Brendas Blogg via Brenda Hoffman 20 september, 2016

Bild t Michaels text

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

20 september, 2016

Kära Ni,

Många av er väntar på att ert nya liv ska börja – det har börjat. Även om skiften kommer att inträffa och förändringar dyker upp längs vägen, så har ert liv av glädje börjat.

Kanske du fantiserar om att någon som är större och klokare än du ska ge dig ett klartecken för att du ska kunna bli den du är – i likhet med ett större syskon som tar hand om dig när en bråkstake dyker upp.

Du är nu en storebror eller storasyster, även om detta koncept fortfarande måste bli en del av ditt trossystem. Du är den kloka som du har väntat på. Även fast du inte ännu har fått kontakt med största delen av dina nya färdigheter, så utvecklas du snabbt till den nya som du är, med alla de färdigheter som du har hoppats på.

Det betyder inte att du inte just nu skulle ha färdigheter, utan det påminner dig i stället om att du håller på att växa in i ditt jag. De kommande veckorna av pågående energier kommer att befästa vem du i sanning är.

Du kanske tror att du alltid har varit den du är. Du står upp för dig själv, trots nejsägarna. Du valde det liv som du nu lever. Det stämmer – men bara med en begränsad mängd möjligheter. Den biten som du fortsätter att ignorera är din evolution.

När du utvecklas, blir det som en gång var otroligt eller fantastiskt till vanlig vardagsmat.

Precis som det var när du kom in i puberteten och fantiserade om en viss kille och du gjorde allt som var möjligt inom de ramar som du kände till, för att locka honom att lägga märke till dig. Vi vågar oss på en gissning att de flesta killar som du en gång önskade att skulle lägga märke till dig, inte är de som du nu skulle välja att umgås med. Så det stämmer att du var du i 12-års åldern och du fortsätter att vara du, med färdigheter och en mognad som du inte kunde ha föreställt dig när du var 12 år.

Du utvecklas och mognar snabbt – och vi måste betona snabbt – till att bli en ny du inombords. För verkligen, om du är din egen VD – och det är du – hur ska du kunna bli någon annan? Samtidigt, den du som du håller på att bli, är mycket annorlunda än den du som du nu är.

Du håller inte på att förlora dig själv. Du lägger till dimensioner som du ännu inte ens kan drömma om. Samtidigt är du av jorden på din nuvarande boningsplats och i din fysiska kropp – och du lägger märke till att din varelse skiftar när du i högre grad blir dig själv.

Du har gjort framsteg från första klass i 5D till pubertets-5D. Skillnaden är att du inte har riktmärken som skolår eller födelsedagsfester, där samhället informerar dig om dina förmågor. Så vissa dagar är du arg på alla Universa. Andra dagar är du arg på dig själv, för att du inte kan skapa vad du vill ha. Och ytterligare andra dagar gläder du dig över att få se en blomma slå ut.

Antagligen förstår du nu den här tiden i din utveckling. För de av er som har barn eller omges av barn, känner till hur puberteten kan vara en ändlös ström av känslor, från barnsliga handlingar till ilska, till tankar och tillbaka till barnsliga handlingar, inom några minuter. Så är det för dig just nu.

De av er som följer våra meddelanden minns hur snabbt ni har utvecklats från första klass i 5D till puberteten. Att detta inom loppet av några veckor har kunnat ske för dig, borde vara en indikation på att en mognad snart kan förväntas. Så det stämmer att du är du men du går snabbt igenom en mognad. Det är något som du ännu inte kan upptäcka, för det håller på att ske med dig.

Inser du hur svår denna sits är för dig nu, men ändå en kärleksfull välsignelse för dem som följer?

Kanske du på olika sidor, bloggar, i videofilmer mm har lagt märke till hur svårt vissa jordevarelser nu tycker att det jordiska livet är? De rör sig genom själens mörka natt. Den biten gick du igenom för längesedan. Du har instruktionsboken inom dig, för att kunna informera andra, om du så önskar, att deras själs mörka natt kommer att ta slut snabbare än vad som gällde för dig.

Ni är nu den tappra gruppen i er 5D-pubertet, som ”vågade gå dit ingen förut hade gått”, trots era rädslor, er ångest, ilska och ledsenhet.

De som följer efter er kommer snabbare att uppnå det som ni uppnådde, med mycket lite hjälp, annat än viskade meddelanden från era råd och guider.

Nu när ni har vuxit från era råd och guider inom fler än ett område, blir ni de budbärare som man söker sig till. Och de meddelanden som de som följer får tillgång till, är de som ni skapade under ert skifte till 5D.

Ni utvecklas så snabbt att era råd och guider har tagit beslutet att ge er fria tyglar. De förväntar sig helt och hållet att ni ska rapportera era observationer via era jordiska dokumentationer eller dela med er av informationen direkt, via era råd och guider.

Ni är inte ensamma. Era råd och guider följer er ständigt och beundrar er uthållighet. Samtidigt har ni tagit er bortom deras expertisområden. De kan säkerligen iaktta era nästföljande steg och ge er information i begränsad skala. Men de ser inte längre den stora bilden, för ni har förflyttat er bortom allting som någon på jorden eller i alla Universa har upplevt.

Ni är alla Universas storebröder och storasystrar – snart blir ni de nya vuxna i alla Universa, i all er lysande prakt. Ert ljus kan inte stängas av även om ni önskar göra det. Inte mer än vad inträdet till puberteten kan stoppa de förändringar som behövs för att bli vuxen.

Därför förundras vi över er och ert mod. Och vi är förundrade över hur snabbt ni förändrar jorden och i och med det, alla Universa. Ni är i sanning stjärnorna i alla Universa.

Så är det. Amen.

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...