Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari 2021

 

Det Verkliga Evenemanget Ni Väntar På

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har den största respekten för mänskligheten eftersom den väg ni har valt är fylld med fler utmaningar än någon av oss skulle tänka sig att ta på sig här i de högre världarna. Vi ser er som pionjärer som var villiga att utforska djupet av mörkret och förtvivlan, och allt i syfte att få nya upplevelser som skulle leda till en ytterligare expansion av Källan. Nu, när vi säger det, vill vi påminna er om att ni är Källan. Källan är inte en Varelse som finns utanför er; Källan är inuti er, och så är allt annat.

Det vi vet är mycket svårt för er alla är att acceptera sanningen att även en person eller en tro som ni föraktar finns inom er och inte är skild från er. Vad det betyder är att mänskligheten behöver ödmjukhet för att komma till nästa steg i utvecklingen av ert medvetande. Ni kan inte bara stanna högt uppe över allt i en regnbåge och se ner på alla andra. Fall inte i fällan att tro att ni har tänkt ut allt, att ni gör allt korrekt och att ni har rätt tro och information. Det skulle vara tråkigt, hindra er tillväxt och vara en typ av dödsupplevelse som inte existerar.

Ni slutar aldrig växa. Ni slutar aldrig att expandera och ni slutar aldrig bli mer av den ni verkligen är. För att göra alla dessa saker behövde ni slutet på spektrumet för att existera längst bort från Källan, längst bort från ljuset och den kärlek som är er sanna natur. Vad är mer likt Källan än att kunna älska mörkret och de som arbetar i mörkret? Om ni verkligen förstår vad skiftet i medvetandet är, vet ni att det inte bara handlar om en solblixt och tre dagar av mörker. Om ni verkligen vet vad skiftet handlar om, vet ni att den verkliga händelsen är att ni blir mer som Källenergi, och det innebär att erkänna att allt är inom i er, även de ni vill fördöma, till och med övertygelser ​​som ni inte kan förstå hur någon ens kunde underhålla.

Återigen har ni vår respekt och beundran, för när vi beskriver för er vad ni blir ombedda att göra, inser vi vilket enormt berg som ska bestigas, särskilt när en av dessa varelser som representerar sant mörker har gjort något åt ​​er eller någon ni älskar. Ni kommer att säga att det inte är rättvist och att det inte borde vara så, men det är en del av er resa och alla andras resa för att uppleva riktigt hemska saker under hela ert liv där på planeten Jorden.

Nu hade de flesta av er de riktigt fruktansvärda upplevelserna i tidigare liv, och under denna livstid är ni tänkta att rensa dessa traumer. Det är inte heller en avundsvärd uppgift att anmäla sig till, och än en gång är det svårt för oss att ens förstå det valet. Men ni gjorde det, och vi vet att ni gjorde det för att ni är där. Och om ni är där får ni också den största möjliga åkturen. Ni får vara på pendeln när den svänger in i ljuset och bär er och resten av mänskligheten med dit ni alla hör hemma. Ni blir ert Högre Jag och ni blir femte dimensionella, och ni visste exakt vad ni gjorde när ni valde den resan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...