Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 23 september 2016

Bild t Michaels text

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

23 september 2016

Kära Ni

Det är troligt att ni känner er uttömda, trötta, arga – till och med utan hopp. För allt ni arbetat för genom hela er övergång förefaller ligga utanför er förmåga.

Andra rapporterar att deras drömmar blivit uppfyllda. Och lovar er att om ni gör precis som de gjort blir resultatet samma för er.

Sådant var fallet i 3D. För många av era lärare och gurus tassade in i ickejordiska färdigheter som fungerade för dem. De hade kanske förmåga att kanalisera, skapa finansiellt överflöd eller fortgående glädje. Något ni trodde, helt riktigt på den tiden, att ni skulle kunna få om ni följde deras anvisningar.

Detta är en annan tid och ni är en annan person. Det handlar inte längre om att tassa in i förmågor, inte heller kan någon kopiera er och förvänta sig samma resultat.

Ni är en unik varelse med unika förmågor som inta kan överföras till någon och ni kan inte förvänta er att vara lik någon annan.

Denna tid av energiutbrott som många av er identifierar september med är här för att hjälpa er att bättre förstå och acceptera vem ni är utan tankar på att vara lik någon annan.

Själv-kärlek är ett koncept ni precis har börjat förstå. Den själv-kärleken betyder att ni är en unik varelse med unika förmågor olik alla andra.

Även om ni är en Olympisk stjärna har vi inte talat om för er vilken er speciella Olympiska gren är – bara ni själva vet. Ni har förberett er för denna tid på jorden i eoner, i denna livstid och många andra, och fladdrat från miljö till miljö genom etern. Ingen vet vilka förmågor ni uppnått, annat än ni själva.

Svårigheten är, så att säga, att ni inte förväntade er att kunna använda era förmågor så lätt och ledigt som blir uppenbart för er i denna livstid. Det skulle ha varit något av en process där ni kanske kunde använda dessa förmågor på en framtida jord som era barn eller barnbarn eller som en ickejordisk guide driver på de med liknande intressen att skapa den process ni snabbt närmar er.

Trots att detta koncept verkar vara likt sagor eller science fiction så är det er nya verklighet. Ni är jordens Olympiska stjärnor som utvecklas framåt snabbare än väntat och därmed skapar en ny varelse på en Ny Jord. Och allt ni behöver göra för att åstadkomma detta är att upptäcka er glädje.

Denna tanke kanske låter orealistisk då er glädje nu innefattar mycket vila. Er vila låter er införliva de delar av er varelse som styr er, i denna livstid, mot era Olympiska förmågor med avsikt att förändra jorden och universum.

Denna september frågar ni er, ”Vem är jag? Vad skänker mig glädje?” Ett koncept som verkar enkelt att upptäcka då mycket skänker er glädje nu. Men genom de nästkommande dagarna kommer ni att slipa på era intressen till ett fokus som till och med kan förvåna er.

Ni kanske är en koncern VD och upptäcker att ni älskar att arbeta i trädgården med en ny ras av blommor som resultat. Ni kanske är en hemmafru som skapar och realiserar något som gör livet mycket enklare för de efterkommande.

I sanning, ni behöver inte upptäcka eller skapa någonting. Er Olympiska förmåga kanske är att få andra att skratta. Allt som skänker jorden glädje är den rätta färdigheten.

Några av er tror inte att ni har någon särskild förmåga, att ni är en blyg hemmasittare som inte kan skapa, producera eller förbättra någons liv. Vi ber er tänka om. Era förmågor kanske inte märks så tydligt av er eller andra, men er glädje förändrar jorden. De som kommer efter kan upprepa er förmåga med sin speciella vinkel, eller skapa sin egen väg.

Så många möjligheter och allt inom räckhåll för er. För allt som skänker er glädje är rätt plats för er.

De spanare och pionjärer som korsade det som nu är känt som USA var modiga, men de hade olika intressen och förmågor. Intressen och förmågor som skapade det USA ni nu känner till.

Ni kan inte avgöra hur värdefulla ni är om ni inte betraktar den stora bilden av nuet och eoner från nuet. Så ni lär er att se en större bild, men ännu inte stor nog att motivera den själv-kärlek som vi betraktar er med. För ni har rört er så snabbt, vi har lite att erbjuda er annat än att påminna er om att följa er glädje.

Ni är förstås fortfarande i en lärprocess för ni kan ännu inte se en bild stor nog för att förstå varför kärlek till surfvågor på Hawaii kan förändra ett liv. Ni förstår heller inte hur er förmåga att lyssna till andras försök att förstå sin förändring förändrar livet både för er och andra.

Även om denna övergång kan verka komplicerad då ni varit tvungen att manövrera genom så många lager för att upptäcka er själv-kärlek och personliga glädje, så har ni skapat en lättare väg för de som kommer efter.

Älska er själva tillräckligt för att följa er glädje och ni går över till Universum och ert nya jag. Så är det. Amen.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...