Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 12 mars, 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 12 mars 2021

Kära Ni,

Många av er börjar känna en ny stillhet. Som om ni inte behöver något mer eller något annat. Denna känsla är platån innan ni flyttar in i er nya värld.

Ni har svept in er i en kokong av trygghet, för att upptäcka vad som finns inuti. Då påbörjade ni det annorlunda steget på jorden för att lära er att älska er själva. Även om ni snart kommer att känna behov av att lämna er trygga kokong, så känner ni er för närvarande nöjda, säkra och känner en förundran över att denna fridfulla varelse är du själv, med tanke på att ni igår var i rörelse konstant.

Även om vissa av er fann denna tillfredsställelse för länge sedan, så behövde majoriteten av föregångarna ta sig ut ur samhället, för att kunna förstå hur instängda de varit.

Allt det nya kommer nu i ert liv. Inte på grund av det som behövde elimineras, utan för att tankarna och handlingarna hos er inte längre är 3D. Som om ni hittat ert nya hem, även om ni aldrig vetat om att ert tidigare hem inte var ert rätta.

Som ett resultat av era nya intressen och handlingar, kommer ni att skapa ny konst, musik, aktiviteter och uppfinningar.

Och ni börjar känna av detta på sätt ni inte räknat med när ni inledde detta viloläge/ kokongstadium. Till att börja med var ni upprörda över att ni behövde vara för er själva eller i en lugnare miljö. Ni upphörde med många av era sociala aktiviteter och riktade era energier till att hitta glädje närmare hemmet. Glädjen har ökat precis som i ert förkokongstadium, tills dess ni inte vill göra några förändringar. Men det kommer ni. Inte för att ni måste det, utan för att ni blir trötta på isoleringen av er själva.

Ni antar troligen att ni kommer att återvända till hur det var före denna självisoleringsfas. Men ni tänker att det förra inte gav er mycket glädje eller var särskilt intressant. Som om ni måste vara intresserade av era tidigare liv, men inte tycks kunna skapa något intresse för det.

Samtidigt har ni knappast något intresse för det yttre, annat än att ni ägnar det lite tankar. ”I morgon kanske jag gör det här.” Och när morgondagen anländer, skjuter ni upp det ytterligare en dag, vecka eller månad. Hur det var är ointressant och det som ska komma, har ännu inte kommit. Så ni njuter av ert nuvarande tillstånd och kan inte föreställa er vad mer ni kan önska, göra eller vara.

Ni har nått en platå – inte er slutstation, bara en kort vilopaus.

Er nya kärlek till er själva driver er mot stora höjder. När ert kokongtillstånd är över och ni tar er ut ur den, kommer ni att ryta av glädje och kreativitet. Ni kommer att fungera annorlunda än i 3D, genom ert sätt att klä sig, interaktioner, tankar, uppfinningar, hem och levebröd.

För ni kommer inte längre ha samhällets förväntningar att uppfylla, för att få kreativiteten att blomma.

I 3D behövde ni vara utanför normen för att vara kreativa. För uppfinningar, nya tankar och handlingar utfördes av modiga själar med starka personligheter, vilket behövdes för att bekämpa samhället, och det var mer oroväckande än de flesta var villiga att testa. Så många 3D-skapelser och uppfinningar genomfördes aldrig, för att de var för psykiskt eller fysiskt skrämmande.

Sådana hinder finns inte längre. Kreativiteten aktiveras på sätt som ni ännu inte kan föreställa er. Se er själva som om ni haft ett 3D-lock över era aktiviteter. Ni bar kläder med färger som kanske passade just vid tillfället, och ni övervägde troligtvis inte ens att ha socialt upprörande kläder. Det var säkrare att passa in än att sticka ut i alla delar av ert liv, inklusive att skapa det som skulle vara ekonomiskt lönsamt istället för den egna tillfredsställelsen. Det fanns några avvikelser, men väldigt få bland miljontals 3D-människor. Passa in, gör rätt, agera och klä er på lämpligt sätt. Något som trimmades in i er 3D-varelse av er familj, samhälle, skolor, jobb och till och med vänner.

Den nya ni-regeln är att vara er själva – vad det än betyder. Så udda-ordet eller udda handlingar kommer inte längre att vara udda, bara annorlunda. Och fel kommer inte längre att vara fel, bara annorlunda. De gamla reglerna har upphört. Alla skapelser behöver inte finnas inom en viss ram, inklusive att slutligen producera en produkt för att tjäna pengar. För i det nuvarande 3D-samhället så handlar det om att visa ett ekonomiskt värde. Det är inte att säga att ekonomin inte längre kommer att vara en del av er värld, men bara en viss del av er värld, precis så som färgerna blått eller orange. Färgerna blått och orange finns i många olika nyanser, och sakerna i er värld är inte antingen blå eller orange.

När ni lämnar er kokong kan ni tänka och agera fritt, på ett sätt som nästan kan få er att känna er berusade av kraft och glädje. ”Du menar att jag kan göra det här eller det där, och ingen kommer att notera det eller bry sig, såvida de inte känner för att skapa något liknande tillsamman med mig?” Så ni kan hålla på tills ni tycker det är tråkigt, och sedan gå vidare.

Ni är inte de ni var innan hamnade i viloläge – inte heller samhället eller världen i allmänhet. Det som var finns inte mer. Och vilka ni kommer att bli, vet ni inte ännu. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.
Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.
Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...