Brendas Blogg via Brenda Hoffman 22 november 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 22 november 2021

 

Kära Ni,

Ni har ett behov av att röra er snabbare än ni kan ännu. Även om ni är av den 5:e dimensionen eller högre och har passerat genom Universums mysterier, finns det några gnistrande ställen att passera innan ni är helt kompetenta.

Dessa få gnistrande steg sker under den mest sociala tiden på ert år. Så är det att ni kommer att ha blandade känslor om att springa hit och dit för att lugna den här släktingen eller den vännen.

En del av dig kommer att känna glädje, men en annan kommer att försöka behålla ditt viloläge trots allt. Du kan känna dig som om du slits i två delar. Ingendera riktningen är hemsk. Du lär dig bara att lyssna på dig själv istället för att följa de förväntade sociala gracerna.

Du kanske hävdar att du har följt din inre röst i månader eller år. Vilket stämmer till viss del. Men du förstår ännu inte att när du blir mer av 5D eller bortom, ändras din inre röst. Det som verkade roligt som 3D-tioåring är inte alls intressant vid 25 års ålder. Så är det nu. Din inre röst mognar – mycket snabbare än du förstår. Det är som om du mognar i warphastighet inom ditt väsen.

Dina fysiska kroppsförändringar kommer inte nödvändigtvis att vara synliga för andra – särskilt 3D-andra. Samtidigt förändras din inre röst så snabbt att dina intressen förändras dagligen, till och med varje timme.

Så den här helgperioden känns rörig. Kanske vill du återvända till dina 3D-helger bara för att göra det och känna lite eller ingenting. Nästa dag vill du inte delta i några festligheter för att bara känna dig ensam eller utanför – ungefär som du kände att du inte var inbjuden till en födelsedagsfest i grundskolan.

Du kommer att bli förvirrad denna helgperiod när du avgör vad du känner eller behöver. I likhet med dina tonår, när du svävade mellan barndomen ena stunden och ung vuxen ålder i nästa.

Du kanske tänker på veckorna fram till början av ditt nya kalenderår som din 5D och bortom unga tonårstid– hoppande mellan 3D-längtan och 5D och bortom behov.

Var inte rädd. Du kan inte göra ett misstag, för du är av 5D. Du mognar bara inom 5D snabbare än vad som var sant i 3D.

Ditt fysiska utseende kommer att förändras eftersom dina drag blir mjukare och mer fridfulla – vilket lockar andra till din nya varelse. Även om vissa av er kanske ändrar er fysiska form något, kommer den förändringen inte att vara anmärkningsvärd nog för att andra i 3D skall märka det. Ditt uppförande kommer att bli din mest dramatiska förändring. Från oro och rädsla till frid och förnöjsamhet. Vilket mjukar upp dina ord, din fysiska varelse och dina handlingar.

Även om de närmaste veckorna mer är en inre än en fysisk förändring, kommer resultatet att bli lika dramatiskt som det var när du mognade från dina tidiga tonår till ung vuxen ålder. Dina sinnesstämningar, handlingar och intressen kommer aldrig att bli som de var i 3D.

Även om du kommer att attrahera nya vänner och intressen inom en snar framtid, kan de närmaste veckorna vara mycket förvirrande. Tillåt dig själv att mogna i din takt, precis som det var när du var tonåring. Och erkänn för dig själv att du kommer att vara en helt mogen 5D-entitet eller mer inom några veckor men att du inte är där ännu.

Så straffa inte dig själv för att du hoppar mellan handlingar eller beslut – och ändrar ditt sinnelag och dina känslor från ett ögonblick till ett annat. Sådant är att förvänta med tanke på hur mycket ditt inre väsen tar på sig när energierna spränger igenom och omkring dig de närmaste veckorna.

Tillåt dig själv att vara.

Det finns ingen anledning att be om ursäkt eller ändra ditt beteende till att bli något du inte är. Inte heller att du behöver ha en pågående ångest över vad du sa eller gjorde som ung tonåring och försökte passa in trots ditt behov av att vara en unik individ. Du är du – och du utvecklas, förändras och mognar minut för minut under de närmaste veckorna.

Samtidigt förändras ert samhälle. Så allt verkar upp-och-ned – eftersom det är det. För du är på väg att bli en ny mogen varelse i en ny mogen värld.

Lita på oss när vi, från Universum, säger till dig att du kommer att vara en annan varelse med annorlunda behov om bara några veckor. För inte bara mognar du internt i en fenomenal hastighet, det gör också jorden. Du och jorden är i en 3D-ungdomsfas som kommer att skifta till mognad på veckor istället för år.

Du undrar förmodligen vad som kommer att hända med dem som vill vara kvar i 3D, som vill leva i rädsla. Ingenting. Mer än vad som var sant för de varelser från din skola som förblev omogna. Du fann dem inte tillräckligt intressanta för att upprätthålla relationer med dem, inte heller de med dig. Två mognadsnivåer i vuxna kroppar – ingen av dem kommer sannolikt att upprätthålla kontakt med varandra. Och så är det. Så var det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ” Blog & Subscribe ”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen bibehåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...