Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 15 januari, 2021

Kära Ni,

Ni kanske är rädda för att det som varit fortfarande är en del av er. Att det trots allt ert arbete med övergången, ingenting kommer att förändras.

Förändring är oundviklig. Ingenting är statiskt, eftersom Universum ständigt utvecklas. Och även om det kan verka som om jorden varit statisk genom tiderna, så kan historiken visa på hur 3D-mänskligheten utvecklats från att bo i grottor, till det moderna hemmet fyllt med teknik. Dessutom utvecklas mänskligheten ständigt från spädbarn till åldringar.

Skillnaden nu är att det är så mycket ni inte vet. Er kropp förändras, liksom era tankar och handlingar. Samtidigt förväntar ni er en plötslig övergång från rädsla till kärlek, som kommer av att ni liksom slår på en strömbrytare. Vad ni inte har märkt är hur ni redan skiftat i tankar och handlingar. Det spelar ingen roll, bara en påminnelse om att ni har förändrats.

I den här nya fasen kan ni känna det som om ni återvänt till rädslan från förr. Ni kan se glimtar av tidigare ageranden eller rädslor. Skillnaden är att ni nu är fyllda med tillräcklig kärlek till er själva, för att kunna uppleva dessa glimtar eller förnimmelser på ett nytt sätt, med en ny känsla. För ni går inte bakåt, utan ni ändrar istället dessa bilder inom er.

Även om ni kanske ännu inte har erkänt att rädslan i 3D-livet adderades till er nuvarande rädsla, så kommer ni sannolikt att återvända till dessa tider eller platser. Detta är det första steget i tidsresor, för att så att säga, märka om, prägla om de skrämmande tiderna och platserna, i en neutral eller till och med kärleksfull miljö.

Kanske säger ni att sådant inte är möjligt – att det är vad det är. Vi påminner er då om att ni är kraftfulla varelser som kan ändra era perceptioner om ni vill. Det är dags att granska de bitar som förändrade kärleken till er själva, under denna livstid. Vissa av er utökar till och med granskningen till före denna livstid.

Det spelar ingen roll vad ni önskar ta itu med eller varför, bara ni rensar de delar ni gömt undan. Även om några av er granskade dessa liv eller händelser genom en regressionsprocess, så gjorde ni det av en anledning. Troligtvis utforskade ni dessa bitar, för att förstå varför ni gjorde som ni gjorde. Denna fas kommer att ändra perceptionen på det agerandet eller tiden. Så ni kommer att se dessa tider genom en ny lins, där ni älskar er själva.

Denna fas är till för att byta lins, till något ni kan kalla för rosafärgade glasögon. Det innebär inte att era 3D-rädslor inte fanns där ni levde och skapade rädslan, utan att ni nu befinner er i en kärleksbaserad tid, som bemöter dessa ageranden och rädslor på ett annat sätt.

Ni kanske förstår bättre om ni tänker på era historieböcker. De som skrev dessa böcker var oftast vinnarna. Samma saker eller tider beskrivs på annat sätt, än de som förlorade striden eller kriget. Därför kan ni få två beskrivningar av samma händelse, grundat på olika perspektiv.

Ni gör nu på samma sätt – ändrar ert perspektiv från rädsla till kärlek. Kanske kommer ni att upptäcka att ni själva gjorde detta mot någon, innan de gjorde det mot er. Eller inte. Oavsett från vilket perspektiv ni än bestämmer er att se dessa tider, så kommer det att vara med kärlek, istället för rädsla eller hat.

Era första intåg i rädslan i detta liv kan vara skrämmande, upplysande eller roligt. Det spelar ingen roll. Allt som betyder något är att ni återbesöker de djupt dolda rädslorna, som påverkar er förmåga att acceptera eller älska er själva. När kärleken till er själva dominerar, kommer annat från era rädslor också att förändras.

Att återbesöka det förflutna med ett annat perspektiv, handlar inte om att ni förlåter andra. Det handlar om att ni förlåter er själva. För små rädslobitar har ackumulerats i ert psyke i evigheter, och de fortsätter att påverka er. Just nu kan många av er inte förstå hur ni ska kunna förlåta eller glömma något, som någon från ett politiskt parti, medarbetare, arbetsgivare, granne, familjemedlem eller andra, sa eller gjorde.

Sådana känslor kommer att förlåtas när ni förlåter er själva.

Många av er säger att ni har rensat och rensat och rensat under hela denna övergång. Det har ni. Men dessa dolda rädslobitar är de ni samlat på er under alla era liv på jorden. Varför ogillar eller gillar ni någon direkt? Varför är ni rädda för vatten, eld, hundar, knivar eller vad som helst?

Denna första räd för att flytta ert perspektiv, kommer sannolikt att vara dold rädsla från dessa livstider. När ni väl har ändrat perspektivet kommer annat troligtvis att falla på plats nästan automatiskt. Självklart agerar några av er i den här fasen 24 timmar om dygnet, via minnen på dagen och händelser i drömmar om natten.

Oavsett process, så kommer denna fas att ändra era personliga perspektiv på sätt ni inte ens kan föreställa er nu. Det som var hemskt eller skrämmande kommer att neutraliseras. Och det som var glädjande kommer det att bli mer av. För de glada minnena omgavs ofta av rädslan för “men tänk om?” Inte för att det ens då gällde, men er rädsla från tidigare liknande erfarenheter, förmörkade alltid några av glädjeämnena.

Om ni vill kan ni tänka att ni skriver om hela er jordhistoria, där ni är segrare istället för förlorare. Eller ännu bättre, att ni just köpt en vacker uppsättning med rosafärgade glasögon, som tar bort “men tänk om” för alltid. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.
Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Maggan

You may also like...