarande så utför andra inte meditationsövningar och känner sig bra ändå. Det enda riktiga sättet att tillgå er inre varelse, inre meddelanden, är via tekniken som är rätt för er.

När ni läser och hör att ni ”måste” gör något för att uppnå något, så inse att ett sådant diktat är en 3D uppfattning.

Det finns inge ”måsten” eller ”borden” i den Nya Jorden.

Att följa andra för att ni tror att de har svar som ni inte har tar er bort från er väg.

Och de som dikterar vad ni måste tänka, tro, göra eller säga tar sig själva bort från deras väg. För att sätta upp sådana tankar eller handlingar indikerar att det är viktigare för dem att ha efterföljare än att de gör framsteg på sin väg.

Information som känns rätt för er – om det nu kräver finansiell betalning till skaparen av denna information eller er – är annorlunda.

När ni upptäcker en spirituell lärare, guru eller vän som säger till er att ni måste göra någonting, vet att göra så inte nödvändigtvis för er eller personen som dikterar denna uppfattning i en riktning ni skulle tycka om.

Lita på er instinkter. Lita på er inre varelse. Lita på er glädje. Det finns tusentals tekniker som för er framåt i denna underbara övergång – enligt skaparna av dessa tekniker.

Men om ni ifrågasätter glädjen av att följa dessa tekniker litegrann. Eller om ni glömmer att fortsätta eller initiera en process som förefaller perfekt för er, så vet att denna process/teknik inte är rätt för er nu.

Låt er själva expandera era behov och skapelser utan att känna er ledsna eller illa till mods bara för att ni försummade en bit som andra sa till er var ett måste för er nya skapelse.

Ni är inte som någon annan. Så era skapelser kommer att visa upp sig vid andra tidpunkter och på andra sätt. Låt detta vara acceptabelt. I sanning, ära er själva i detta koncept. För ni har mer frihet på Jorden än ni någonsin har tillåtit er själva tidigare. Friheten att vara er personliga ledare, er personliga guru.

Om något känns rätt, så är det så – åtminstone för denna timme eller minut. För ni ändrar er så snabbt att vad som var perfekt för en minut sedan kanske inte betyder något för er nu.

Ni måste således följa er instinkt. Det är oberoende av vad andra säger till er eller visar er.

Naturligtvis så vill ni skapa er jordedröm NU. Ni vill ha en Fast Food fix för en lyxig middagsupplevelse.

Så ni springer hit och dit och tänker att ni måste göra detta innan ni skapar er dröm. Det är inte för att er inre varelse ropar på detta agerande, utan därför att någon har indikerat att de känner er bättre än du själv känner dig.

Det är inte möjligt.

Så det är dags för er att vila, för att låta er jordedröm bli er verklighet på bästa sätt för er. Även om någon kanske har en teknik som påskyndar processen en aning, förmodligen så är den tekniken inte rätt för er SÅVIDA det inte känns som ”smaskens” då ni utför tekniken eller lyssnar på meddelandet.

Denna övergång handlar om er och är för er. Ingen annan. Det är inte er sak och påskynda någon annan än er själva, såvida det inte känns rätt.

Era tekniker har skapats av det nya Ni av ett ändamål, precis som andras tekniker utför samma funktion. Mycket sällan blir er teknik blandad med andras, för ni är alla unika entiteter med unika roller och inre direktiv.

Lek med andras teknik om ni så vill, men förvänta er inte att dessa tekniker blir svaret på era drömmar. Ni har era svar, teknik och direktiv inom er varelse. Ni är kompletta varelser som inte kräver någon annan information.

Låt er själva slappna av in i ert drömtillstånd. Er inre varelse kommer att leda vägen. Allt ni behöver göra är att lyssna. Inte lyssna på andra, utan på er själva. För ni är långt mer visa än ni kan tänka er. Så är det. Amen.

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her blog and subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

Du gillar kanske också...