Brendas Blog via Brenda Hoffman, 27 september 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 27 september 2019

 

Kära Ni,

Era dagar verkar flyta på utan någon förändring – den ena dagen efter den andra är likadan. Åh, det finns gnistor här och där, men ingen eld, ingen anledning att göra mycket väsen av någonting, annat än att låtsas vara intresserad av något. Allt verkar vara för mycket.

Detta beror på att du befinner dig i ett vilande, eller kanske bättre uttalat, i ett tomt skede för du gör mycket internt arbete. Så din yttre värld verkar nästan dimmig. Du har inga andra konkreta fästpunkter än de du har haft de senaste månaderna. Fästpunkter som inte nödvändigtvis är spännande, de finns bara där. Dessa bitar är din säkerhetsfilt som håller dig, om du vill, på jorden när din inre varelse skiftar minut för minut. Vilket resulterar i möjliga förändringar i dina sömn- eller aktivitetsmönster.

Vi önskar att ni vet att allt är bra innan vi talar om era interna skiften. Detta sista tryck före ert kalenderår 2020 är för att se till att ni är redo för den globala förändring som sker under nästa år. För före det globala skiftet 2020 var ni av 5D, men fungerade mycket av tiden som om ni var av 3D. Inte nödvändigtvis i era tankar, utan i era handlingar – när ni deltar i det här partyt eller den aktiviteten eller inte fungerar som ni en gång gjorde på grund av den inre förvirringen som sådana aktiviteter orsakar.

Dessa 2020-förberedelser inkluderar både era inre och yttre varelser som fungerar annorlunda än vad som någonsin har varit sant för er under tiden ni varit på jorden. Kanske har ni fått en inblick i vad era nya handlingar och reaktioner kommer att vara, kanske inte. Det spelar ingen roll. Allt som är viktigt är att ni vet att er värld aldrig mer kommer att vara som den var de senaste åren. Att ni har förberett er för den här tiden.

Dessa förberedelser är nästan över. För ni är inte längre 3D, och ni kommer inte heller att finna det nödvändigt att låtsas att ni är det, vilket har varit sant så länge som ni har varit av 5D. För de flesta av er har gömt sitt skifte och trott att er sanna varelse inte kunde visas upp.

Under 2020 och därefter bryr du dig inte om vad andra tycker om dig. För du kommer att vara på en sådan annorlunda plats att klagandet från 3D-förväntningar inte längre berör dig externt eller internt. Så är det att skillnaden mellan 3D och 5D kommer att formaliseras.

Kanske är du nu orolig för att de du älskar inte kommer att göra förändringen, så att säga. Att du igen förlorar vänner och familj. Det motsatta är sant. För denna uppdelning kommer att vara så uppenbar att de du interagerar med antingen kommer att vara följare eller 5D. Och de som du nu finner är dina gå-till vänner och familj är troligen följare.

Avståndet mellan 3D och 5D kommer att bli mycket tydligt.

För jorden är inte längre av 3D, inte heller är du eller miljontals andra det. Några av er kanske betecknar det vi talar om som uppstigning. Eller tror att ni kommer att stiga upp från jorden i vita kläder för att skapa en ny jord. Det spelar ingen roll. Vet bara att det som finns idag inte kommer att finnas år 2020 – inte för dig, jorden eller de flesta jordbor.

Även om framtiden nu är vid soluppgången kommer den att vara i full sol år 2020.

Svårigheterna för dem med 3D kommer att fortsätta och öka. Något du kommer att observera, men inte nödvändigtvis bryr dig om, för dina nya utforskningar kommer att ha lite att göra med rädsla och raseri.

De av 3D kommer att slåss med varandra till ingen nytta. För det kommer inte att finnas några vinnare eller förlorare i den striden, bara ett pågående raseri som inte kan hållas inne. Du och de som följer kommer att vara på en sådan annorlunda plats att det inte märks. Om du så vill, en fullständig vändning av vad som har hänt när du framskred i ditt 5D-liv.

Tidigare har antydningar om 5D-tankar och handlingar antingen förundrats eller ignorerats beroende på observatörernas skarpsinne. Och om de med 3D var intresserade, ledde det intresset inte till en fortsatt tillämpning av kärlek, och det betydde inte heller att de ville förändras.

Du var tvärtom. När du hörde din inre varelse kalla dig till din andliga 5D-väg, kunde du inte hindra dig själv från att skifta. I själva verket verkade detta mindre svårt än att inte göra det.

Så är det nu. Du är annorlunda på grund av din nyfikenhet och ditt behov. Medan de från 3D fördubblar sin energi på vad de tror är rätt väg. Det är för dem, precis som att 5D och därbortom är rätt väg för dig.

De av 5D och 3D kommer att bebo jorden samtidigt. För 5D är framtidens vision medan 3D är det förflutnas. Vilket är lite annorlunda än jordgenerationer som inte förstår varandra.

Kanske är du orolig för att de med 3D kommer att starta krig eller fortsätta att skada miljön och jordens entiteter. Så skulle det vara om de från 5D och därefter inte var i majoritet – som de kommer att bli år 2020 och därefter.

Detta är en ny jord med nya varelser. Inte minst du. Du skapade en ny jord, så att du skulle kunna spela med dina skapandeegenskaper i en konkret miljö istället för de dimmiga miljöerna du upplever när du inte är på jorden.

Du har skapat din fred – även om du kanske ännu inte förstår det. Och 2020 kommer du att använda den freden för att skapa en ny fysisk värld för dig själv och alla andra som vill vara 5D och där bortom. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och Prenumerationssida och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas Blogg via e-post – raden. Komplettera prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev etc., men bibehåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...