Brendas Blog via Brenda Hoffman, 8 februari 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman,

8 februari 2019

Många av er tror att allt inte är så bra i er värld. Att rädslans onda ande fortsätter att hålla Jorden i sina händer. Att ni inte har kontroll på ert liv och ert levebröd. Att någon utanför er fortsätter att dra i trådarna så ni dansar till rädsla.

Även om Universum gång på gång har informerat er om att detta inte längre är sant, så ser eller erhåller ni väldigt lite information om motsatsen. Så ni väntar på att Jorden skall förändras från rädsla till kärlek så att ni kan förstå er roll.

Det ni försummat att lägga märke till är att ni är annorlunda nu jämfört med innan ni började er övergång i denna livstid. Sannolikt är ni nu mer självsäker eller bekväm med er varelse än tidigare.

De flesta av er har tillskrivit dessa skillnader till ålder eller er frigörelse från vissa sociala aktiviteter som arbete, skola eller föräldraskap. Er förändring handlar inte om att ni naturligt slappnar av när ni inte längre behöver generera pengar genom betald anställning, att ni gått färdigt era kurser eller lättnad över att barnen nu är självständiga vuxna.

Denna kanalisering handlar om att ni accepterar er själva utan att blanda in yttre krafter. Ett koncept som kan vara svårt för er att förstå därför att ni tror att ett annat arbete, mer pengar osv. är allt som krävs för att ni ska kunna visa upp er fulla styrka.

Det ni har glömt är att ni utvecklas inifrån och ut. Er sanna varelse är inte bunden till ert arbete, er ekonomiska trygghet, era relationer eller föräldraförmåga. Ni utvecklas trots dessa yttre faktorer.

Därav drar ni slutsatsen att bara lite förändras i er värld.

Ja, det är många som främjar och agerar på 3D-rädsla. Men det är fler som är trötta på det spelet men ännu inte förstår hur man reder ut rädslo-nystanet de är beroende av, som binder dem till andra och viktigast, till sig själva.

De känner att 3D-rädsla inte längre är roligt eller ens acceptabelt, men har inte resurserna att förstå vad de kan göra åt sina nya känslor.

Det är er roll att visa upp er glädje över livet i alla former. För den uppvisningen mer än motverkar den rädsla som är gammal och trött för majoriteten av jordvarelserna.

För eoner sedan, i början på denna rädslofas, var det roligt att hitta och uppvisa rädsla med tankar som ”Jag är en kraftfull Universell varelse som leker med rädsla”. Mycket som det är när ni ser en skräckfilm eller åker skidor nedför en brant backe – ni skapar en lek med rädsla om ni så vill.

Skillnaden för de flesta är att rädsla inte längre ger en känsla av att ha åstadkommit något, utan istället fruktan för en fortsatt tvålopera utan slut. Även om skräckfilmer också fortsättningsvis produceras och berg är tillgängliga för de mest äventyrliga skidåkare, så är det som de flesta jordbor börjar längta efter en känsla av frid och välvilja.

Denna känsla ligger vilande inom de flesta ni interagerar med, i väntan på att blomma om den ges rätt jord (tillåtande dem att vara) och solsken (er glädje). Er uppmuntran till alla är ert pågående behov av att vara er själva.

Så ni ropar högljutt på er unika varelse i både tanke och handling.

Ni är ljusfyren av glädje som kommer som ett resultat av att ni gjort anspråk på er nya varelse. Oavsett hur mycket ni än försöker dölja er styrka, ert varande, så pyser den ut ur varje por i er varelse. Det är den glädjefyllda styrkan som andra börjar lägga märke till och vill veta mer om.

Ni förändrar inte jorden en person i taget. Istället förändrar ni jorden genom att veta att ni är starka och kreativa.

Acceptera er styrka och tillåt sedan er själva att visa den styrkan. Ni kommer inte att bli skadade eller bespottade som ni sannolikt blev i tidigare jordeliv. För tiden har kommit för er att vara er själva i all er sanning – en mycket starkare orsak att vara än någon rädsla för upptäckt ni kan föreställa er eller minnas.

Kom ut ur ert skal för världen väntar. Viktigare ändå är att ni väntar på att ni ska bli ett i er kraft och glans.

Ni förändrar jorden och därmed Universum. Ni är inte någon vek entitet som väntar på nästa rädsla som kommer att störa ert varande. Ni är en kraftfull Universell varelse som accepterat detta ansvar att vara i all er glans.

Sluta låtsas att ni är svaga eller att ni måste svara inför andra. Sluta låtsas att reglerna i tidigare liv eller till och med detta liv har något att göra med nya ni. Ni är en förstörare och skapare i samma. Ni förstör rädslans jord och skapar en ny glädjefylld jord.

Ert behov av att ha någon som definierar er är slöseri med er tid, och vår tid. Ni definierar er själva.

När ni upptäcker er glädje, kommer ni att upptäcka er roll. Och när andra observerar den uppvisningen av glädje, om det så är ett leende eller en ny skapelse, kommer de också att våga komma fram. Er roll, och enda roll, är att följa er glädje och allt annat kommer att falla på plats.

De flesta av er tror att ni måste ha någon grandios plan av skapelse för att vara en livskraftig nya ni. Vilket skiljer sig lite från det gamla diktatet att ni är viktiga om ni har rätt inkomst, arbete, hudfärg, kön osv. Alltihop 3D kontrollfaktorer som inte har något med er att göra.

Ni är lika kraftfulla när ni ler mot ett litet barn som någon som skapar en ny social miljö. Storleken och tyngden av er glädje har inget att göra med er roll eller era aktiviteter. Sådana jämförelser är bara en tillbakagång till 3D-bättre än. Följ er glädje och ni kommer att förändra världen.

Om ni följer diktaten av rädsla så som ”jag är inte tillräckligt bra eller, någon kan skratta åt mig”, följer ni 3D riktlinjer i en bortom 3D värld. Och förnekar de kreativa förmågor ni i eoner arbetat på att finslipa.

Ni är inte som ni en gång var, och det är heller inte jorden. Gör anspråk på er själva i all er glans genom er glädje, och ni gör anspråk på er roll. Vänta på att någon ska tala om för er vem ni är eller vem ni borde vara och ni återvänder med en smäll till 3D varande. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...