Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 28 juli

Brenda´s Blogg

28 juli 2015

Kanal: Brenda Hoffman

 

Kära Ni,

De närmaste dagarna kan vara förenade med ångest och begrundan. Inte för att det är nödvändigt, utan för att ni upptäcker nya bitar som inte i linje med vad ni förväntar er av er själva.

En del av er kommer att upptäcka att ni inte har energi eller intresse att diskutera era förändringar i attityd, övertygelser och uppfattningar med andra. Vilket är att vänta under en sådan dramatisk förändring i ert varande.

Fram tills nu, även om ni förändrades både här och där, så bibehöll ni ert kända 3D varande.

Era tidigare förändringar har till stor del handlat om att upptäcka andra som inte kunde kopplas ihop med ert varande. Trots det, bibehöll ni ert 3D varandes integritet. Kanske föredrog ni ett par olika livsmedel, aktiviteter eller interaktioner, men totalt sett förblev ni de som ni har känt sedan ni trädde in på jorden i det här livet.

Så här kommer det inte nödvändigtvis att vara efter de närmaste dagarna. För ni börjar splittras från er kända 3D totalitet.

Ett sådant uttalande sannolikt får säkert er mage att vända sig, ert blod isa eller någon annan fras som indikerar att en sådan förändring kommer att vara till det sämre. Denna lilla förhandsrapport är för att låta er äras i det nya jaget som ni kommer att skapa de närmaste dagarna.

Splittringen är lite annorlunda mot vad som var sant för er under puberteten. Ni utvecklades kanske från en nära eller någon liknande relation med er jordliga familj till ett behov av att interagera med andra i samma ålder och med liknande intressen. En tillväxt som era föräldrar förutsåg och ni njöt av.

Skillnaden är att er förändring från de närmaste dagarna kommer att ske på en gång, i stället för stegvis under flera år. Övergången från barndom till ung vuxen med alla potentiella konsekvenser inom ert varande såsom från olika livsmedel till olika vänner till olika reaktioner. Ni, i ert väsen, kommer att flyga genom ert nya jags tonårstid under bara några timmar. Vilket innebär att ni troligen kommer att uppträda småaktiga, trumpna och griniga även mot er själva då ni snabbt går igenom era processer. Och då kommer ni att sluta.

Kanske gäller er oro att ett sådant uppenbart förakt för allt ni har accepterat och förväntat er i 3D kommer att skapa kaos och en förlust av vad ni hittills har skapat. Så är inte fallet – eftersom alla som vill vara eller är av ljuset kommer att gå igenom samma process. Skillnaden är att de av er som redan är av ljuset nu, kommer att förstå vad som händer och de som bara önskar ha ljuset kommer att bli livrädda över att de är galna på något sätt eller behöver medicinering.

Detta är en komprimerad händelse. För tiden är nu för att ni ska bli ert nya jag – den kräver er och alla som önskar delta i att påskynda er förändring. Även de av ljuset i gångna tider såsom Jesus, Buddha och Muhammed hade stora förberedelseperioder. För ni kortar av det som en gång tog år, till dagar. Och det som en gång tog dagar, till minuter.

Så det är så att ni kommer att vara en annan person inom ett par dagar. Inte så annorlunda att ni måste leva ensamma, utan som mogna unga vuxna. Eftersom detta kommer att vara ett komprimerat skift, kommer de närmaste dagarna troligen att överraska er lika mycket som någon annan.

Kommer ni ihåg puberteten när ni var lyckliga ena stunden och ledsna den nästa? Eller barnslig ena stunden och vuxna i nästa? Så kommer det att vara för er de närmaste dagarna. Sätt inte några parametrar kring denna förändring eller försök inte begränsa era känslomässiga svängningar till att ”passa in” med vad ni förväntar er av er själva i 3D.

Ni utvecklas i varphastighet vilket kommer att visas dramatiskt de närmaste dagarna – främst för er själva. Ni förlorar inte ert sinne eller er kropp. Dessa båda mognar bara med en hastighet som ni inte vana vid. Framtida varelser vet att sådant händer och varför. Men det som har varit sant sedan ni började denna underbara resa till ert nya jag, är att ni är Nya Jordens scoutmästare.

Er första reaktion kommer sannolikt att vara av rädsla, även skam. Så blir det inte i framtiden. För alla kommer att beakta fasen ungefär som ni nu beaktar tonårstiden.

Tillåt er själva att leka med detta nya jaget. Och tillåt andra detsamma. Det är en kortlivad händelse som ni en dag skrattar åt.

Ni mognar och skiftar allt snabbare varje dag. De delar som en gång tog decennier för er kommer att uppnås inom månader för framtida generationer. Och de delar som ni uppnått i månader eller dagar kommer att slutföras på några minuter med kommande generationer.

Ni är de första och därför en långsammare grupp. Framtida grupper kommer enkelt utforska det som ni modiga själar avklarade med rädsla och förundran. Ni är verkligen Nya Jordens scoutledare, fullt så modiga som någon historisk figur ni kan trolla fram i ert sinne. För ni utforskar er inre värld och delar den information ni samlar, likt de som ni talar med vördnad om från forntiden som reste världen runt i träbåtar, samt likt de som skapade kärleksfulla samhällen trots de svårigheter som krävdes för det.

Ni är mycket modiga. Ni ska veta att ni avklarat precis lika mycket för kommande generationer som vilken annan utforskare, klok person eller gud som helst har gjort, som ni nu talar om i dessa toner. Och ni tillåter / uppmuntrar andra att få del av er visdom via Internet, healing sessioner, seminarier, personliga interaktioner och så många andra sätt att kommunicera på som ni har skapat för just detta ändamål.

Ni är era egna gurus – och scoutledare för de generationer och varelser som önskar följa efter. Klappa er själva på ryggen, benet eller något annat ställe som förmedlar till er hur underbara ni är. Så är det.

Amen.

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Channeled by Brenda Hoffman 

Summary of Brenda’s July 23, 2015 channeled, 15-minute “Creation Energies” show at  http://www.BlogTalkRadio.com/brenda-hoffman:  You’re finding it more difficult to be around those who do not share love – even those entities you assumed would be in your life forever. You’re also learning new concepts that don’t always resonate for/with you. Rather than continuing duality by expressing your need to be right, know that such is your unique growth process that doesn’t require shifting the thoughts of others.

The title of last week’s “Brenda’s Blog” – her weekly, channeled blog for www.LifeTapestryCreations.com“Alien Spaceships – Global Reality?”

Brenda’s “Creation Energies” show and “Brenda’s Blog” contain different channeled information.

Du gillar kanske också...