Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november 2018

Per Staffan 29 november 2018

Släpp in Lättnaden ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har upplevt känslan av kamp hos så många människor, och vi vill att ni alla ska veta att ju mer ni har kämpat i era liv, desto mer har ni försökt att bli fria från den kampen. Ni har bett om en känsla av lättnad så många gånger under denna livstid, och i alla era tidigare livstider har ni också mött utmaningar i era liv som fått er ner på knä.

Och därför har ni sökt lättnad under eoner och eoner av tid. Nu har de sätt på vilka ni försökt få denna lättnad historiskt inte fört er till de resultat ni vill ha. Det är här vi kommer in, för vi är här nu för att erbjuda er den känslan av lättnad som en inbjudan. Vi inbjuder er allihop nu till att släppa kampen. Släpp er ångest. Släpp er spänning, och känn dammluckorna öppnas.

Känn er i detta ögonblick att vara i ett mottagande tillstånd. Vi är inte de enda som kan leverera till er exakt vad ni har kallat på. Det finns så många varelser som vill hjälpa till, som vill vara det svar som ni har sökt. Vi är bara här för att underlätta processen och att meddela att vi också har observerat att denna process fungerar.

Nu finns det skäl till varför många människor håller på med kampen, och alla dessa skäl kommer från sinnet och egot. Därför uppmanar vi också dig att släppa ditt fasthållande av de gamla sätten att göra saker och omfamna ditt högre jags vägar. Omfamna denna stund som en där du får en smak av hur det är att vara femdimensionell.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...