Brendas Blog via Brenda Hoffman, 2 juni 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 2 juni 2017

Kära Ni,

Med största sannolikhet har ni ett behov av att vara i 3D i många aspekter av ert liv när ni fortsätter er övergångsprocess. Ett sådant system är inte alltid lätt och sanningen är, det kan bli svårare för er.

När ni först började er räd in i 5D och bortom, var ni i 3D och i förundran över 5D. Nu när ni passerat Rubicon som är 5D och bortom, märker ni att ni tolererar delar 3D ni en gång älskade medan ni flitigt försöker upprätthålla ert fokus i 5D och bortom.

Vi vill lätta er börda för ni närmar er dessa två eller fler dimensioner, som er ’måste’ eller ’borde’. ”Jag borde kunna leva mitt 3D-liv med lätthet och ändå fokusera på 5D och bortom. Åter igen, ett ’måste’ har poppat in i ert medvetande.

Det finns inga ’måsten’ ni behöver ansluta till att inkluderas i er övergång. Om ni känner er obekväma i en situation, ändra era uppfattningar, riktningar eller aktiviteter för att vara mer intonade med er frekvens för stunden. Kanske vill ni fira en 3D aktivitet. Det är underbart fint och bra. Kanske vill ni inte delta i ett firande av en 3D aktivitet – det är också underbart fint och bra. Eller vill ni delta på ert eget sätt – något ni troligen inte tillåtit er själva ännu i 3D.

Ni upptäcker, inte förnekar er själva. Skillnaden är att ni nu känner det som om ni skulle vara bortom de ’bagatellartade’ bekymmerna eller rädslorna i 3D. Och glömmer att en del av er alltid kommer vara i 3D.

Något ni kanske inte önskar veta, för ni känner er glada att ni inte längre är 3D som igår – ett helt riktigt antagande. Men ni är 3D av idag.

När ni välkomnade nya segment in i er varelse uteslöt eller negerade ni inte er 3D varelse, ni accepterade den som en del av er totalitet. Så det finns inget behov av att skämmas för någon handling eller reaktion ni känner i denna stund eller nästa månad.

Ni halkar inte in i en 3D dvala, ni upptäcker bara vem ni verkligen är – inklusive era 3D aspekter.

Under eoner följde ni samhällets regler och politik. Nu upptäcker ni ett 3D ni som är oberoende av de reglerna. Så stundtals vill ni helt vara i 3D och i andra stunder i 5D och bortom.

Ni utforskar alla aspekter av er som ett litet barn. Ett litet barn kommer att plocka upp en insekt och äta den med en grimas. Det var inte en smak hon gillade, men hon upplevde den smaken för hon vill testa allt – tills hon accepterade ordet ”NEJ” med alla dess förgreningar.

Som vuxen i er tidigare 3D värld tillät ni inte er själva sådant utforskande – andra sa till er vad som var rätt eller fel. Så det är nu som ni stundtals testar något som kanske förvånar er eller gör att ni känner det som ni går tillbaka till er 3D värld. Sanningen är ni hittar bara er själva i er totalitet – inklusive några aspekter av 3D som ni kanske inte tillät er själva att utforska tidigare.

Njut av resan av att upptäcka er själva – om det så är 3D, 5D eller bortom. För alla dimensioner är en del av er totalitet som väntar på att bli utforskade och ja, njutas av.

Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...