Brendas Blog via Brenda Hoffman, 30 maj 2022

 

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

30 maj 2022

 

Kära Ni,

Ni kanske är bekymrade över att ni inte gör tillräckligt. Eller att den nya jorden inte anländer tillräckligt snabbt eller kanske inte alls.

Var snälla och sluta bekymra er. Att bekymra sig ökar inte hastigheten på förändringarna, det ger inte heller er eller de som står er nära ett bekvämt liv. Allt skiftar enligt planen – den plan ni skapade tillsammans med varelser från många universella arenor.

Ni har fullbordat era två huvudroller på jorden – att hjälpa jorden att skifta och låta er själva förändras från utåtriktade till inåtriktade varelser.

Många av er svarar att de dagliga nyheterna är fyllda med skräckhistorier ni aldrig vill uppleva i den här livstiden. Det är så därför att den gamla världen håller på att falla sönder – men inte så lätt. Det är som om jorden är en tjock betongvägg som måste slås på med ett gigantiskt verktyg för att kunna förstöras. Bitarna i den betongväggen börjar bli grövre och grövre, så bankandet är nästan över.

Delar i agendan som var acceptabla för bara några år sedan är inte det längre. Ropet på ”Var finns hjärtat” blir högre och högre. Extremt ekonomiskt värde, utåtriktad makt och tomt prat verkar mindre spännande eller ens värt besväret. ”Var finns hjärtat” blir jordens krav.

De som är intresserade av jordens historia kanske svarar att liknande tankar uttrycktes under många krig och andra maktövertagande aktiviteter. Skillnaden är att de som nu kräver förändring inte längre hålls i ledband av ett utåtriktat samhälle. Liknande handlingar indikerades i 1960-talets flower-power rörelse. 1960-talet var på ett sätt ett test på vad som sker nu. Och precis som för 60 år sedan, är förändring nu oundviklig.

Men det är inte längre ett test; det här är en ny värld.

Låt röran som är nödvändig för den nya världen att ske – precis som det är nödvändigt att förstöra en osäker byggnad innan man bygger nytt.

60-talet var ett dramatiskt test för många av er som skiftat de senaste årtiondena – föregångarna för föregångarna. Precis som de som under 60-talet skiftade världen, så händer samma sak nu. Skillnaden är att det blir permanent nu. Sociala måsten, att spela säkert och göra vad andra vill är inte längre viktigt för de flesta människor.

Som föregångare är er viktigaste roll att slappna av tillräckligt för att veta att andra som följer slutför det ni startat.

Eftersom antalet inblandade i 60-talets flower-power rörelse var begränsat, kunde öppningsräden för ert nuvarande skifte inte expandera. 60-talets antal inblandade var tillräckligt stort för att göra ett avtryck, avsluta Vietnamkriget och förändra några sexuella och rasmässiga mönster, men inte tillräckligt stort för att få en fortsättning – förrän nu.

Detta är inget test. Er nya verklighet är vad många av er drömde om och protesterade för under 60-talet. Detta hjärtats liv är er nya värld. Några av er kanske minns hur flitigt de äldre på den tiden försökte lägga flower-power och allt det tillbaka i lådan. De lyckades till större delen. Många av er återgick till arbetslivet, uppfostrade era barn och följde de sociala reglerna, därför att de reglerna var för starka att bekämpa på egen hand.

Så ni återuppväcktes för några månader, år eller årtionden sedan, för att åter leda hjärtats kamp. Denna gång var ni så framgångsrika så ni kan slutligen vila och njuta av en tidig pensionering. För ni har slagits i detta krig sedan 60-talet, antingen internt eller externt – även om de flesta av er beslutade att det var lättare att passa in än att fortsätta kampen.

Er passa-in tid är över. Ni slutförde allt ni ville slutföra för jorden – vilket tillåter er att få den egenvård ni i årtionden ignorerat. Eftersom ni alltid känt behovet av hjärtats handlingar inombords, har ni gått in i många små strider som skadat er inombords – ändå har ni fortsatt säga eller göra saker som aldrig visat total kapitulation.

Ni kan vila nu. Ert globala arbete är fullgjort. Det är dags att acceptera och älska er själva, vetande att detta är en ny hjärtats värld. Era strider är över. Ni har gjort ert jobb.

Vila nu, återhämta er, och när ni får energin att göra det, börja observera den nya världens klappande hjärta. Ett hjärta som är högljutt och överväldigande. Inte överväldigande för er som längtat efter det i årtionden, utan för dem som till fullo vill vara kvar i 3D. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com) and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights are reserved. Share this content with others, post it on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and the source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...