Sirius´, Arkturius´, Plejadernas och Andromedas Kollektiv via Galaxygirl, 27 maj 2019

Sirius´, Arkturius´, Plejadernas och Andromedas Kollektiv

Via Galaxygirl, 27 maj 2019

Hälsningar mänskligheten. Vi är Sirius´, Arkturius´, Plejadernas och Andromedas Kollektiv. Vi står enade, eniga och starka i vårt försvar av Gaia och i vårt stöd för Hennes uppstigningsprocess. Vi har mycket gott att erbjuda våra uppstigna. Kan ni känna kodernas vibrationer som finns dolda i dessa ord? Bra. Andas in. Kan ni känna välsignelsen och glädjen i dessa ord? Vi hoppas det, för det här är årstiden för planetarisk framåtskridande, upplyftning och ren glädje för att återigen smycka ytan på er värld.

Ljuset kan inte stoppas. Det är i själva verket så kraftfullt att det måste tämjas lite så att det främjar och inte skadar i slutändan. Vi försäkrar er att allt fortskrider ganska snabbt, mycket snabbare än vad som ursprungligen förväntades, eftersom ni som är grundade har överträffat våra förväntningar. Vi har stort förtroende för er, men ni har gjort mer och gjort det fortare än vi alla trodde var möjligt. I själva verket är ni för närvarande på den mest positiva och snabbaste tidslinjen för uppstigning.

Stora fallgropar har ni gått förbi, helgade med ljuset från många gläntor och många övergångar. Mörkret kommer fortfarande att avslöjas, men det kommer inte att vara lika smärtsamt, för ni håller nu på att täcka ytan på er värld med kärlek, glädje,

välsignelser och acceptans. Det kommer alltid att finnas några bråkmakare här och där, men vi uppmuntrar er att sända dem kärlek och ljus och dominoeffekten kommer att visa sig ganska snabbt.

Källan har expanderat enormt under denna process. Har ni inte förstått er själva bättre än någonsin tidigare? Det är kärlek i luften. Känn in- och utandningen av Källans kärlek/avsikt och välsigna dem som finns omkring er. Se alla andra som aspekter av er själva och se hur de vänder sig mot ljuset och enheten. Den här inre enheten är en svår utmaning att ta till sig och förstå.

Ni är krigare och det är därför denna väntan har varit så olidlig för så många av er, men vi försäkrar er att det kommer att vara en väl värd väntan, ansträngning, blod, svett och tårar. För ni har gjort det omöjliga. Ni har lyft en värd som en gång var tyngd av mörker och förtappelse, in i ljuset. Vi ser en gnistrande stig framför var och en av er, fylld med stora löften. Det kommer att bli vad ni skulle säga ”hårt arbete,” men ni kommer att börja uppleva det som en stor glädje.

Det kommer att gå smidigare för er än ni kan föreställa er, för ni kommer att få mycket hjälp från båda sidorna av slöjan, och slöjan håller faktiskt på att lösas upp. Avslöjandet, som ni längtar efter, kommer att göras så kärleksfullt som möjligt, så att sanningen kan uppenbaras för dem som har öron att höra med och ögon att se med. Ni kommer kanske att bli förvånade över vilka som är oförmögna att se och höra, för allt handlar om var och ens vibration. Se till att er förblir hög. Ät lätta måltider, helst veganska om ni kan. Drick mängder av rent vatten. Andas djupt, skratta ofta och motionera. Lyssna på er kropp och ge den vad den behöver med kärlek och uppskattning för dess stora tjänande för er. Ni har hört allt det här förut.

Tiden är kort nu för att ta ställning till om ni ska göra förändringar eller inte. Det är naturligtvis ert privilegium. Vi skulle aldrig inkräkta på er rätt att välja för det handlar om den fria viljan, och vi kommer naturligtvis att hedra den. Och ja, vi förstår att den här fria viljan inte har hedrats av de mörka. Naturligtvis är det därför ni är här, eftersom ingripandet av ljuset har och måste – och kommer alltid – att segra. Allt är Källans ljus, allt är i slutändan ljus och ni, kära vänner, håller dagligen på att bli mer och mer av detta strålande Kristusljus, faktiskt varje gång ni väljer kärlek framför rädsla eller framför något annat. Allt är i slutändan kärlek i varierande uttrycksformer. Lär er av det här. Bevara dessa kodvibrationer, dessa visdomspärlor djupt inne i ert hjärta.

Vi är Sirius´, Arkturius´, Plejadernas och Andromedas Kollektiv. Vår namnordning spelar ingen roll för oss, för vi talar som en röst ikväll. Många, många ögon är riktade mot Gaia nu när Hon ger upphov till en högre dimensionell verklighet. Vi är ivriga att få kontakt med våra jordade vänner, våra ljusfamiljer. Vi erbjuder er våra välsignelser av frid, våra healingkamrar, våra tekniker inom kort och naturligtvis vår eviga kärlek. Vi finns bara en tanke eller en bön bort. Vi är er ljusfamilj. Vi är kollektiv valda att tala denna dag genom denna kanal. Välsignade varde ni.

Översättning Ulla Krogh – www.st.germain.se

Du gillar kanske också...