Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 mars 2021

Vårdagjämningens Energier, Era Energifält & den Nya Jorden ∞ 9D:s Arkturiska Råd, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur ni alla har acklimatiserat er och utnyttjat energin för vårdagjämningen. Dessa energier finns hos er, och de kommer att fortsätta finnas där på grund av öppenheten hos de av er som är vakna. Ni jordar dessa energier i den fysiska verkligheten, för er själva och andra. Andra som inte är vakna och har lite motstånd inom sig som hindrar dem från att få tillgång till dem full ut, kommer att dra nytta av deras interaktion med er.

Ni erbjuder andra tillstånd att öppna upp och ta emot, eftersom ni redan har gjort precis det. Omedvetet vet andra människor att det är något med er som är rätt, som är helt, som är anpassat till det de vill vara anpassade till, och ni utstrålar också högfrekventa energier. Dessa högfrekventa energier erbjuder er något ni aldrig tidigare haft; det är ett filter, och filtret hindrar andra från att kunna projicera någonting in i era fält som har lägre vibrationer. Dessa energier vid vårdagjämningen, rensar också bort från ert energifält det ni har plockat upp, och det som har projicerats in i era fält under hela er tid på Jorden.

Så, detta är en tid av stor frihet, större suveränitet, och det är en möjlighet för er alla att skapa som ni aldrig tidigare skapat, för ni kan göra det utan någon inblandning. Och ni kan inspirera andra som kommer att se er operera från detta fria tillstånd, med mindre bagage och mindre begränsningar. Detta är ett av de många sätt ni har för att leda era medmänniskor till ett högre medvetandetillstånd. Ni gör det mycket mer genom att vara exempel, än ni kan göra med ord. Ni hjälper så många andra människor bara genom att vara er själva, bara genom att vara så öppna som ni är, och bara genom att vara villiga att förändra.

Ni är där för att skapa en bättre värld, en värld för alla att leva i harmoni med varandra, och det finns ingen bättre tid än nu att börja realisera denna nya värld i er upplevelse. Och från det högfrekventa tillståndet kan ni bjuda in andra att gå med er, andra som kanske inte delar er tro, men som vet att de vill må bättre, att de vill känna sig friare och mer suveräna. Ni lever i en tid med stora förändringar, och det är förändringar till det bättre; det kommer det alltid att vara.

Ni får möjlighet att uppleva er själva som kraftfulla skapare, men ni måste tro att ni kan skapa en bättre verklighet, en bättre jord för alla, och det betyder att en del av er fortfarande måste släppa tanken på att ni är offer som blir förtryckta. Människor kan och kommer att försöka förtrycka er, försöka göra er till offer, men ni behöver inte gå med på något av det. Det första steget är att erkänna att ni skapar er verklighet, att ni är kraftfulla varelser och nu kan ni skapa er verklighet med mindre störningar än någonsin tidigare. Vi är mycket förväntansfulla att få se vad ni kommer att göra med den friheten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...