Brendas Blog via Brenda Hoffman 8 augusti 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 8 augusti 2021

 

Stanna, Vila, Lek, Tryck på Easy-knappen | Brenda Hoffman

Stanna, Vila, Lek, Tryck på Easy-knappen

8 augusti 2021 kl. 19:15

Kanaliserat av Brenda Hoffman för Life Tapestry Creations.com

”Provspelning för Ditt Nya Skådespelarföretag” är titeln på förra veckans ”Brendas blogg” – hennes veckovis kanaliserade blogg för Life Tapestry Creations.com.

Den veckovisa ”Brendas blogg” -kanalen är tillgänglig på Spotify Podcasts, Google Podcasts, Anchor Podcasts, Apple Podcasts, Breaker Podcasts, Pocket Casts och Radio Public. Ni hittar åtkomstknappar till poddplatserna på LifeTapestryCreations.com.

Kära Ni,

Ni vill förmodligen att allt underbart ska dyka upp på ett ögonblick, som det gör i era sagor. Ni är av ”McDonalds generationerna”, så ni vill att era liv ska gå på hastighetssteroider – särskilt er övergång.

Men eftersom ni inte ser eller känner nya reaktioner varannan dag tror ni att er övergång sker i ”snigelfart”.

Inget kunde vara längre från sanningen. För om ni övergick snabbare än vad som hittills varit sant, skulle ert fysiska väsen explodera.

Som er väntan på slutförande eller en annan fas, det verkar ibland överväldigande och inte lite skrämmande. ”Går jag över?” ”Varför kan han göra det, och inte jag?” ”Vad är det för fel på mig?”

Din övergångsskräck är bara en fortsättning på de 3D -rädslorna att inte vara tillräckligt bra eller smart.

Du glömmer att du är på en unik väg med en unik gobeläng att slutföra. Att du inte är tänkt vara som någon annan. Att du utvecklas så snabbt som ditt fysiska väsen tillåter.

Även om du ökar din övergångshastighet dagligen kommer du aldrig att gå över med warp-fart, för din nuvarande fysiska kropp är inte utformad för att klara den typen av tryck eller hastighet.

Du befinner dig i en modifierad människokropp som ökar din övergångshastighet, men inte i en takt utöver vad din människokropp är utformad för att klara.

Några av er börjar komma ihåg ert Universella väsen som skyndade hit och dit utan oro eller skada. Så dina drömmar kan handla om att flyga bortom etrarna eller interagera med andra som du aldrig träffat på jorden.

Sådana drömmar är din inre varelse som skiftar till en ny Universell nivå. Även om alla Universella människor så småningom kommer att ila hit och dit fysiskt, dimensionellt och inom fler frekvenser än du kan föreställa dig, är sådana fysiska äventyr för framtida jordgenerationer.

Era färdigheter i detta liv är mer mentala och hjärtfokuserade.

Även om människor inte kommer att resa utan rymdfarkoster under denna livstid, kommer ni sannolikt att göra det i era meditativa, drömda tillstånd eller fokuserade tankar när ni vill – såvida inte din nya varelse inte är intresserad av att göra det.

Ni har redan haft mer än tillräckligt med fysiska äventyr för ett jordeliv. Även om ni kanske skapar de ekvationer som är nödvändiga för framtida människor att resa utan rymdfordon till olika dimensioner och frekvenser, är det osannolikt att människor kommer att vara tillräckligt fysiskt starka för att göra det under de kommande generationerna.

Tänk på den här tiden som början på den Europeiska Renässansen. Även om mycket hände under den historiska perioden, byggde generationerna som levde inom Renässansen på kunskapen från generationer av deras föregångare.

Era fysiska förändringar handlar om att väcka ett nytt du – lägga till segment, gräva fram dessa segment för färdigheter och vidareutveckla de färdigheter ni uppnått genom eoner av förberedelser för denna New Earth -tid.

Ni har inte tid i det här livet att skapa individuella räder till det bortom utan ett fordon. Men er längtan efter att göra det kommer att driva framtida generationer att skapa dessa färdigheter.

För tillfället kommer ditt behov av att besöka andra tider, dimensioner och frekvenser uppfyllas genom dina dröm-, meditativa och intressetider. Det finns inget du behöver göra annat än att vilja att sådant ska vara möjligt.

Det är dags att trycka på easy – knappen. Om du inte lyckas med det, fråga dig själv varför. Kanske är sådant fladdrande inte vad du behöver nu. Kanske blir det aldrig det.

Det här liknar när du av hela ditt hjärta önskade att en populär cheerleader eller quarterback var intresserad av dig – som så många av er hoppades under era tidigare år – bara för att upptäcka att den vuxna du inte längre var intresserad av den personen eller någon som liknade dem.

Ni är som ett barn i en godisaffär. ”Jag vill göra det, känna det och uppleva det.” Bara för att upptäcka att vissa färdigheter inte är intressanta för dig nu eller kanske någonsin.

Låt dig själv flyta in i dina nya färdigheter istället för att försöka pressa dig in i dem. Eller att insistera på att du måste ha samma färdigheter som andra bara för att upptäcka att du inte är intresserad av dessa färdigheter.

Tryck på easy – knappen för att upptäcka dig själv. Du har tryckt på den svåra, uppförsbacke -knappen under jordeoner.

Stanna, Vila, Lek, Tryck på Easy-knappen dagligen. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...