Brendas Blog via Brenda Hoffman, 25 maj 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman

25 maj 2019

 

Kära Ni,

Hur ni börjar er dag är förmodligen hur er dag slutar. Ord av visdom, kanske eller kanske inte. För sådana ord indikerar att det finns lite som kan räddas när ni väl blir arga, rädda eller får någon annan känsla annat än glädje.

Så ni är i ett trosuppfattnings-mönster som har lite att göra med er verklighet. För ni har blivit lärda att ni MÅSTE känna, uttrycka, och därför, uppleva ”trevlighet”.

Är det inte så att så fort ni uttalar att ni är eller kommer att vara en trevlig person, så känner ni skuld när en spydig kommentar undslipper er? Inte därför att ni är en hemsk person, utan för att ni negerade er trevlighets-bekännelse. Är sådana spydiga kommentarer inte er sanning? Och handlar era inre uppmaningar nu inte om ärlighet?

Först kan er ärlighet gå bortom vad ni förväntade er. Ni kan få se er säga något ni skäms eller är överraskade över. Det är inte hemskt, utan istället en rensningsprocess för att få slut på ert 3D-behov av att sålla era ord genom sociala borden och måsten.

Ni är inte vana att vara ärliga medan ni är på jorden – inte ens med er själva. För ni har slipat era ord och handlingar för er sociala roll.

Er ilska, nedstämdhet, rädsla och känslomässiga undertryckande är resultatet av försöken att passa in – verbalt och fysiskt. Ni har 3D roller som makar, föräldrar, barn, samhällsmedborgare, chefer, ledare etc. Och tidigare agerade ni som förväntat även om ni inte alltid höll med eller tyckte att det var lätt att göra det.

Så, ofta behövde ni förankra er ande med att intala er, ”Han är min vän, så jag ska resa med honom till platser jag inte vill åka till”. Eller, ”Hon är mitt barn, så jag ska ta hand om henne oavsett hur hon behandlar mig”.

Och om ni inte uppträder som förväntat i en social kategori, så tar sig 3D-samhället rätten att förminska ert värde. ”Hon är ingen bra vän. Han är inte en bra pappa”. Och uppmuntrar er starkt att falla in i det sociala mönstret av rättfärdighet.

Ni börjar sannolikt uppleva mindre raseriutbrott i dessa sociala interaktioner från ”jag vill inte tala med henne nu, så jag ringer inte även om hon sade åt mig att göra det”. Eller ”jag kommer inte att ta min enda lediga dag till att ta hand om dina behov”. Och även om era ord kanske inte uttrycker det raseriutbrottet, kan er ton göra det. För ni är trötta bortom utmattning på övergångar, såväl som på att upprätthålla sociala måsten.

Ni vill göra det ni vill göra.

Ni är i den 5D vuxna utvecklingsfasen av att återvända till era ”förskräckliga två”, att stampa med era fötter och säga ”NEJ!” Och inte i en mild ton.

Ni är utmattade i försöken att tillfredsställa Universum, ert samhälle, era kära och er själva.

Ni kan inte längre vara alla saker för alla människor eller varelser. Ni är ni. Och ni har sannolikt inte energin att bära någon, oavsett hur mycket ni älskar eller är skyldiga dem. Ni är utmattade.

Ni förändrade jorden – för vilket ni förberedde er i eoner. Så att ni kunde fullborda uppgiften medan ni var kvar, till största delen, i 3D-världen.

Er nuvarande självkärlek är mer påfrestande för ni har aldrig tidigare försökt att fullt ut göra anspråk på er själva och så många nya segment i täta 3D-energier. Så ni känner ibland att ni står i kvicksand. Era kära kräver detta, era arbetsgivare vill något annat och ert samhälle förväntar sig mer. Drar och knuffar er hit och dit tills ni slutligen säger ifrån, ”Nu har jag fått nog”.

Dragandet och knuffandet är naturligtvis ingen slump. Ni, massor av er, skapade så att ni skulle skifta bortom era 3D-rep, bortom begränsningarna etablerade av era tidigare och nuvarande 3D-liv. Det tvingade er (ofta sparkande och skrikande) att deklarera er själva som suveräna varelser, följande inre direktiv istället för samhälleliga borden och måsten.

Sådan egensinnighet förväntas av en två-åring, men absolut inte av den 3D sociala vuxna ni tror er vara.

Men innan ni till fullo kan göra anspråk på er själva måste ni upptäcka vilka handlingar och saker som är 3D-krav. Det är vad som sker nu.

Så ni kommer att finna er själva säga ”NEJ” oftare och ljudligare på de mest oväntade platser och tider. Naturligtvis kan ni stöta er med dem i 3D. Inte för att det ni säger eller gör är fel, utan för att ni raderar sociala måsten utan att ersätta dem med andra som är socialt accepterade.

Ni är en ny person i en ny värld. Och ni gör anspråk på den personen, långsamt till en början, för era skenbara tirader eller ord kommer att skrämma er såväl som andra.

”Men om jag korsar linjen och ingen tycker om mig?” är ett konstant hot mot nya ni. Inte för att det är något ni behöver vara bekymrade för, utan för att ni är så socialiserade mot borden och måsten att ni inte alltid kommer ihåg vem ni är.

Det räcker för er att veta att ni är en ny varelse. Så ni kan slänga ur er något som överraskar er såväl som andra, eller ni kanske vägrar göra något som andra förväntar av er. Ingen av dessa handlingar är hemsk, för ni är en ny varelse som anpassar er i en 3D-värld.

Som en ny ni ”förskräckliga två” behöver ni bara bekymra er för hur ni mår i stunden. Bestämde sig er två-åriga son för att protestera mot att byta kläder baserat på era behov eller på hans?

Så ni kanske säger något som sårar andras känslor, inte för att det ni säger är fel, utan för att ni inte följer 3D förväntningen i stunden. Låt det vara så då ni utvecklas.

Och tillåt er själva att vila för ni har tvingat er att följa både 3D och 5D krav bortom vad er fysiska varelse är kapabel till.

Vila.

Tillåt er själva att vara – raseriutbrott, förändringar i handlingar och intressen, och kanske en återgång till några av era 3D-aktiviteter. Ingen vet, inklusive er, vad denna ”förskräckliga två” fas kommer att förändra. Vet bara att det är ett accepterat och förväntat behov som tillåter er att ta bort djupt inpräntade 3D borden och måsten.

Det är dags för er att vara lika trevliga mot er själva som andra förväntar sig att ni är mot dem. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...