Söndagens meditation av Eva-Lena, 2 augusti

Den kosmiska kärleken

meditationsbild1

 

Jordens människor vänder sina ansikten uppåt mot skyn. De väntar andäktigt på det som ska hända.

En port öppnar sig i skyn och en gestalt i vit klädnad visar sig för människorna. Var inte rädda! säger gestalten. Ni behöver inte vara rädda längre. Ingen ska längre förslava er. Ni är fria att skapa ert eget öde. Ingen tillåts längre att manipulera er. Ni har varit manipulerade och styrda i tusentals år. Nu är det slut..

Ta er kraft i anspråk och skapa en ny himmel och en ny jord. Jag är med er och hjälper er. De onda krafterna har inte längre någon makt över er. Ni är era egna herrar och kan skapa allt vackert ni vill ha åt er själva.

När ni blir osäkra och rädda blicka då uppåt och betrakta mitt ansikte. Då ska ni finna trygghet och och ro. Jag är kärleken i kosmos, Jag är budskapet från kosmos.

Ingen som inte vill mina jordiska barn något gott ska längre få verka på planeten. Jag har beslutat att en ny tid ska komma. Ni mina barn har lidit tillräckligt och ni, tillsammans med er Moder Jord, ska lyftas ur den tredje dimensionen och bli det ni en gång var, storslagna människor med större kapacitet

Den möjligheten ska styra er bort från det som håller på att hända på er planet och era nya förmågor ska få er att lyfta och se sanningen i skapelsen. Ni kommer att bli förvånade när sanningen når ert medvetande.

Förlåt då alla dem som orsakat er skada och förlåt dem som har utnyttjat er och fått er att lida! Genom denna process kan ni skaka av er alla bojor som tynger er själva och jorden.

 


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tid nyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...