Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 23 november, 2018

Nära och kära,

Triumf är ditt ord för dagen, veckan och månaden för att du har gått igenom mycket för att uppnå vad ingen, inklusive dig, trodde var möjligt i en jordlivstid.

Så det är det du säger farväl till vad som var och öppnar nu ditt hjärta och ja, själen till nya dig.

Många av er kommer att protestera att du inte känner dig annorlunda än vad du kände förra veckan eller förra månaden – eftersom du ignorerar ditt behov att förkunna din frihet från andras tankar och handlingar.

För att du kan ännu inte urskilja att du är annorlunda även om de omkring dig är förvånade över dina djärva ord och handlingar. Kanske en passande motsvarighet skulle vara din övergång till en ung 3D-tonåring. Under hela processen var du sannolikt lite retligt fordrande och krävde din frihet ena minuten och behövde krypa upp i din mors knä nästa.

Den tidiga tonårsövergången fylldes med upp- och nedgångar emotionellt och fysiskt. Så är det också nu. I ena ögonblicket förklarar du din frihet att vara och i nästa undrar du varför du sa eller gjorde vad du gjorde. Även om det för många är en förvirrande tid både emotionellt och fysiskt, är resultatet – som var sant i ditt 3D-liv – en mognad som du just börjar inse.

Så du känner det som om du inte har någon stabilitet i din varelse eller dina ord och handlingar. Du känner som om du är en ”katt på ett hett plåttak” (sagt med humor) för att du inte är den gamla eller helt nya.

Det är självklart att sånt är att förvänta sig, men eftersom du är den första som utvecklas genom det nya du och öppnar upp för kärlek, tror du att du på något sätt är fel, eller det kommer inte att hända för dig. Är det något skillnad än vad du fruktade i dina tonår innan du började utveckla en mogen röst eller bröst? Precis som nu var du säker att du var den enda personen i din ålder som aldrig skulle mogna bortom en barnslig kropp och röst.
 
Det var inte sant då och absolut inte sant nu.

Du utvecklas till nya dig sekund för sekund istället för vecka till vecka eller dag-till-dag. Kommer du ihåg de gånger då din höjdpunkt förändrats när du sovit? Samma händer nu. Sova, vaken, dagdrömma eller under aktiviteter – alla är tidpunkter för ditt skifte.

Det finns inget behov av att blidka dig eller erbjuda medkänsla för din brist på ny övergång eftersom ni alla skiftar så snabbt att det som kunde vara sant igår kommer inte att vara sant imorgon.

Återigen, för att du är en del av föregångarna till övergången till nya dig verkar det som om ingenting händer.

I själva verket behöver universum att du ska vara stabil i ditt nya jag i slutet av kalenderåret, så du utvecklas snabbt utan mycket personlig tillkännagivande.

Kanske frågar du det sista uttalandet som endast en annan morot för att fortsätta din Nya Jorden resa. Tvärtom utvecklas du sekund för sekund för att du inte kan uppnå vad du vill uppnå med en delvis komplett fysisk eller känslomässig nya du varelsen.

Precis som det är osannolikt att du skulle ha varit mogen för att gifta sig med en 3D-romantisk kompis vid 13 års ålder, det är omöjligt för dig att flytta till nästa fas som en delvis nya dig.

Du mognar, växer, utvecklas snabbare än du nu kan föreställa dig – dag och natt. Medge att du veta att du kommer vara redo för nästa fas av din utveckling nära början av kalenderåret.

Kanske kan det hjälpa dig att föreställa dig att du är i dina tidiga tonår och högt förklara att du vill att de fysiska elementen meddelar att du är vuxen trots att du inte är känslomässigt mogen att vara vuxen.

Så du kommer att vara en ung vuxen i början av det nya året med alla egenskaper du önskar börja din nya roll med – förutom att lysa upp ditt fyrtorn. Tillåt det att hända.

Och låta dig utvecklas i den takt som passar dig, för du är fortfarande några veckor bort från början av det nya året. Så låt det bli. Amen.
 
 
Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela innehållet med andra, skicka in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren / kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.
 
Översättning: Bodil
 
 
 
 
 

Du gillar kanske också...