Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 november 2021

 

Era tankar … tillhör de er?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska kapabla att släppa det vi kan känna inte längre tjänar oss. Vi har haft perspektiv, idéer och tankar som vi var tvungna att släppa taget om vid vissa tillfällen i vår utveckling, eftersom vi kunde känna hur mycket de höll oss tillbaka och tyngde oss. Vi förstår att miljön ni befinner er där på Jorden kräver att ni gör det här ganska mycket, och vi vill bara att ni alla ska veta att det inte är ert fel när ni tänker på en tanke som är tung, oroande eller till och med störande för er. Ni föddes in i det där systemet där dessa tankar och tankeformer, dessa tankebanor och tankeströmmar fanns före er ankomst.

Om en bebis föddes i ett rum där folk rökte, skulle ni inte skylla på barnet för att ha andats in passiv rökning, och ändå mår ni ofta dåligt över er själva på grund av era tankar, men era tankar kommer inte inifrån ert huvud. Er hjärna tar upp och tolkar energin som är den tanken, och ni blir medvetna om den i ert medvetande, och sedan måste ni bestämma er för om den tanken är en ni vill fortsätta tänka, om ni vill fortsätta gå ner i denna tankegång, eller om det inte känns helt rätt för er, och ni vill släppa det. Det här är val ni måste göra om och om igen där på Jorden på grund av de energier som fanns när ni föddes och som fortsätter att vara närvarande nu, och vi vill bara säga till er alla att det aldrig har varit lättare än just nu att ändra er.

Det har aldrig varit lättare än just nu där på Jorden att ställa om tankar som kommer att tjäna er och mänskligheten i mycket större utsträckning än de som har varit närvarande, de ni har tänkt och fortsätter att tänka. Medvetenhet är nyckeln, för om ni kan vara medvetna om era tankar kan ni släppa dem, och när ni väl släpper en tanke med lägre vibration kan ni komma till den vibration som finns inom er som lockade den tanken till er från början. De kommer inte bara till er slumpmässigt, men naturligtvis föddes ni runt vissa människor, och de människorna tänkte tankar, och de tankarna blev lättare för er att ta emot och översätta och tänka på som era egna.

Men vid en viss tidpunkt inser ni förhoppningsvis att ni har ett val och att ni inte behöver välja att tänka som de som fostrade er. Ni kan tänka annorlunda, och ni kan söka det som är framsteg utifrån ert perspektiv och hela det mänskliga kollektivet som ni är en del av. Nu är ett bra tillfälle att vara uppmärksam på vad ni tänker, om ni vill fortsätta tänka dessa tankar, och sedan vara tillräckligt medvetna och medvetna som ni säkerligen är för att släppa dessa tankar, det är verkligen vad vi rekommenderar.

Släpp dem och känn vad som finns bakom dem. Känn vibrationerna; andas in i den. Om det inte är en bra känslovibration, låt det gå genom medveten medvetenhet om det och hur det känns, och ni kommer att sätta er själv i en bättre position för att få tillgång till tankar som känns bättre för er, tankar som i sig är bättre eftersom de vibrerar vid en högre frekvens, och det är ett enkelt sätt att förändra ert liv och er värld.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...