Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 9 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 9 augusti 2021

 

Att Förändras till Ert Bästa Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket glada över att få bevittna en av er i ett ögonblick av självrannsakan, även om ni inte gillar det ni ser inom er själva i just det ögonblicket. Medvetenheten är så stor, och det är något som många människor bara har när någon annan berättar för dem om en av deras egenskaper, en av deras vanor eller en aspekt av deras personlighet. Och då är svaret ofta att känna sig sårad, förrådd, attackerad och att gå i defensiven, som vanligtvis blir till en offensiv. Och så, de av er som är villiga att rannsaka er själva och vara ärliga och sanningsfulla om vad ni finner tar medvetandet om mänskligheten till nästa nivå, eftersom ni är villiga att förändra.

Ni kan fatta ett beslut om att ändra och fortfarande ha era hinder och stötestenar, och det kan bero på flera olika anledningar, men det som är viktigt är att ni fortsätter att gå tillbaka till den önskan och den avsikten att bli mer av den ni är, att bli närmare Källan, ett Väsen av villkorslös kärlek. Ni behöver inte vara perfekta för att vara Källa, men ni vill kunna erkänna att alla aspekter av er själva är verkliga och att några av dem behöver lyftas upp.

Det här är en tid att vara väldigt öppen och ärlig mot er själva, eftersom ni kan förändras snabbare än någonsin tidigare. Vi berättade nyligen för dig att manifestationen kommer att ske snabbare, och när vi säger något sådant tänker de flesta av er i termer av vad som kommer till er från omvärlden, som ett jobb, en partner, ett hem, fysisk hälsa och så vidare. Men vi pratar också om dig som varelse, själ, väsen, den som föder önskan i första hand. Ni är en manifestation. Er nivå av inre fred och harmoni är en manifestation.

Och så är det en bra tid att vara mycket ärlig mot er själva om de aspekter ni skulle vilja se ytterligare utveckling i, och ni kan vara ofullkomliga, för det ger er också möjligheten att vara villkorslöst kärleksfulla mot er själva. Nu är det inte dags att vara i förnekelse, inte att det någonsin finns en bra tid att vara i förnekelse. Men säkert när ni kan göra sådana gigantiska språng framåt i vilka och vad ni är, vill ni inte fastna i leran av en ovilja att undersöka er själva med uppriktiga ögon.

Bara att ha lusten att förbättra är något att må mycket bra av. Om ni vill vara en bättre människa, snällare, mer omtänksam och omsorgsfull, mer kärleksfull och att ge och så vidare, då är ni redan på väg att bli allt detta och mer. Och som vi sa i början känner vi så mycket glädje när vi ser någon av er till och med försöka bli bättre genom självrannsakan. Och så har ni naturligtvis vårt stöd och stöd från så många andra vid denna tid och hela tiden som ni försöker utvecklas och bli närmare att vara era Högre Jag där i kroppen.

Ni kommer alla närmare varje dag, men ni som gör det avsiktligt leder resten av mänskligheten, och det är något att känna sig mycket nöjd över just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...