Brendas Blog via Brenda Hoffman 2 augusti 2021

 

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 2 augusti 2021

 

 

Kära Ni,

Även om du antagligen inte känner att du är en ny varelse, är vi, i Universum, av en avvikande uppfattning.

Tankarna och handlingarna du upptäcker är mer anmärkningsvärda än du ännu förstår. Ditt behov av vila och sömn gör att du kan lägga till vissa dimensioner till ditt väsen som inte skulle vara möjligt om du behöll ditt tidigare 3D -schema.

Många av er förklarar att era nuvarande aktiviteter inte tillåter er att fokusera på varken vila eller sömn. Vi ber om att få ha en annan uppfattning. För precis som din kropp insisterar på att du vilar när du är sjuk, så insisterar du nu också på att vila eller sova djupare än tidigare.

Kanske har du märkt hur annorlunda dina drömmar verkar vara. De är mer som en storyboard över tidigare interaktioner än en återblick över dagens händelser. Du tar upp delar av ditt 3D -väsen som inte längre passar in i ditt nya väsen. På ett sätt besöker du ditt personliga museum för att granska dina tidigare handlingar. Och samtidigt stänga dörren för dessa handlingar eller interaktioner. Säg adjö till 3D-du och de som hjälpte dig i din 3D -utforskning.

De i dina nuvarande drömmar har interagerat med dig i många 3D -liv – ungefär som ett skådespelarföretag. I din vila eller drömtillstånd tackar du dem för deras insatser samtidigt som du informerar dem om att du avvecklar ditt 3D -skådespelarföretag. Att du går vidare till nya upplevelser med andra varelser.

Du läser manus och avgör vilka av de varelser du interagerade med mellan 3D -liv som bäst skulle passa rollerna i ditt nya skådespelarföretag.

Några av de från ditt 3D -förflutna kommer naturligtvis att vara perfekta för ditt nya företag, men väldigt få. Så du upplever ett långt farväl för det är osannolikt att några av er kommer att vara i samma skådespelarföretag igen.

Dina nya skådespelare kommer sakta fram. Eller, om du föredrar, provspelar för ditt nya skådespelarföretag.

Kanske verkar den sista tanken vara för formell, för kommer du inte att fladdra från handling till handling, person till person? Det gör du verkligen. Det är därför du är upptagen med att upplösa ditt tidigare skådespelarföretag och provspela nya medlemmar.

Några i ditt nya företag kommer att överraska dig, för även om de intresserar dig verkar de inte ha intressen som liknar dina. Du kanske väljer dem eftersom de aktiverar en latent talang eller en talang du förberedde dig för före detta jordeliv.

Du är som lax som simmar uppströms. Det finns inga hinder som du inte kommer att klara för att slutföra din uppgift.

Så du måste tillåta dig själv friheten att lägga till och subtrahera varelser och aktiviteter när trycket för att göra det aktiveras. Det finns inga svar någon kan ge dig. När du öppnar dig för det nya är du din egen guru.

Många kommer att vilja veta hur du uppnådde din nya personlighet i denna förmodat kaotiska värld och vilja efterlikna dig för att du känner dig bekväm med dig själv.

Till skillnad från vad som var sant i 3D finns det inga kurser i den nya personligheten. Tredimensionellt liv hade en grundläggande formel skapad av makthavare, oavsett om det var inom 3D-familjer eller det större samhället.

Din nya du -formel existerar bara inom ditt väsen, för du kartlade den innan du kom in på jorden under denna livstid. Kanske kommer några av dina barndomsintressen eller delar av dessa intressen nu att förverkligas. För dessa barndomsintressen var mer sammanflätade med Universella färdigheter än vad som var sant när du åldrades i 3D.

Din tidiga 3D -barndom var mer Universellt baserad än någonsin sedan dess. Så var inte rädd för att se dum ut eller bli förvånad om du agerar lite barnsligt. För den självmedvetenheten är den självrespekten ditt lysande ljus.

Många av er antog att ni naturligtvis skulle producera en gloria eller ett gyllene fysiskt drag som indikerade för andra att ni var ett starkt ljus av kärlek. Istället är ditt starka ljus mer handlingsorienterat, för ditt ljus är din frihet att vara i vad än det dikterar.

När du verkligen älskar dig själv behöver du inte uppträda för andra.

Även om du alltid har varit huvudskådespelare/regissör för ditt 3D -skådespelarföretag, var det företaget ett av borden och måsten, för att passa in i 3D:s sociala praxis.

Nu när du har korsat självkärlekens Rubikon kommer du att uppleva nya vänner och samhällsbehov. Samt ett ointresse att glädja någon utom dig själv.

Du kommer att dras till dem som har liknande självkärleksfyrar och intressen.

Du upplöser försiktigt ditt 3D -skådespelarföretag genom dina dröm- och vilotillstånd. Så någon du inte har interagerat med på väldigt länge kan komma in i dina tankeprocesser. Istället för att vilja ansluta till dem kommer du troligtvis att tänka eller drömma om dem med kärlek och skicka iväg dem på deras väg.

Samtidigt kan du upptäcka att någon du aldrig har interagerat med tidigare verkar spännande eller på annat sätt drar dig till den.

Du är en ny varelse i en ny värld som finslipar dina nya intressen och talanger – något ingen kan göra för dig eller ens peka ut rätt riktning. För din riktning är inom dig och bara dig.

När du visar dina nya intressen och talanger kommer inte allt att vara vettigt omedelbart. Men varje ny handling eller tanke är en viktig pusselbit för nya dig.

Liksom lax som simmar uppströms kan du inte längre ignorera att den riktning eller intressen du har väntat på under eoner ska visas. Detta jordeliv liknar att göra anspråk på en olympisk guldmedalj.

Naturligtvis kommer du att utvecklas i ditt framtida Universella liv. Men i denna speciella guldmedaljtid på jorden vågar du vara en ny du i all ära, trots nejsägare och andra som förnekar dina intressen och färdigheter.

Du är en lysande fyr av personlighet som inte kan minskas oavsett vad andra önskar eller kräver. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...